חרדים? סמים?? לא...

LSD-J

New member
חרדים? סמים?? לא...

ידיעה טריה מאתר ynet : "הוארך מעצרם של שני חרדים החשודים בייבוא 65,000 כדורי אקסטזי בית משפט השלום בירושלים האריך בשבעה ימים את מעצרם של מנחם גרוסמן ונחנך דייכר החשודים שניסו לייבא לישראל 56,000 כדורי אקסטזי. השניים, חרדים תושבי ירושלים, נעצרו אמש על ידי שוטרי היחידה המרכזית לאחר שבני זוג ישראלים, שנעצרו לפני שלושה חודשים באוסטרליה כשברשותם הסם, הובילו את חוקרי היחידה לחשודים" בטח סתם עוד השמצה חסרת כל בסיס של התשקורת החילונית השמאלנית.

פלסטיק

New member
אתה כנראה לא הבנת שום דבר

זו היתה רק השלמת הכנסה בגלל הצעת הקיצוץ בקצבאות הילדים. הם אפילו הקריבו המון, ביטלו תורה לשם ביצוע העיסקה (אבל אל חשש במטוס הם בטח למדו תורה) מה רצית איש רשע? שהם יגוועו ברעב? זה אנחנו החילונים אשמים משום שלא עבדנו מספיק שעות נוספות ולא תרמנו להם לפי צרכם. אני חושב שצריך לתרום לחרדים לפי צרכם, אני בטוח שאם תחשוב על זה גם אתה תהיה מוכן לתרום ביד רחבה, הצעתי מצורפת פה בקובץ.

פלסטיק

New member
נסיון שני לצרף את הקובץ

עימכם הסליחה שלא צורף להודעה המקורית

LSD-J

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif ענק

אחת הקריקטורות היותר שנונות שראיתי.

אז אם שני חרדים מאוכלוסייה שלמה

סחרו בסמים,זה אומר שכל החרדים נרקומנים? בחייך,אז בגלל שעופר מקסימוב מעל ביותר מ250 מיליון שקל זה אומר שכל החילונים גנבים? תפסיק להתעסק בשטויות כמו זה גנב וזה לקח וזה רצח,זה לא מוביל לשום מקום,אם נרכב על כל שטות או פשע שעושה אחד מהצדדים לא תהיה כאן לעולם איזשהי הבנה ואני לא חושב שהמצב יוכל להרגע ככה.

לידיעתך, לא כל חובש כיפה = דתי.

כל חילוני בור בנושא ידע לזהות מתחזה. זה מזכיר לי את אותו עבריין מועד השם כיפה לראשו בדרך לריצוי העונש רק כדי לקבל תנאים יותר ´נוחים´ בכלא, אך מה (לא) רבה ההפתעה לגלות לאחר ריצוי העונש, אף זכר לכיפה. לסיכום ומסקנה, לא כל חובש כיפה הוא ירא שמיים.

אנדרי ז

New member
חבל שהטריק עובד פעם אחר פעם

עבריינים כאלה זוכים לחסדיהם של רבנים מהוללים ומקבלים פרס על התחזותם זו. את פרשת נקש אתה זוכר?

אנדרי ז

New member
לא זוכר את כל הפרטים

היה סיפור ארוך איתו. עבריין אלים שצרפת רצתה בהסגרתו, אבל הוא כמובן מצא מפלט בטוח בישראל תוך חזרה בתשובה. רק אחרי שנים ארוכות הוא הוסגר לבסוף. פרט לסיום זה אפילו מזכיר קצת לא עלינו את שכנינו האוטונומים...

טוב נו..

זה לא שונה מניצול ציני של החוק (פרצה בחוק), שכיח בהעלמות מס. איך שלא יהיה, על זה נאמר "סוף גנב לתליה"

nirdagan

New member
לא אמרתי דתי

לפי התפיסה הדתית אין עברין דתי, כי ברגע שהוא עברין הוא כבר לא דתי, כי הוא לא קיים איזו מצוה. זה נורא מצחיק אבל לא מענין במיוחד. מה שקובע הוא מה האדם מצהיר על עצמו. חבישת כיפה זו הצהרה.

yariv~2

New member
פושע הוא פושע, הוא פושע.

אין פושע "חילוני". ואין פושע "דתי". פושע הוא רק פושע. ופורע חוק. ברגע שאדם פושע הוא מוציא עצמו גם מהגדרתו כחילוני, כי הרי כללי המוסר של החברה החילונית נלחמים בפשע, וגם כן מהחברה הדתית, מאותן הסיבות.

תגובה לאריה וניר

אין לי שמץ של מושג איך הבנתם את שהבנתם. עושה רושם שניסיתם לכוון לקרוא את מחשבתי במקום את הפשט כפי שהוא, ללא כוונות עמוקות. אולי אתם מושפעים מעמדתי (דתי), או את מי שאני אמור לייצג? אני די מסכים עם יריב (פושע הוא פושע...). ניר, "ברגע שהוא עברין הוא כבר לא דתי, כי הוא לא קיים איזו מצוה." זו מסקנה שגויה! על פי אותו היגיון אף אחד (למעט צדיק גמור או שניים) לא דתי. נכון, כיפה, ציצית, זו מעין הצהרה לקבלת עול מלכות שמיים, אך כמעט בלתי אפשרי לקיים את כל המצוות (החלים על הפרט) כמו גם המוסר שבחלקו אינו מן המצוות, קרי ציווי. כל יהודי (דתי) שואף להספיק לקיים את כל המצוות (הפרט) במשך חייו, מכיוון שאינו מספיק הוא נמצא תמיד בתהליך תשובה. קצת קשה לייחס את האמור לעיל על אותם העבריינים המנצלים בציניות את הסמלים הנ"ל, ובכללם מקסימוב.

a-s-inv

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תגיד בן כמה אתה? אני טוען כל העת טענות לגביכם ואתה רק מאמת אותן? מה אני טוען כל העת עליך ועל עוד כמה כאן? חוץ מלינקים ומציאת כתבות פה ושם אתם לא עושים כלום, פשוט כלום. מה אתה מנסה לומר בזה שהחרדים נרקומנים פחחחחחחחח, אצלינו זה יוצא מהכלל, ואצלכם????. זה הכלל באבו אבוה כלל, אני לא אציף את הפורום בלינקים כי יכלה הדף והמה לא יכלו אבל שילשום בלילה עשינו ערב על האש בחוף והגיעה כיתה שמיניסטית לאיזור שגם חגגו, רוב החבר"ה נעלנו לאיזה חצי לאיזור אחר וחזרו......אוהו מסתולים כמו שצריך. הבנתי שזה נוהג אצל השמיניסטים, הלא כן? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל ויוצא מהכלל כבר אמרנו?

DrorArie

New member
אתה ממש סתום

מה לעשות, לנו יש עיתונות פחות או יותר חופשית שמספרת לנו מי נעצר ומה אז אנחנו יכולים להוכיח את דברינו בלינקים. דבר נוסף שלא ענית עליו ונשאל פעם, מדוע יש 3 מרכזי גמילה חרדיים?

a-s-inv

New member
תשובה

אין בחור ישיבה אחד במסגרת ישיבתית שנמצא במכון הזה, יש...אולי בגדר מורה וחונך. זה מיועד לחוזרים בתשובה שנמצאים במחלה החילונית הזו מחילוניותם ואחד מחבריי הוא בעלים של כזה מכון באזור השרון, הרצל גניש שמו. כמו כן לנפלטים מישיבות שנהפכו לחילונים עם או בלי כיפות ומצאו את הצרה הזו ברחוב לא בישיבה!!!!!!!!!!!!! סמים נועדו למחפשי סיפוק, למי שאין סיפוק אדם מאמין ושומר מצוות לא זקוק לזה

DrorArie

New member
דיבורים לחוד והוכחות לחוד

בין השאר פשוט לא נשמע לי הגיוני- אני מכיר את מקרים דומים. במקרה אני פעיל בחופשות הקיץ בקייטנות לילדים עם תסמונת דאון.. הרוב שם חרדים ודתיים ובין המפעילים לא נמצא דתי/חרדי אחד. את מרב התמיכה הם מקבלים ממתנ"סים ולא מישיבות וקופות צדקה ובכלל יש הרגשה של התעלמות מהם. ואת ההשוואה בין סמים לדת, אתה לא הראשון שעושה.

למעלה