חרדי מתעניין

zeve379

New member
חרדי מתעניין

שלום רב לכל משתתפי ומשתתפות הפורום ברצוני לשאול ולדעת האם בין משתתפי הפורום יש אישה חרדית אחת באמת לשעבר או היום בתהילכי חזרה בשאלה כי אני כמעט אף פעם לא שמעתי על אשה שהיא חרדית באמת או אפילו דתית אדוקה ( המכונה חרדלנקי"ת) שחזרו בשאלה לאחר שהתחתנו והקימו בית ( למעט מקרה אחד שידוע לי על אשה לאחר תקופה קצרה חרדית שאם היא תדע למי אני מתכווין אשמח ליצור גם איתה קשר והרמז היא שעיר מגוריה היא בע, ושם משפחתה התחיל לפני נישואיה בפ,, ) אשמח מאוד ליצור קשר ולשמוע חויות ואולי גם קשר לעתיד מי יודע בכתובות המצורפת [email protected] תודה מראש גבי נ.ב אני מקוה שלא סתם משועממים יטרידו אותי בניגוד לכל חוק ושכל ישר תודה

avidadon

New member
אתה מנטויז'ן?

יפה לך.. הצלחת לפרסם אותם לא רע עם הלינק שלך.. לא שהם לא מפורסמים גם ככה, אבל לפחות השתדלת.. דרך אגב יש פה מישהו בפורום שגולש דרך נטויז'ן? אני הולך להתחבר אליהם היום או מחר..

Le Fay

New member
נגמלתי מהם. כי הם...

א. לא יכולים לעבוד מול ראוטר. ב. כשאתה מתקשר לתמיכה יושבים איתך על ההגדרות במקום לומר לך ישר שהשרתים שלהם לא עומדים כרגע בעומס... וכל מה שיש לעשות באמת, זה לחכות שהם ישקמו אותם.

דידית

New member
יטרידו אותך בניגוד לכל חוק ושכל ישר

?? ומה אתה עשית פה? שכל ישר? בהתאם לכל חוק ונורמה? חבל שלא כתבת מספר חזיה, ישר היינו יודעים. בקיצור המדור לחיפוש קרובים נמצא בפורום השכן או בצאט, יש חדרים למכביר. מנשואות ועד צאט לבנים. ואגב גבי, חרדי מתעניין שגר בת' והוא בן 42 והוא עם כ_ס ועם קר_ת אשמח מאד אם תלך לחפש לך ענינים במקום אחר. אגב הצעה שלי: לך על תל ברוך, אין שם יחסית כל כך הרבה כמוך כמו מאחורי הבורסה. XXXOOO

לילית3

New member
../images/Emo45.gif יופי שחזרת לניק הקודם שלך

מתה עליך!

דידית

New member
../images/Emo25.gif מתה עליך!

ויש לך ד"ש מאיזה חבר שלך חרדי שלמד איתך במכון לב.

למעלה