חרדמרדגכיגכעיטח@!

חרדמרדגכיגכעיטח@!

אתמול בלילה לפני השינה אמרתי לעצמי הרבה פעמים: אני ישן, אני חולם, אני צריך לבדוק סדר זמנים הגיוני, אם תהיה לי התעוררות כוזבת אני אדע שאני חולם. לצורך העניין אני אספר לכם שהייתה לי התעוררות כוזבת אחת בכל החיים שלי.. אז במהלך הלילה היה לי חלום *כזה* ארוך, ובסופו נראה לי שהתעוררתי התעוררות כוזבת. הדרך היחידה שדרכה הבנתי שהתעוררתי התעוררות כוזבת (אחרי שכבר התעוררתי) היא שהבנתי שחשבתי בלי הגיון. ומה הייתה ההתעוררות הכוזבת שלי? התעוררתי, נשארתי עם עיניים סגורות (נדמה לי) וחשבתי על החלום שהיה לי ועוד כמה מחשבות בסגנון.. :&#39
אגב, אני לא מתמיד בחצלולים יותר מדי, ולא היה לי חצלול מאז שפרסמתי אותו כאן לאחרונה (משהו כמו 8 חודשים?), אבל בבקרים (כבר שנה לפחות שזה ככה) אני זוכר הרבה חלומות כל הזמן ואני גם מתעורר מלא פעמים בלילה (החצלולים האלה הרסו לי את כל החיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אההההההההההההההההההה
)

חח אבל עכשיו לפחות אתה זוכר ../images/Emo26.gif-

הרבה חלומות.. תוכל להתחיל.. לחצלל..
נ.ב- חצלולים זה דבר טוב!!
חח

silverhawk

New member
הממ

בקשר להתעוררות הכוזבת - אתה בטוח שלא היית באמת ער? לפני לאחר ההתעוררות המחשבה לא מסודרת. אבך איך שלא יהיה, זה לא נורא - קורה לכולם. עם זאת, אתה אומר שאתה זוכר המון חלומות בלילה - אז למה שלא תנסה מילד _והעובדה שאתה מתעורר הרבה פעמים רק תעזור לך)?

למעלה