חרות,

rama69

New member
חרות,

אנו מתקרבים לג הפסח, חג החרות, שאלה: מהי החרות בשבילכם, האם גם אתם חוויתם תחושת חירות? התחילו לשרשר, ולהעיר את הפורום כי שששש....קקקק....טטטטט.......פה. לילה טוב, אוהבת המון אתי

mimeli

New member
באתי לכאן עם אותו רעיון, אתי../images/Emo24.gif

אז אני רק מוסיפה: מרב עיסוקים אחרים שחכתי לספר לכם על ערב נפלא שהיה לי בשבוע שעברה- ערב לנשים בנושא:"האם באמת יצאת ממצרים?" אני לא אעריך כאן על כל הערב, רק רוצה להעבחר לכם את הנקודה העיקרית, או בעצם שאלה וחומר למחשבה: באיזה נושא אתם יצאתם ממצרים? איפה אתם יצאתם מעבדות לחרית? ומה זה בשבילכם חירות? ורק עוד משהו, רעיון נחמד לפסח, ששמעתי באותו ערב: על החירות. מענין הוא, שמכל החגים, רק חג הפסח, ליל הסדר יש לו "סדר" -את ליל הסדר. אין את זה בשום חג אחר, לא ראש השנה, לא שבועות, לא סוכות..רק בפסח אומרים לנו שלב אחרי שלב מה אנו צריכים לעשות: קדש, אורחץ.יחץ, מגיד.. היה אפשר לחשוב, שדווקה בחג שחוגגים את יציאתינו ממצרים, יהיה ערב כזה "חופשי חופשי", לעשות מה שבראש .. אולי זה בא ללמד אותנו שגם בחירות הכי גדולה חייב שיהיה סדר, חוקיות...? יום נפלא שיהיה לכום!! סימון

sovlanit

New member
תודה לשתיכן,נתתן לי חומר למחשבה...

ח ג ח י ר ו ת ש מ ח !!!!!!!!!!!!1

חברות יקרות תמצתן את הדברים ממש הכי

נכון שאפשר, מצטרפת סובלנית אכן חומר למחשבה. שיהיה לכולם/ן סוף שבוע נעים וטוב שיש את השבת וינפש לנוח קצת. חיבוק ענקקקקק ככה שאקיף אל אחד ואחת בחדר נשתמע חברה אמיתיתתת.
ח ג ש מ ח

אצלנו יש גם סדר ראש השנה

וט"ו בשבט- אבל זה מאוחר אני חושבת. ..לא ניראה לי שזאת המצאה של סבא שלי..

שלום לכולם.

קראתי קצת ואני מצטרפת. החירות שלי השנה היא שאני הולכת לויפםינה בחול המועד!!! כבר פעמיים נרשמתי לזה וביטלתי מכל מיני פחדים והפעם אני הולכת! חופש מהמשפחה חופש מהחג המעצבן הזה. נוסעת לאן שאני הכי רוצה. לשקט ולשלוה.

rama69

New member
עפרונית,

חג חירות שמח, עצם זה שאת עושה מה שבא לך זו אכן חירות אמיתית. הביטול אינו מגיע סתם, לכל דבר יש סיבה, האדם כאשר הוא פונה לדרך חדשה צריך להיות מוכן לכך, כנראה שעכשיו את מוכנה לקראת החדש. חודש ניסן הוא גם החודש הראשון, אז את בחודש ראשון עם התחלה חדשה, מלבלבת כמו פרחי האביב. חג שמח, אתי

seeyou

New member
אתי-חג חרות זה לא בידיוק לעשות

......מה שבא לך ..... לזה קוראים אנרכיה....וזה לא מתחיל רק באביב!ישנה 365 יום לא רק במשביר לצרכן... חרות זה להתקבל באותה חברה כבן אדם , עם זכויות(וחובות) שוות בלי קשר לצבע-דת-מין-גיל חג לך שמח... יוסי

חרות עבורי זה החופש מדאגה

של מה לעשות ואיך אלא לעשות, זה גם לא לחשוב על הצד הכלכלי אלא לזרום ולתת אמון בחיים ובמה שהם מזמנים אוהבת את כולם חג שמח ממני ליידיסנו

rama69

New member
החרות בשבילי זה -

הבית והמשפחה. שיש לנו את זכות הבחירה היכן לגור, שיש לנו את זכות הבחירה לגדל ילדים ולהעניק להם כל מה שלא העניקו לי. חרות בשבילי זה המרכז הרוחני שהקמתי. חג חרות שמח, שבת שלום, אתי

meravor

New member
אתי... חרות בשבילי...../images/Emo42.gif

זה הזכות להיות כאן ועכשיו... זה הזכות להשתנות... ולזרום עם השינוי... זה הזכות להמשיך להיות כזו שאומרת את כל מה שיש הכי אמיתי... זה הזכות לעשות מה שטוב לי... בלי לחשוב יותר מדי מה יהיה... זה הזכות לבחור את הסביבה שלי...
על כך שהעלת את הנושא...

למעלה