חרדת כתיבה..

חרדת כתיבה..

הצטרפתי לפורום חדש.. (אל דאגה, תמיד תישארו הפייבוריטים שלי) בכל מקרה.. אני חברה בפורום הזה שלנו ובקומונה נוספת.. גם היא קשורה לעגולות הגוף.. ב2 אלה אני מרגישה מלאת בטחון.. מרגישה שייכת ומעורבת נכנסתי לפורום ההוא.. הצצתי בגלרית התמונות ולא ראיתי אפילו שמנה אחת! בגדול.. אני לא סובלת מחוסר בטחון עצמי או מבושת יתר והנה.. מצאתי את עצמי מלאת חששות מכתיבה בפורום חדש שאינו קשור למשקל עודף. יש לי הרבה מה להגיד ולתרום שם אבל חוששת.... חוששת להיות מעורבת מאוד כמו כאן ולמצוא אתעצמי פתאום מתבקשת לפרס תמונה שלי או להגיע למגש ואז.. מי השמנה הזו?!נזכרתי בשאלה של אודי השבוע.. איך אתם מרגישים כשאתם נכנסים למקום חדש.. ואני חייבת להגיד כאפילו כשנכנסתי פיזית למקום חדש לא חששתי כ"כ.. כמו להכנס לפורום וירטואלי כשמנה.. אתם חברים בפורומים נוספים? (למי שבא לפרט שמותיהם) קרה לכם? חששתם מלהצטרף לפורום נוסף בנסיבות אלה או אחרות?

מבינה אותך אבל

את היא מי שאת . לא כל מה שיש בגלריה אכן כך. כולנו מיפים עצמינו בתמונות . מה גם שיכול להיות שהתמונות ישנות מאוד. שאלה לי אליך ואם יגידו תרו תשמנה? תמיד בכל פורום לוקחים את החברה הטובה מכירים אנשים חדשים וירטואלית והמראה כלל אינו חשוב. חוצ מזה את יפיפיה האופי שלך טוב כאדם אל תחששי לרגע אחד.

../images/Emo23.gifזאת אחת הסיבות לניק שלי../images/Emo23.gif

כל כך מבינה אותך ומה שאת עוברת כעת. כשנכנסתי לנושא האינטרנט, פתחתי ניק ללא קשר לתיאור גופי..... וכשהכרתי בנים היה לי קשה לומר להם כדרך אגב שאני שמנה. לבסוף פתחתי ניק נוסף שיעזור לי לעזור להם להבין מי מאחורי הניק
וקראתי לעצמי דובונת איכפת לי..... ככה שהסתובבתי בפורומים ובצ'אטים בדיעבד שיודעים מי מה מוווווווווווווווו
הכי קל. אבל זה היה בעבר כשהייתי חסרת ביטחון....... נכון להיום אני יודעת שיש לי הרבה יותר מה להציע מלבד ניק שמתאר את גודלי. וכנ"ל לגבייך..... יש לך לא מעט ביטחון, יש לך הרבה מה להציע כפי שקודמי כתבה, את בחורה משעשעת שכייף להיות בחברתה, חכמה, יפה ומצחיקה..... אז תמשיכי להיות כפי שאת ופעילה בבטחון מלאה בפורומים אחרים.

fahrenheitt

New member
דובת אכפת לי אה?

פעם דיברתי עם דובת אכפת לי בצאט ..חשבתי לעצמי בטח חמודה כזו מלאה במקומות הנכונים ..אז נפגשתי איתה ..בסוף התברר שהיא היתה יותר דומה לדובת גריזלי
אז אמרתי לה בסוף הדייט כן כן אני אתקשר אליה ותנחשו מה ..לא התקשרתי
כי קשה לי להגיד בפנים של האדם שזה לא מתאים לי ושהוא יחשוב שאני רדוד ושטחי ...בעיקר אני לא רוצה להעיר ולהרגיז את הדובה ..לכו תדעו מה היא מסוגלת לעשות ...אבל תבינו זה לא שהבחורה ישבה ליד הטלפון וחיכתה שאתקשר...נראה לי שהיא רגילה לזה והיא לא לוקחת את זה בקלות

../images/Emo31.gif לא לעניין בכלל

לא מצאה חן בעיניך? תגיד לא מתאים אני חושבת שהדבר הכי מגעיל ופוגע זה התעלמות תחשוב על זה לדייט הבא ומאחלת לך שיעשו לך כזה דבר כדי שתרגיש כמה זה משפיל.

../images/Emo23.gifיכול להיות שלא שהיא רגילה../images/Emo23.gif

לזה שלא מתקשרים אליה אחרי כל דייט..... יתכן שהיא לא חיכתה לטלפון ממך מסיבה דומה לשלך, לא היית בטעם שלה. אומנם לא היית דומה לדוב גריזלי, אבל יתכן שמבחינתה היית דומה לחיה מכוערת אחרת
לעולם אל תפחית מערך של אחרים כי בסופו של דבר זה יחזור אליך בבום גדול..... אל תהיה חסר טאקט, תהיה אדם בוגר, זה יעזור לך בחיים.
דובונת

../images/Emo23.gifאני לא חושבת שמדובר בי../images/Emo23.gif

סוריייייי........ יש בצ'אט דובת איכפת לי ויש גם דובית איכפת לי...... ויש גם דובונת לא איכפת לי. אז אתה מתבלבל בדובות
...... אני דובונת איכפת לי ולא הייתי בצ'אט כבר איזה שנתיים.
ואני גם לא גריזלי ובטוחה שגם אותן בנות מאחורי הניקים שצייני מעלה לא נראות כגריזלי

sha na na revol

New member
תמיד

יש לי חרדות באיך אנשים יגיבו לי, דווקא בגלל שאני תמיד מוצא צורך להשתייך לקבוצה.

מבינה לגמרי

קודם כל הכי חשוב לא להשוות בין פורום לפורום. לא כל פורום מצליח ליצור את מה שהפורום שלנו מצליח, ולכל פורום יש את ההווי שלו. אני חברה בפורומים נוספים אך לא בקביעות מתמדת כמו כאן. אני גם מנהלת פורום נוסף בעל אופי שונה לחלוטין. יש חשש מסוים להכנס לפורום חדש, במיוחד אחרי שאת מרגישה כל כך בבית בפורום אחר, אבל זה לא צריך למנוע מאיתנו לעשות את זה. מה שגם טוב בפורומים שברגע שאת כבר לא מתחברת את תמיד יכולה ללכת.

fahrenheitt

New member
על מה אתם לעזאזל מדברים?

זה כל מה שיפה בפורומים ובאינטרנט שאפשר להכנס לדבר חופשי על כל דבר בעולם מבלי שישפטו אותך מי אתה ואיך אתה נראה ..אם אתה שמן או מכוער..או טיפש ..או עצלן...או לבוש עם פיגמה ...או נשאר לך על החולצה כתם של הקטשופ מאתמול ...או שאתה ערום..או שיש לך עלי תרד בשיניים הקדמיות ואתה לא מודע לזה וכו'....על מה אתם מדברים? על איזה בעיה להכנס לפורום? משקל הגוף כמו שלל הדוגמאות לא מעניין באינטרנט ובפורומים..אפשר להכנס ולדבר חופשי ואתם לא צריכים להיות אובסיסים ולחשוב אם יקבלו אתכם או לא ..כולה אינטרנט ופורומים.. הבעיה מתחילה במידה ואתם מדברים על מפגשים חברתיים במציאות ..או כמו שיש לי כסטודנט כחלק מהמטלות של קורס יהיה עליי להרצאות בפני כיתה שלמה
ואני גרוע בזה ..אני הולך לסבוללללללללללללל....זה לא שאין לי בטחון עצמי וכו'...יש לי בטחון עצמי וערכה עצמית גבוהה אבל לפעמים אני קלמזי...דווקא במצבים האלה שום דבר לא הולך לי...אני מסוגל לשכוח ...המילים לא יצאו מהפה..זה הולך להיות לי סיוטטטטטטטטטטט אני מקווה מאוד שיוותרו לי אחרת לא אצליח לסיים את התואר

אז זהו..

שמבחינתי אחרי שהתנסתי (והתאהבתי) בפורום אחד (שמנות ויפות כמובן) הפורום היום עבורי הוא הרבה יותר מפורום ובטח לא דבר ורטואלי אלא חלק מהחיים. חלק חשוב מהחיים. ומכאן בא החשש.. מה יקרה כש ואם גם בפורום ההוא יבוא היום ואגיע למפגש וכבר לא אהיה וירטואלית....

fahrenheitt

New member
את צריכה ללכת רק אם יהיה לך נוח

ללכת למפגש..אל תלכי אם את לא מוכנה וחוששת .. את יכולה להכיר משם חברה טובה ולפגוש אותה קודם ..להכיר אותה ואז כבר לא תהיי לבד

sha na na revol

New member
מי שמודע לעצמו,

יכול להתבייש גם בפורום, כי הוא מודע לזה שהוא בעצם מייצג את עצמו. ולהפך, לשפוט אנשים ע"פ תוכן זה הכי קרוב למי שהם באמת, לפחות אני כי אני לא מסתיר. יש לזה את המורכבות שלו שמי שרואה את האינטרנט כמסכה מתעצל להיכנס אליה.

לא צריך לחרוד כל כך .

יש אי נעימות , אבל בסוף מיתגברים ... צריך בעיקר להיתגבר על ההומור הפנימי , ועל הצחוקים של הוותיקים בפורום .

למעלה