חרדלשית-די חדשה

rachel21

New member
חרדלשית-די חדשה

טוב,הצלחתי בשעטומ להכנס לפורום-שלום לכולם.

R a c h e

New member
../images/Emo127.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif

ספרי עוד קצת על עצמך.......

Le Fay

New member
../images/Emo39.gifברוכה הבאה!../images/Emo96.gif לעוגה תצטרכי

לחכות עד שגל יתפנה משלל עיסוקיו האחרים, ורק תיזהרי מה
מעל הדלת, זה נגד טרולים.

amiak

New member
welcome ../images/Emo72.gif על חשבון הבית ../images/Emo13.gif

את זאת מי שנראה לי שאת?

אם כך חברים, הצטרפה לכוחותינו היום איכות נוספת! ברוכה הבאה! הרבה הצלחה בדרכך החדשה!

אמנוון

New member
אני מה זה מקנא

בך כמו ברוב חברי הפורום שהיה לכם האומץ להודיע למשפחה שלכם שיצאתם...ואוו הלוואי עלי...

spag

New member
../images/Emo31.gif מממ....

אני חוזר שוב על מה שכתבתי כמה פעמים. אני לא רואה את זה כמטרה - לספר להורים. עדיף לחיות בכיף - ולתת להם לקבל את זה לאט וברכות. כמובן, לכל אחד יש מקרה שלו, הורים שלו וחיים שלו - אבל אני מכליל בהסתמך על המקרה שלי.

../images/Emo45.gif

בשביל מה לרוץ ולספר על תיכנונים לעתיד? אם אניממש רוצה לעשות קעקוע אני אלך ואעשה אותו, אני לא אספר להורים שלי בכדי שלא ינסו להניא אותי מרצוני. אחרי שכבר עשיתי את הקעקוע, וגם אז - לא מיד, קודם אני אטפל בו כמיטב המסורת, אחרי שהוא כבר 'עמוק' בעור שלי, אחרי שכבר התרגלתי אליו ואפילו הפסקתי להתלהב ממנו, סביר להניח שהם יגלו אותו לבד. (כי אחרי שמתרגלים שוכחים שצריך להסתיר). עדיף לספר בדיעבד. כך שממילא את הנעשה אין להשיב. >ספל חמאה עם האגודה להגנת ההורה המדחיק<

הבהרה

אני אמנם בעד לספר אבל לא ציינתי את זה כסוג של הכרח. התגובה שלי הייתה רק ביחס לזה שהוא הגדיר את שיתוף ההורים כ"אומץ". על זה אני חולק עליו.

ווקלאם. וולדאן. ../images/Emo39.gif

ברוך בואך למעוננו. שתהיה לך התאקלמות מעניינת. ועכשיו לשלב השאלות: 1) את בה.ל.ל.? 2) כמה זמן את חילונית? 3) מאיפה (איזור כללי)? 4) מאיזה מגזר (חסידי/ליטאי)? 5) לא יכול להיות שאשאר תקוע על ארבע קושיות. אני אחשוב על עוד משהו...

rachel21

New member
חרדלשית

תודה קלאסיק גם אני יותר אוהבת יעל...תודה על העידוד... חברה,תודה על התגובות-רחל זה שמי השני.... אתם יודעים משנה מקום כבר עשתי אז מה נשאר? יועים מה זה דוסים?

rachel21

New member
לליזר ולכל השואלים

נענה על ראשון ראשון -אז ככה 1)כן אני בהלל ארבעה חודשים בערך 2)חצי שנה חילונית בראש וארבע חודשים בבטן(זה ההפרש בין הכח לפועל?) 3)אני מהמרכז-מכיר את השפה הזו? 4)מהמגזר הליטאי-בוגרת וולף עד הסוף... ומחנכת בחינוך העצמאיבשקט 5)גם לזה יש תשובה, ממוצא ספרדיבלי גזענות בבקשה! יודעים מה זה דוסים?

rigoletto111

New member
רגע, אנחנו מקבלים ספרדיות לטיש?

הרי זה טיש יוקרתי ואסור להוריד את הרמה
ברוכה הבאה, הצטרפי נא לאוסף הרחליות שלנו וכבדי את עצמך בעודה.

נפגשנו בסופ"ש?

נתקלנו אחת בשניה? מלמלנו משהו? עשו בינינו היכרות? שלום-שלום? משהו? (סתם מנסה לזהות)

למעלה