חרדת נטישה....

adi 25

New member
חרדת נטישה....

עוד לא חזרנו אל הגן אבל נראה לי ששחר מפתחת חרדת נטישה רצינית. היא נמצאת בימי החופש עם אבא שלה ואני עובדת ועובדת.... משתדלת לצאת מוקדם הכי מוקדם שאני מצליחה להיות בבית זה בסביבות 17:00. אני יודעת ששחר מתגעגעת נורא מה גם שלפני שבוע חזרנו מחופש אינטנסיבי של 5 ימים בתורקיה והיינו ה מ ו ן ביחד. היא נורא לחוצה להיות צמודה אלי כל הזמן שזה בסדר מצידי מהרגע שאני חוזרת מהעבודה אני קשובה לצרכים שלה ולא עוזבת לרגע. הבעיה שפתאום היא גם לא מוכנה לישון לבד. היא דורשת שאני אשכב לצידה עד שהיא נרדמת. זה לוקח המון זמן וממש ממוסס לי את הערב ואת השעות לבד שלי שאני כל כך זקוקה להם... מצד שני אני מלאה ברגשות אשמה ולא מסוגלת להשאיר אותה להרדם לבד בבכי. חשוב לי לציין שמעולם לא היו איתה בעיות שינה מעולם!!! ועכשיו היא מתעוררת בצעקות לפנות בוקר ולא מצליחה לישון. עצוב לי , ויצא לי מבולבל... אני אשמח לקבל הצעות לגבי דרכנו לאן המון תודה

אפרתש

New member
קשה

אחרי חופשה שבה נמצאים כל הזמן ביחד, קשה לילדים להתרגל שוב להיפרד. וכשאת חוזרת ב5 - זה יום ארוך מבחינתה של שחר, ואפשר להבין שהיא מתגעגעת אליך ורוצה להיות קרובה אליך. אני בעד ללכת לקראתה, לתת לה את הקרבה הפיסית שהיא כלכך צריכה. גם את בן אדם ומגיע לך זמן של לבד, אבל היא בן אדם יותר קטן... תנסי ליהנות מהזמן הזה - את יכולה לקרוא כשאת שוכבת לידה? מה עם טלויזיה? אם יש בחדר השינה, או להחליט שבתקופה הקרובה שחר תירדם בסלון, עליך, כשאת צופה באיזה סרט? עוד מעט היא תצטרך להתרגל לגן, ואחרי שבועיים שוב חגים, ואחר כך שוב התרגלות מחדש לגן, ככה שתצפו שזו יכולה להיות תקופה לא קצרה של ערבים קשים.

למעלה