חיים דנדשים
New member
חרטטנות ../images/Emo2.gif
כן, כן, גם אצלי זה קורה מדי פעם, צריך לרצות משפחה/חברים/עמיתים שבטוחים שנורא קשה לי לבד ואני נורא מסכנה
. היות ולא מדובר על משפחה/חברים/עמיתים קרובים, הרי שלא מזיז לי מה הם חושבים עליי כי הקרובים אליי ביותר יודעים עד כמה ההנחה של הרחוקים יותר מוטעית
. מוציאה מהמשוואה את אמא שלי, שהרי כמנהג הפולניות לא משנה עם מי אני אצא - הוא לא מספיק טוב בשבילי. "אמא תכירי את _____, הוא רופא !! איזה רופא? משפחה. לא יכולת לעשות לי נחת ולהביא רופא שגם מרוויח כסף
??? העניין הוא שאני מצידי צריכה מדי פעם לצאת לדייטים חדשים, שהרי צריך לתחזק את המיומנות של להיות נחמדה, לחייך, לספר, להקשיב - כל הקקה הרגיל הזה. לפני כשבוע באה אליי חברה רחוקה ואמרה לי - יש לי את הבחור המושלם בשבילך
, היה הרבה שנים בחו"ל, יודע מה הוא רוצה מעצמו, נראה טוב, מרוויח יפה (חברה פולניה ...
). אמרתי לא, אמרתי כן, התפתלתי, אמרתי נראה, השתכנעתי. דיברנו כמה פעמים בטל'. החלפנו תמונות (מקווה ששלו לא עם פוטושופ
), התקשקשנו או יותר נכון הוא התקשקש ואני חטפתי כאב ראש
. הוא כבר יודע עליי הכל בזכות התמונה ואיזה לימודים מוזרים שלמד בארה"ב (ככה הוא חושב לפחות). מאז הוא מתקשר כל יום בלי לפספס, מודיע לי שבשבוע הבא הולכים יחד לאיזה אירוע חברתי שיש לו ומבחינתו תוך כמה חודשים אנחנו עוברים לגור יחד
. ואני שואלת - הכעצקתה? זה אמיתי? לא נגמרו החרטטנים בעולם? אני בכלל עוד בשלב של לחשוב אם לצאת איתו או לא ויותר מזה - אם לקחת אדוויל מראש או רק לדאוג שיהיה בתיק
, שהחיים שלי דבש כבר כתבתי בזמן האחרון
? ימוגרו החרטטנים מהעולם וטוב שעה אחת קודם !!!!! שב"ש
כן, כן, גם אצלי זה קורה מדי פעם, צריך לרצות משפחה/חברים/עמיתים שבטוחים שנורא קשה לי לבד ואני נורא מסכנה