חרדים בע"מ...

שבתאי

New member
חרדים בע"מ...

החרדיים עוברים שינוי... לא להאמין. עם כל הכבוד, אני לא ציפיתי שככה ייראה שרשור בבחדרי חרדים על זמר חרדי שהתפקר. פתאום יש קצת עדינות. פתאום נשמעים וויכוחים, קולות לכאן ולכאן. והגדיל לעשות מישהו שכהשמצה לחברו המשמיץ את מני, כותב לו: "תגובה חרדית אופיינית" - כמה שזה יישמע מצחיק, נראה לי שהם נמצאים במן עידן פוסט השמצתי - חברו משיב לו "אני חרדי גאה" - אז יש את ה"גאים" ויש את השפויים. הדברים אמורים רק לגבי פורום בחדרי חרדים - החרדיים של אנרג'י יהדות - ל"ע, עוד לא התעדכנו בסטנדרטים החדשים - כנראה יבוא יומם. אני מרשה לעצמי להניח, שבעוד עשר שנים, שרשור על יוצא בשאלה שכתב ספר/ביים סרט - ייראה כך. יוצא בשאלה, בוגר ישיבת פוניבז' ביים סרט דוקומנטרי על יציאתו בשאלה לומדמכלאדם: סרט מעניין? שאגתאריה: ככה, כבר נעשו כאלה, אבל יש בו משהו ייחודי. ממולץ, אתה יכול ללכת לקיוסק בפינת סוקולוב, יש לו שם כבלים. או לבוא אלי הבייתה, מתארגנת קבוצה לצפייה בסרט ביום ההקרנה בערוץ שמונה. הסעות יצאו מגן (שיט, איך קוראים לגן הזה עם ההסעות, שמה לייד אופטיקה הלפרין ברח' רבי עקיבא?) הדוקה: מתי ולמה הוא יצא בשאלה? פלפולי סרק: להדוקה. הוא יצא בשאלה, לדבריו כי לא התאים לו. הדוקה: שיהיה לו בהצלחה פלפולי סרק: אמן.

אבזץ

New member
בחייך!

אותי מפליא כי אדם המסוגל להפעיל מחשב, שלא לומר לגלוש באינטרנט, יכול להשאר תמים וקנאי עד שמסוגל לכתוב: "...מני כופר וכו' " (בוודאי יש שם כמה תגובות עוינות..). אל תשכח שגולשי האינטרנט החרדיים הם קצה קצהו של המחנה החרדי, ורחוקים מלהצביע על תופעה משמעותית.. לילה טוב

שבתאי

New member
אתה בכלל מה אתה קשור לישראל?

היי אתה צודק שזה אחוז קטן מכלל החרדים

rigoletto111

New member
אפשר להשתמש במשוואה פשוטה להכנת השרשור

ב"חדרי חרדים" : שמערל: שמעתם שאברם חזר בשאלה? בערל: טוב, זה לא מפתיע לגביהם. זה מה שקורה עם מי שהוא פרענק / למד בישיבה לא מספיק טובה / משום מה מתקשה לסלוח על זה שהמלמד אנס אותו בחדר וכולם שתקו. ועוד ככה לבעוט במורשת אבות? געצל: וזה מה שקורה למי שנחשף לאינטרנט או לקולנוע, רחמנא לצלן, יהודים. הרי זה ברור מהסרט של מני. פעצל: נתנחם בזה שהיום חילונים משכילים כבר רואים את האור. אלינו לישיבה הגיע שחקן כדורגל מליגה אלף ממש! וגם קיבוצניק שאכל חזיר והטיס מטוס פייפער בחיל האוויר של הציונים! ואז כל הערבים פחדו ממנו והיום הוא ממש מבין דף גמרא עם רש"י!

האם יפעל בירושלים מרכז תרבות בשבת?

לראשונה ייבנה בבירה מתחם מסחרי שיהיה פתוח גם בסופי שבוע, אלא שלא רק החרדים נערכים למחאה - גם החילונים מתנגדים מחשש למנוחת השבת שלהם

שבתאי

New member
בוא נבנה לנו

פורום כזה שעובד לבד - נכניס את הנתונים, נריץ, ונגבה כסף עבור פרסומות
אגב: היום הזמינו אותי לתוכנית "פוליטיקה" בערוץ הראשון להישתתף בפאנל על תוכנית הליבה - אז קודם כל, תצפו ותגידו לי איך הייתי ודבר שני, אם מישהו יכול להקליט כדי שגם אני אוכל לראות, אשמח... (ככה זה כשאין משפחה
)

אבזץ

New member
חשוב- לא יודע מתי התוכנית!

שיטת עובבי להצלת העם היהודי. נראה לי שיש בה היגיון. עובבי תולה את כל בעיות החרדיים בשירות הצבאי. לדבריו, ביטלה של חובת הגיוס תוציא את החרדיים מחשכת ימי הביניים. הפחד הגדול שלהם הוא מן הצבא. קיימים אצלם מרכזי הכשרה, אך הצעירים חוששים לילך ללמוד בהם, מפני פחד הגיוס. הצבא הוא סדין אדום לחרדי הממוצע. ביטול חובת הגיוס (ולא כפי שחוק טל מציע, הנחות למבוגרים ולנשואים בלבד) יציל אותם ואותנו... הם יצאו לעבוד, יגלו את אור העולם הזה... וכפועל יוצא ירצו לתרום למדינה.לבסוף, אולי יתנדבו לצה"ל הם או בניהם או בני בניהם.

למעלה