חרטטנות

חרטטנות ../images/Emo2.gif

כן, כן, גם אצלי זה קורה מדי פעם, צריך לרצות משפחה/חברים/עמיתים שבטוחים שנורא קשה לי לבד ואני נורא מסכנה
. היות ולא מדובר על משפחה/חברים/עמיתים קרובים, הרי שלא מזיז לי מה הם חושבים עליי כי הקרובים אליי ביותר יודעים עד כמה ההנחה של הרחוקים יותר מוטעית
. מוציאה מהמשוואה את אמא שלי, שהרי כמנהג הפולניות לא משנה עם מי אני אצא - הוא לא מספיק טוב בשבילי. "אמא תכירי את _____, הוא רופא !! איזה רופא? משפחה. לא יכולת לעשות לי נחת ולהביא רופא שגם מרוויח כסף
??? העניין הוא שאני מצידי צריכה מדי פעם לצאת לדייטים חדשים, שהרי צריך לתחזק את המיומנות של להיות נחמדה, לחייך, לספר, להקשיב - כל הקקה הרגיל הזה. לפני כשבוע באה אליי חברה רחוקה ואמרה לי - יש לי את הבחור המושלם בשבילך
, היה הרבה שנים בחו"ל, יודע מה הוא רוצה מעצמו, נראה טוב, מרוויח יפה (חברה פולניה ...
). אמרתי לא, אמרתי כן, התפתלתי, אמרתי נראה, השתכנעתי. דיברנו כמה פעמים בטל'. החלפנו תמונות (מקווה ששלו לא עם פוטושופ
), התקשקשנו או יותר נכון הוא התקשקש ואני חטפתי כאב ראש
. הוא כבר יודע עליי הכל בזכות התמונה ואיזה לימודים מוזרים שלמד בארה"ב (ככה הוא חושב לפחות). מאז הוא מתקשר כל יום בלי לפספס, מודיע לי שבשבוע הבא הולכים יחד לאיזה אירוע חברתי שיש לו ומבחינתו תוך כמה חודשים אנחנו עוברים לגור יחד
. ואני שואלת - הכעצקתה? זה אמיתי? לא נגמרו החרטטנים בעולם? אני בכלל עוד בשלב של לחשוב אם לצאת איתו או לא ויותר מזה - אם לקחת אדוויל מראש או רק לדאוג שיהיה בתיק
, שהחיים שלי דבש כבר כתבתי בזמן האחרון
? ימוגרו החרטטנים מהעולם וטוב שעה אחת קודם !!!!! שב"ש

אז זהו ש ...

הוא לא מרגיש לי כמר נרקיס, אלא כאחד שלא מכיר מספיק את המנטליות הישראלית וכתוצאה מכך לא מפסיק לחרטט. כואב לי הראש

תזכיר לי מי אתה?

זה שאוהב כוסברה
. עכשיו תגיד את האמת - בתור אחד שנמצא בסצינת הגו"ג הזו כ"כ הרבה זמן, באמת נראה לך שהדייט הוא האישיו ? נראה לך באיזושהי דרך עקומה שלמצוא עם מי לצאת זו הבעיה ?? אתה כנראה באמת חי

אייבורי

New member
האמת כן

אצל הותיקים חרטטנים נעלמים עוד בשלב הרבה יותר מוקדם אז כן לצאת לדיט עם חרטטנים זה בהחלט קל דייט הוא בהחלט אישו למקרים שאתה רוצה לצאת לדייט נחמד

אתה

כתבת בהתחלה דייט ואני כתבתי שלצאת לדייט זה מאוד מאוד פשוט, מפה ועד לדייט נחמד ארוכה הדרך, מפותלת ומלאה במהמורות... מישהי/ו כתבו פה בעבר שבשביל למצוא את הנסיך צריך לנשק הרבה צפרדעים ואני בכלל טוענת שעד שהנסיך יגיע (נניח), למצוא ולנשק את הצפרדעים זה החלק הקל

אייבורי

New member
לא התבלבלתי

למצוא מישהי לדייט זה קל לצאת לדייט זה כבר שלב שבו אני רוצה לפגוש אותה. בכל מקרה, אני נגד כפיית נשיקות על צפרדעים תמימות זה גובל בזואופיליה וזה לא חוקי.

eyebrrr

New member
האמת?

הוא נשמע מיואש. יש לי סימפטיה לכאלו, אבל הסכנה הטמונה בהם מרובה, הוא יהא מוכן לצאת עם כל אחת.... כולל אותך

דווקא לא

סיים מערכת יחסים לפני כמה חודשים ולאחריה חזר לארץ... יוצא ומבלה - ואת זה אני יודעת מהחברה ולא ממנו. ובינינו - חרטטן עדיף אלף מונים על מפוצלי אישיות

eyebrrr

New member
אחרי משבר

אולי בכל זאת מיואש ומה לגבי חרטטניות ומפוצלות אישיות יחד? בעצם לא מענין , תמיד קורה להן איזה ארוע מיוחד

ye44

New member
ואת

לא חרטטנית ? מרוב יאוש הגעת עד לסוף ה
לחפש זוגיות
גבר כזה תשלחי אותו לכל הרוחות
גבר שמדבר על זוגיות עוד לפני שיצא לדייט סביר להניח שהוא פסיכופט בסגנון חיזור גורלי

וזו סיבה מעולה

להישאר בקשר טוב עם הגרוש, ככה אני יכולה לדעת את ההסטוריה של כל אחד שאני יוצאת איתו ורוצה לדעת ...
. ואם כבר לסוף העולם - לחו"ל הבא שלי נראה לי שאעשה עצירה ארוכה באחת מהארצות הסקנדינביות, אם כבר חו"לניקי לפחות שיהיה בלונדיני עם עיניים כחולות

אייבורי

New member
נו באמת

הוא מוטציה אבולוציונית שעבר לא מעט נשים החוקרות אותך מראש האם אתה בשל לחתונה שניה. אז הוא חוסך הליכים

יערית

New member
למה חרטטן?

הוא רוח'ניק, ראה תמונה שלך ודיבר עם המדיום שלו, שדיברה עם הרוח שלך, והם הגיעו להחלטה שאתם כבר זוג בטרם נפגשתם. תודה רבה, סע לשלום שמישהיא אחרת תאכל ת'שטויות שלך! הכרתי משהו לפני שנתיים, מנהל בית ספר גרוש+1, נשמע מאד אינטלגנט ובלה בלה בלה. נפגשנו כמה פעמים וקלטתי שיש שם משהו מאד חולני, אבל עדיין לא ויתרתי. הוא בא מבית טריפולטאי ובל"ג בעומר יש לטריפוליטאים מנהג לעלות לבית הכנסת של הבושייאף לתפילות וכו'. אני לא אשכח את זה לעולם, ידעתי שהוא נסע לשם ושאל אם נוכל להפגש מאוחר אחרי שיחזור, אמרתי שאין בעיה. בערב נכנסתי למקלחת ושמעתי את הטלפון של צלצל פעם אחרי פעם כאילו שקרה אסון, יצאתי כולי רטובה ועניתי "הלווווו" פתאום אני שומעת "תגידיייייייייייי לי השתגעת? איפה את? מיליון פעם אני מתקשר אלייך, למה את לא עונה?" אני במקלחת את לא נורמלית, אני בדיוק מעל הקבר עם בקשות ותפילות ורוצה שתשמיעי תפילה דרך הנייד בכדי שנתחתן ושיהיה לנו עתיד טוב ועכשיו אני כבר לא שם" ניתקתי לו את הנייד ואחרי שבוע הסכמתי להבהיר ללא נורמלי שהוא חייב טיפול דחוף! וזה אחרי אובססיביות מטורפת אחריי,והיה גם את הקטע שאמר שקיבל אישור מהוריו שאני ה-אישה שלו, ההורים שלו קבורים בבאר טוביה
אני מאושרת שניתקלתי גם בהזויים בחיי-לפחות גם לי יש משהו לספר

אאוץ'

נראה לי שיש לי מספיק מה לספר ולא צריכה עוד אחד לאוסף
. גם ככה בהתחשב בכך שבזקנתי אני מתכננת לחזור לרכב על אופנועים, הנכדים שלי לעתיד יחשבו שאני סבתא משוגעת

למעלה