Jester Tears
New member
חרטות. מה לעשות?
עבר קצת פחות מחודש מאז שעברתי דירה, ואיכשהו, למרות שהכל אמור להיות בסדר ויש לי כל מה שצריך, אני לא מאושר מהכל. משהו עדיין חסר לי. ולא ברור למה. מצאתי איכשהו דירה במיקום שממש מתאים לי (מאוד קרוב ללימודים), במחיר לא גבוה מידי, עם שותף די סבבה, אבל איכשהו זה עדיין לא מרגיש לי כמו המקום המתאים לקרוא לו בית... משהו פה עדיין לא מושלם. התייעצתי עם אנשים ורובם אומרים לי פשוט להמשיך לגור כאן כי סה"כ זה נכון שלא הכל מושלם ואני פרפקציוניסט מידי אבל המצב שלי סבבה פלוס ומדובר בחוזה של פחות מחצי שנה סה"כ (אני עוזב בסוף אוגוסט, החלפתי שותפה באמצע החוזה שלה). מצד שני אני קצת יותר רוצה לגור קרוב לחברה שלי, במקום שאיכשהו יוצא הרבה יותר זול כי הוא גם נחשב פחות יוקרתי, אבל גם רחוק לי מהלימודים... אבל מצד שני אני יכול להרשות לעצמי גם לגור לבד שם בדירה יותר גדולה... בעצם, כשחושבים על זה, המינוסים העיקריים במקום הנוכחי שמפריעים לי איכשהו הם: 1. רעש - אני בחור פריפריאלי בעיר הגדולה
פעם גרתי בתל אביב במקום הרבה הרבה יותר רועש. סה"כ לא כזה רועש כאן, אבל בהשוואה לבית הפריפריאלי יש הרבה רעש גם במקום הכי שקט בתל אביב... 2. ביישנות - אני כנראה הטיפוס שקשה לו להרגיש באמת בבית בדירה עם שותפים... ולא גיליתי את זה קודם כי אף פעם לא גרתי עם שותפים. איכשהו יוצא שרוב הזמן אני בחדר שלי וכד' ואני משתדל לא להפריע וכיו"ב... זה כנראה עניין של אופי. מצד שני, אם אני עובר דירה בקרוב: 1. אני אצטרך למצוא מי שיחליף אותי בוודאות רק עד סוף אוגוסט כי אז כנראה בעלי הדירה יעלו טיפה את שכר הדירה והשותף כנראה עוזב גם... 2. אני אצטרך לארוז ולפרוק את כל הציוד שלי שממש לא מזמן העברתי. 3. יהיה חסר לי ציוד שיש כרגע בדירה אבל כנראה לא יהיה בדירה אחרת... מה הייתם עושים במצב כזה? האם זה סתם עניין של קשיי הסתגלות לסביבה החדשה? איך אפשר לגרום לחדר להראות קצת יותר ביתי? לא מזמן הוספתי שטיח למשל ופתאום קצת יותר נחמד לי פה אבל זה עדיין לא מושלם... האם יש מקום לחפש "שלמות" בדירה שכורה בכלל או פשוט ללכת עם מה שיש?
עבר קצת פחות מחודש מאז שעברתי דירה, ואיכשהו, למרות שהכל אמור להיות בסדר ויש לי כל מה שצריך, אני לא מאושר מהכל. משהו עדיין חסר לי. ולא ברור למה. מצאתי איכשהו דירה במיקום שממש מתאים לי (מאוד קרוב ללימודים), במחיר לא גבוה מידי, עם שותף די סבבה, אבל איכשהו זה עדיין לא מרגיש לי כמו המקום המתאים לקרוא לו בית... משהו פה עדיין לא מושלם. התייעצתי עם אנשים ורובם אומרים לי פשוט להמשיך לגור כאן כי סה"כ זה נכון שלא הכל מושלם ואני פרפקציוניסט מידי אבל המצב שלי סבבה פלוס ומדובר בחוזה של פחות מחצי שנה סה"כ (אני עוזב בסוף אוגוסט, החלפתי שותפה באמצע החוזה שלה). מצד שני אני קצת יותר רוצה לגור קרוב לחברה שלי, במקום שאיכשהו יוצא הרבה יותר זול כי הוא גם נחשב פחות יוקרתי, אבל גם רחוק לי מהלימודים... אבל מצד שני אני יכול להרשות לעצמי גם לגור לבד שם בדירה יותר גדולה... בעצם, כשחושבים על זה, המינוסים העיקריים במקום הנוכחי שמפריעים לי איכשהו הם: 1. רעש - אני בחור פריפריאלי בעיר הגדולה