חרדת משקל

Sarcastic girl

New member
חרדת משקל ../images/Emo10.gif

לא יודעת אם זה המקום לשתף...
הייתי אתמול בקניון, נלחמתי עם עצמי למצוא בגדים שיסוו, ולו במעט את הבטן והצדדים הבלתי מחמיאים שלי... הרגשתי טוב. הצלחתי למצוא חולצה מטשטשת.. הרגשתי פחות חסרת ביטחון.. ואפילו בחור אחד (ע"פ הגישה והשאלות ידעתי.) מהמרכז לאומנות הפיתוי ניגש לדבר איתי. תמיד תיעבתי את הקבוצה הנוראית הזאת..הגישה שלהם נוראית. אבל החלטתי לתת לזה צ'אנס, ולו בכדי להראות לו שלא כל הנשים ינפנפו אותו ויתנהגו מגעיל..(בנוסף, זה בגלל שהם בוחרים את היפות, כי,לטענתם הן תמיד בעלות האגו שצריך להוריד..אז אמרתי,ממ,הנה מקור להעלות קצת את הביטחון העצמי הירוד שלי) טעיתי. נראה שהיה לו מאד חשוב להבהיר לי כמה אני שמנה,ולהדגיש שאני מנסה (לשווא) להסתיר את זה עם החולצה השחורה. מיותר לציין שהחזרתי לו ושמרתי על הבעת פוקר מושלמת. אבל מהרגע שעליתי על האוטובוס חזרה הביתה..הדמעות לא הפסיקו.לא הצלחתי לאכול מאז.והגרוע מכל: הייתי צריכה לקחת היום יום חופש מהעבודה כדי שאוכל להיכנס מתחת לשמיכה ולהתבשל ברחמים עצמיים.. כ"כ קשה לדעת שלחתיכת שמוק יש כ"כ הרבה כוח בידיים. (כוח שאני ,לצערי, נותנת לו). אני לא יודעת מה הכי הטריד אותי, העובדה שהוא פגע בנקודה הכי רגישה, או העובדה שפעם נוספת, עוד גבר הוכיח לי כמה הם מסוגלים להיות אכזריים..

StarLight21

New member
אולי זה הפריע לך

כי הוא פשוט בא ואמר כנראה את מה שאת חושבת בלב בצורה לא הכי מלאת טקט לצערי יהיה בסדר אין לך מושג תאמת כמה אני שונאת ללכת לקניות וששנים לא נכנסתי לאף חנות בגדים כי אני פשוט שונאת תעובדה שכל שנה המידות שגוזרים נהיות קטנות יותר ויותר (ה38 של פעם שאני מכירה הפך בקלות להיות ה40 של היום ברב החנויות מהסיבה שעכשיו יש מידות של בודדים כמו 37 ו 39 ופעם לא היה משהו כזה) אני מתחילה להיות חרדה בתאי מדידה ולחטוף התקפי חרדה מאוד קשים (בגדר הלא נושמת...) אז מצבך לא כזה נורא ובחיים אל תתני ליצור כזה להגיע אלייך ואם את חושבת שאולי באמת בא לך להוריד קצת פה ושם אז בכיף זה צריך לבוא ממקום שלך כשאת אוהבת את עצמך קודם כל (לא מה שרואים במראה אלא מה שיש בפנים) ~חיבוק ענק ענק~ ופעם הבאה אל תקחי יום חופש בגלל מניאקים כאלה וגם אם כבר לקחת יום חופש כזה אז לכי לראות סרט עם גלידה או משהו כזה

Sarcastic girl

New member
מז"א "אולי"? זה הדבר שפוגע!! מן הסתם אם

לא הייתי שמנה לא הייתי נפגעת נכון? ממתי "להגיד משהו שהוא כבר ברור מאליו" נחשב בסדר ולא פוגע? אמממ. כן. סרט כן, גלידה לא :S

StarLight21

New member
מממ תתפלאי אבל לפעמים ממתק זה חשוב

אני רק ניסיתי לעודד אותך...אם זה עוזר לך במשהו אני כל החיים שלי בדיאטה ואני אפילו בפורום גם של דיאטה ואורח חיים בריא אז אני בהחלט מבינה אותך

Starlight צודקת

אנחנו נעלבים ונפגעים רק כשמישהו אומר בקול רם משהו שאמרנו לעצמנו בשקט בשקט בראש שלנו. אם היו אומרים לך דברים ממש מופרכים שלא חשבת עליהם זה לא היה מזיז לך כהוא זה. העניין הוא שלעצמך את כאילו "מרשה" לדבר ככה מול עצמך, אבל לאחרים את לא מרשה. רק לך יש את הרשות להגיד לעצמך דברים לא יפים... לא? אם לא היית מרשה לו לדבר אליך לא יפה ולהגיד לך דברים שהם לא עניינו ולא קשורים אליו... אילו היית עומדת על שלך ומנפנפת אותו לאלפי עזאזל - היכן שנמצאים כל החברים חסרי הטאקט שלו - לא היית נעלבת אלא כועסת. מעדיפה ככה? אני כן.

irisgh

New member
כנראה הוא ממש חסר ביטחון

אם בזה הוא משקיע מאמצים. סתם בשביל הכיף: איך החזרת לו?

Sarcastic girl

New member
אמרתי:

אתה באמת כ"כ חסר ביטחון שאתה צריך לרדת עליי כדי להרגיש טוב יותר עם עצמך?
הבעת הפוקר הסרקסטית כמובן הועילה..אבל מבפנים שמעתי את הלב שלי נשבר ..

irisgh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

תוקפנות מביאה לתוקפנות. הוא פתח עם זה וחטף בחזרה. ואת - לכי למי שבאמת אוהב אותך..

poogy42

New member
כואב לי לשמוע

יקרתי, כל כך צר לי לשמוע על הסבל שהבחור הזה גרם לך. אני יכול לספר לך, שגם אני מהמרכז לאומנות הפיתוי, ולא מעט אפשר להיתקל באנשים שפשוט לא מבינים את הגבול הדק בין "שיחה עוקצנית" לבין העלבה, פגיעה והשפלה. אני מאחל לו שילמד את הגבול מהר ככל האפשר. ולך, אני מאחל חופש לאהוב את עצמך, זה דורש זה השקעה ועבודה, אך זה אפשרי!

למעלה