חרדת נטישה

חרדת נטישה

הבנתי שזהו שלב שעובר על כל תינוק.. מישהי יכולהלתת לי קצת יותר פרטים על התופעה? באיזה גיל היא "פורצת"? במה היא מתבטאת? כמה זמן היא נמשכת? כי יש לי תחושה שדור בעניין.. היא פשוט רוצה לראות אותי כל הזמן בסביבה.. לא שאני הולכת לאנשהוא..

twiti

New member
אני לא ממש סגורה על זה אבל נראה

לי שמדובר על סביבות גיל 9 חודשים. אז הם גם מתעוררים בלילה לפעמים יותר פעמים... תכף יגיעו המנוסות...

באתר להיות הורים

מצאתי משהו שענין אותי בנושא אני מנסה להעביר את הקישור אבל לדעתי תצטרכי להרשם משהו לא ממש מסובך ושווה ....

niniv

New member
הי יפעת

כדאי לך לשאול בפורום ב-YNET, המנהלת היא יועצת או משהו, והיא עונה אחלה תשובות....

revital e

New member
לא יודעת מאיפה המידע אבל ליאור

שלי בת 4 ועדיין לא חוותה את זה. להיפך, ככל שיש יותר זרים- הילדה יותר מאושרת. מעולם לא היתה צמודה לאמא ואבא. שחר לעומת זאת, מאד מאד קשורה אלי והיא בת 8 וחצי חודשים, אבל עדיין לא חווינו חרדת נטישה ממש.

niniv

New member
אני מקפיצה...

סתם כדי לראות אם יש עוד תגובות... מ ק פ י צ ה

אליגל

New member
עם שני ילדי "חוויתי" מעין חרדת

נטישה סביב גיל 8-9 חודשים. החרדה מתבטאת בחיפוש תמידי אחרי אמא, בכי כאשר לא רואים אותי בסביבה. כמו כן הם הפסיקו להיות חייכנים כלפי זרים, והפכו מעט חשדנים כלפי אנשים שאינם מכירים. נראה לי שיש כאן מעין "התבגרות" שלהם, שהם מתחילים להבין "מי לטובתם" ורוצים בקרבתו. ד"א למרות שהיא אוהבת את המטפלת, לאחרונה היא התחילה לבכות בבוקר כשאני הולכת, כי היא כבר מבינה שהמשמעות היא שאני לא אהיה בסביבה.

ammy

New member
בדיוק היום כתבתי על זה

תחפשי את ההודעה שלי למטה. אנחנו עם אותה בעיה בדיוק.

למעלה