Sarcastic girl
New member
חרדת משקל ../images/Emo10.gif
לא יודעת אם זה המקום לשתף...
הייתי אתמול בקניון, נלחמתי עם עצמי למצוא בגדים שיסוו, ולו במעט את הבטן והצדדים הבלתי מחמיאים שלי... הרגשתי טוב. הצלחתי למצוא חולצה מטשטשת.. הרגשתי פחות חסרת ביטחון.. ואפילו בחור אחד (ע"פ הגישה והשאלות ידעתי.) מהמרכז לאומנות הפיתוי ניגש לדבר איתי. תמיד תיעבתי את הקבוצה הנוראית הזאת..הגישה שלהם נוראית. אבל החלטתי לתת לזה צ'אנס, ולו בכדי להראות לו שלא כל הנשים ינפנפו אותו ויתנהגו מגעיל..(בנוסף, זה בגלל שהם בוחרים את היפות, כי,לטענתם הן תמיד בעלות האגו שצריך להוריד..אז אמרתי,ממ,הנה מקור להעלות קצת את הביטחון העצמי הירוד שלי) טעיתי. נראה שהיה לו מאד חשוב להבהיר לי כמה אני שמנה,ולהדגיש שאני מנסה (לשווא) להסתיר את זה עם החולצה השחורה. מיותר לציין שהחזרתי לו ושמרתי על הבעת פוקר מושלמת. אבל מהרגע שעליתי על האוטובוס חזרה הביתה..הדמעות לא הפסיקו.לא הצלחתי לאכול מאז.והגרוע מכל: הייתי צריכה לקחת היום יום חופש מהעבודה כדי שאוכל להיכנס מתחת לשמיכה ולהתבשל ברחמים עצמיים.. כ"כ קשה לדעת שלחתיכת שמוק יש כ"כ הרבה כוח בידיים. (כוח שאני ,לצערי, נותנת לו). אני לא יודעת מה הכי הטריד אותי, העובדה שהוא פגע בנקודה הכי רגישה, או העובדה שפעם נוספת, עוד גבר הוכיח לי כמה הם מסוגלים להיות אכזריים..
לא יודעת אם זה המקום לשתף...