חרטא ברטא שאישה תמציא משהו כמו תורת היחסות יהיה לכן זכות לדבר עד אז שמרו על זכות השתיקה
ה השועל המהולל New member 13/2/13 #1 חרטא ברטא שאישה תמציא משהו כמו תורת היחסות יהיה לכן זכות לדבר עד אז שמרו על זכות השתיקה
P puma141 New member 13/2/13 #7 אתה עוד תשמע עלי..פומה מהפורום..חכה! אני מתה לדעת מי מסמפט אותי פחות-איליה או סופ?
ר רינתי77 Well-known member 13/2/13 #4 עידו, שאלה: למה אתה לא מפרסם את הפוסט הזה בפורום נשים? נראה לי מתאים יותר.
ה השועל המהולל New member 13/2/13 #5 רינתי, תשובה: הברקודות האלה יחסמו אותי יותר מהר משאת יכולה להגיד תורך להאכיל את הילדים נראה לי הגיוני יותר.
רינתי, תשובה: הברקודות האלה יחסמו אותי יותר מהר משאת יכולה להגיד תורך להאכיל את הילדים נראה לי הגיוני יותר.
J Jake Speed New member 13/2/13 #6 רציתי להדביק את הפוסט הזה במקומך שם אבל אני רואה שהתחלת איתן בהארד קור ישר...
P puma141 New member 13/2/13 #8 קניתי לך משהו ליום המשפחה, כפרה.. חחחחחחחחח מרגישה כמו משפחה איתך! באמת.. שולחת לשנקין, במשלוח..הפתעה!
קניתי לך משהו ליום המשפחה, כפרה.. חחחחחחחחח מרגישה כמו משפחה איתך! באמת.. שולחת לשנקין, במשלוח..הפתעה!