חרדת אכילה ליד אנשים

abcde110

New member
חרדת אכילה ליד אנשים

אני יודע שהחרדה היא ממש קלה ואני מצליח להתמודד איתה איכשהו אבל זה כבר נמשך כמה חודשים ואני רוצה להפסיק עם זה.. אני נמנע מאירועים חברתיים הכוללים ארוחות,וכשאני מגיע בכל זאת קשה לי לבלוע..אני אוכל הרבה יותר לאט..אף פעם לא הייתה לי בעיה של אכילה,אני גם בדיוק במשקל הנורמלי לגובה שלי אבל משום מקום נפלה החרדה הזאת עליי..קרה לי גם כמה פעמים שהתחלתי ממש להזיע במסעדה ליד חברים . כבר עשיתי את כל הבדיקות הרפואיות ושללתי כל צורה שקשורה למשהו בריאותי..אני יודע שהכל אצלי בראש אבל לא מצליח להשתחרר מזה..אני מסתובב עם תחושה של משהו בגרון לפעמים גם כשאין כל חרדה ..כשאני תחת השפעת אלכוהול זה פשוט לא קורה ואני יכול לאכול ליד אנשים חופשי . אני חושב לפנות לפסיכולוג,האם אני צריך לבדוק שהוא מוסמך לטפל בגישה הקונגטיבית?מה העלויות דרך כללית מושלם?אני מפחד שזה לא יעזור לי כי אני בנאדם שדיבורים לא משפיעים עליו יותר מדי .

דווקא

הטיפול הקוגניטיבי התנהגותי בחרדות ממעיט בדיבורים. בקשר לכללית מושלם - לא יודעת אם יש להם טיפול כזה בנמצא, תצטרך לשאול. יכול להיות שתקבל רשימת פסיכולוגים שעובדים בהסדר איתם ותצטרך לברר בעצמך מי מהרשימה מוסמך לטיפול כזה.

לגבי כללית מושלם

עלות הטיפול היא 160 ש"ח לפגישה. יש מטפלים בכללית מושלם שמטפלים בגישה הקוגנטיבית התנהגותית אבל אי אפשר לראות את זה ברשימה שתקבל (כלומר לא כתוב על כל פסיכולוג באיזו שיטה הוא מטפל). תצטרך להתקשר ולברר.

למעלה