חרדי בעל כורחו..

חזי g

New member
רבי מיכאל

דבר ראשון לא כדאי לך לרוץ בשעות אלו של הלילה. דבר שני לא הצלחתי להבין מה אתה רוצה ? על מה אתה רוצה לדבר ? על זה שבגלל הפיצול בין חסידים ללטאים התחיל הבלגן, יש לי חדשות בשבילך תעין בתנ"ך(שלדעת הוא הקובע ולדעתי ספר הסטוריה, על כל השמשתמע מכך) ותראה ש"הבעיות" התחילו הרבה לפני תקופת החסידות. כך שנישאר "ידידים" ותחסוך ממני את החפירות שלך חזי

מיכאל תן לי לעזור לך

בשביל למכור את גיבובי הסרק שלך כדאי שתיכנס לפרום "חרדים, או לפורום "צדיק ורע לו" פה הנשים מאמינים במשפט: "בראשית ברא האדם את אלוהים" לכן כל התיאוריות שציינת לא מעניינות אדם שכופר בעיקר, קרי:אנחנו. הואיל נא לחפש מקום אחר בו חופרים על שכל רגש הגר"א תורת החסידות, הגרבצ"ן מלעלוב ושאר ירקות...

לישראלי

אם אתה כופר בעיקר אז למה אתה מוגדר כחרדי בעל כורחו.. מה לך ולחרדי.. פשוט לא תפסתי את הענין

מיכאל

תקרא את תקנון הפורום זה באמת לא לעניין להיכנס לקבוצה בלי לדעת פרט או שניים עליה. תעשה קצת שיעורי בית.

לישראלי

האנטרנט שלי כשר ומשום מה הוא לא נותן לי את הדף הנ"ל אני מאמין שעוד טיפה אני יבין..

הבנתי את הבעיה שלך

אתה מתפלא למה אנחנו חרדים, הרי אנחנו לא חרדים מהאל. צודק. הכוונה היא שאנחנו משתייכים לקבוצה סקטוריאלית המתקראית "חרדית". הכוונה 'חרדים בעל כרחם' אינה כפשוטו אלא כהגדרתו בסלנג ובשיח הציבורי.

מי שמפחד מאמין

שו אסמו סקטוריאלית?? אם אני מבין נכון אתם חוזרים בשאלה? או שיותר טוב מזה.. או.. (אין מה לעשות אני עקשן..) רק כאשר אף אחד לא יתיחס אלי אני יעזוב אותכם בשקט.. אבל אני לא אשם שלא נולדתי חרדי בעל כורחי.. מה לעשות יש כאלה שזכו ויש כאלה שלא זכו.. אני מקווה שתתיחסו אלי.. ולא תמנעו ממני לחזור בתשובה.. או לפחות לטעום ממנה..

מיכאל אני מנסה לעזור לך

אנשי הפורום חקרו כל אחד לעצמו והגיעו למסקנא שכלית שסיפורי הדת שקר הסיבה שלא עוזבים את המחנה החרדי היא קושי להתפרנס או קושי להתנתק מהמשפחה הבעיות שלהם נובעות מהאילוץ לחיות חיים כפולים כל מה שכתבת לא מעניין אותם מקוה שאתה מבין עברית פשוטה

../images/Emo197.gif על אין משיבין לאפיקורס, שמעת?

אז אנחנו אפיקורסים כפשוטו וכמשמעו. אנחנו מאמינים שכל דברי התורה הומצאו ע"י כמה חברל'ך בעלי דימיון וכושר חיקוי. כעת תשאל את ארז דורון האם כדאי לדבר איתנו שלא נקרר לך את האמבטיה כמו עמלק ח"ו... תבין חמוד! אתה מלא שמחה. אתה תהנה מהחיים שלך! תמשיך להיות כאן - אתה תבין שבעצם יכול להיות שהכניסו לך שטויות לראש ואז תפסיק להאמין, ואז גם קצת תפסיק לשמוח.... לא חבל?

sehaltiel

New member
גם לדעתי

והסיבה שלא משלבים כי מי שלומד תורה (או כל חכמה אחרת) מתרגל לחשוב. ואז - אופס, אי אפשר לדבר אמונה הוא יחשוב. לכן צריך להפריד. עם התמימים, עבריינים ומסוממים לשעבר מדברים אמונה עם אנשי השוק שמקסימום החשיבה שלהם מסתכם בשיר החדש של קובי פרץ וכמה זה שלוש וחצי שקל לאבטיח ששוקל שלוש וחצי קילו, איתם מדברים על אמונה תמימה. עם לומדי התורה, אפעס, קשה קצת לדבר על יונה הנביא שחי בבטן של לוויתן.

מתבי6

New member
כתיבה בפורום דורשת שכל, לא שמחה

במקרה הזה מצאתי אולי שמחה אבל לא שכל. אם זה מה שלימדו אותך ועוד קיבלת את זה, זה מאוד אומר עליך... בכל אופן פילוסופיה מובנת יותר ממה שכתבת

mister xy

New member
הודעה שהועברה ../images/Emo196.gif

לא צריך לפתוח שרשור חדש כל חמש דקות

mister xy

New member
הודעה שהועברה (2) ../images/Emo150.gif

לא צריך לפתוח שרשור חדש כל חמש דקות

mister xy

New member
הודעה שהועברה (3) ../images/Emo46.gif

בפעם הבאה ההודעה תימחק + חסימה.

משה אמת

New member
תקרא לאינסטלטור שישחרר לך תסתימה

כמה חרא בבן אדם אחד סליחה על הבוטות

אני לא יודעת על מה אתה מדבר....?

בכל העולם הדתי..ונראה לי בעיקר החרדי(אני לא מספיק מכירה) יש לחץ, לחץ לחץ.... וזה הכול... אמונה ולחץ לא יכולים להסתדר...ובטח שבשכל זה לא מסתדר לנו.... עם הרגשה שכל הזמן מחפשים אותך, בודקים את לך את אורך השרוול והחצאית... זה לא אמונה... זה מגעיל.... אמונה יכולה להיות רק משהו מבפנים... וזה לא יכול לקרות.... בחיים!

למעלה