חרדים בטיש?

חרדים בטיש?

ידיד שלי, אמין ובטוח (לא מחב"ת ולא מלשין) מאוד רוצה לבוא לטיש.... (הסקרנות... הסקרנות...) מה יהיה? אם הוא יבוא? איום ונורא, או לא כל כך?

almog4

New member
כל אחד צריך להתחיל

אלף, כל אחד צריך להתחיל מתי שהוא. ואולי הטיש הזה ייראה לחרדי הצעיר דברים מספיק נחמדים כדי שהוא יפתח את הראש לדברים שונים ממה שהוא רגיל. (משהו בסגנון "תבוא - תעשה אצלנו שבת" - מהצד החילוני...) בֵית, האמת היא, שגם אנחנו התחלנו את היציאה בשאלה - כדתיים/חרדים. לא?
דני

חי אדר

New member
יעלה ויבא

מה כבר יכול להיות גרוע? אולי דרך הטיש הוא יבין חיש, כי עליו להחיש את הקץ בטרם יהיה קשיש. ואז יגלה עליו בעל הבירה ויאמר לו אל תירא, שתה ושמח עימנו והסר דאגה מליבך, ודעת לנפשך ינעם.

אני נגד

וסיבותי עימי. רק תודיעו לי שהטיש פתוח לכל דיכפין כדי שאדע לא להגיע כי יש לי הרבה מה להפסיד. אני יודע על עוד כמה וכמה שיפסיקו לבא לטישים אם הדיסקרטיות לא תישמר. והצעה ברוח דומה: בואו נתחיל להשתמש בשמות אמיתיים בפורום? מה דעתכם? אטאיסט מה דעתך? LOVE מני

מסכימה עם מני. אני מעדיפה לשמור

על דיסקרטיות. ואם הטיש יפתח לכולם, לצערי לא אוכל להמשיך לבוא וכמובן שעוד אנשים יפסיקו להגיע.

סיסטאר

New member
למה חילוניים מלידה כן ודתיים או

חרדים לא? מה האפליה הזאת לפחות החרדי יודע מה זה טיש. אולי תכנס בו רוח שטות או איזה שד ויחזור בשאלה. אבל חילוני מה לו ולטיש.זה מוזר מאוד.

גם חילוני מלידה שחזר בתשובה

והיום הוא חרדי, דינו לחרדי שהיה חילוני מלידה. מה האפליה. אתה עושה את עצמך או שאתה באמת לא מבין. לא מדובר על אפליות מדובר על דיסקרטיות. וחרדים שעדיין לא יצאו בפועל בשאלה הם קשורים לקהילות שלהם ועם כוונה או בלעדיה הם עלולים לספר על דברים ועל אנשים המשתתפים בפורום. זה גרם בעבר ויכול גם לגרום בעתיד לבעיות קשות לחלק מהמשתתפים. קאפיש?

מחופש

New member
אתה צודק

מני אני אתך!! ואם רצונך כך אני באמת שוקל לכבד את רצונך ולהסיק מסקנות כמובן שאני גם יכול לדבר עפ חייקה וכופר אולי גם אם אטאיסט ונקוה שהענינים יסודרו בהקדם ביי

הכוונה היא לא אליך

ןגם לא לאתאיסט שיכול לבוא למרות שהוא לא מסיר את הכיפה אף פעם... האיש שדובר עליו, הוא חרדי! לא מתכווין לצאת לחופשי, לא בזה ולא בבא. עליו ועל שכמותו, מני צודק שהם מהווים סכנה פוטנציאלית. (למרות שהאדם הזה כנראה לא מהווה סכנה, הוא לא יוזמן לטיש כדי שלא ליצור תקדים) במילא אתם (כויפר, חייקה, אתאיסט, מחופש וסליחה עם שכחתי מישהו) לא מהווים סכנה וכך גם החילוניים מלידה....

למעלה