חרדות?

The Chicken

New member
חרדות?

אני זקוקה לעזרכתם חבר'ה מנוסים שכבר ראו הכל... הנה קישור להודעה שכתבתי לפני כשבוע (וחצי?) בפורום אחר, אני שמה קישור ולא מעתיקה את ההודעה על מנת שתוכלו לראות גם את התגובות שקיבלתי- גם זה מעניין. אני די אובדת עצות בנושא ונראה שמבחינתי אין עוד משהו שאני יכולה לעשות או לומר, שעוד לא עשיתי או אמרתי, ומכאן הכדור אצלו בלבד ונותר לי רק להיאזר בסבלנות או לחילופין לחתוך ממנו. חשוב לציין, אני שוברת את הראש- אני מאוד, מאוד, אוהבת אותו, אפילו שהקשר טרי יחסית, מן הרגע הראשון שראיתי אותו הוא עשה לי את זה ואם הבעיה הזאת תיפתר, אני מוכנה באותו רגע להתחתן איתו מבחינתי- לדעתי אם יש דבר כזה "האחד" בשבילי, זה הבחור. אשמח לשמוע עצות ורעיונות, או אם אפשר אפילו המלצות לאנשי מקצוע טובים? תודה רבה.

השערה (בלבד!)

מה הסיכויים, שמדובר בטראומה מהילדות? כלומר, פוביות ופחדים בלתי מוסברים אחרים, לרוב נובעים ממשהו - אם אני לא טועה בד"כ אפילו אירוע ספציפי - שמשפיע על כל שארית החיים. אם לירות באפלה - אולי אונס בעברו, התעללות כלשהי, משהו במשפחה... לא חייב להיות אפילו משהו שהוא זוכר במודע. שווה בדיקה, גם אם לא עיון מעמיק... בהצלחה.

daniella1980

New member
לא קראתי הכל, אבל יש אנשים

שפשוט אינם מיניים ואין בהם חשק מיני או רצון להתעסק עם מין. הם לא צריכים להתנצל על זה, הם רק צריכים למצוא פרטנרים מתאימים להם (כמוהם). לא אומרת שאתה טועה או שאני צודקת, סתם נותנת עוד אופציה אפשרית (אפילו יש פורום כזה "אסקסואלים").

daniella1980

New member
נו אז, איפה הסתירה

ועוד איך יכולה להווצר חרדה אם הוא יודע שהיא רוצה ממנו מין והוא לא מסוגל לעשות ואין לו חשק. אני דיברתי על ה*סיבה* שהוא לא מסוגל - כמוך, ועוד איך יכול להיות שמטרידה אותו העובדה שאין לו חשק מיני וגורמת אף לחרדה. תראה לי גבר אחד שאישה רוצה ממנו מין והוא לא מסוגל לתפקד מינית, שלא ייכנס ללחץ כלשהו. אולי בכל זאת זה מה שמפחיד אותו, ולא מסיבת ביצועים אלא מחוסר חשק של ממש - ואולי בזה אתה דווקא לא בקיא (וטוב שכך :) ). ואגב, שנינו לא פסיכולוגים וסקסולוגים שחקרו לעומקו ולרוחבו את הבנאדם ויודעים היטב מה עובר בתוכו בכל הנוגע לנושא, שנינו יכולים להעלות רק השערות. כל מה שהיא מספרת, זה גם רק אינטרפרטציה שלה בלבד, אי אפשר לדעת מה אדם במצב כזה אומר לבת זוגו, ומה בעצם באמת מתחולל בראשו.

The Chicken

New member
מכיוון שלא קראת הכל כנראה פספסת

את העובדה שהוא כן מתפקד ומסוגל ורוצה פיזית (כלומר מזדקר), אבל לא מצליח- פסיכולוגית- לקחת את זה עוד שלב קדימה.

ושוב, דניאלה, את לא בקיאה

לא לעניין. ולא, אין לי בעיית ביצועים או תפקוד, תודה רבה. וציינתי במפורש, בנושא הראשון, שזו השערה בלבד. בקיצור, לכי לעשות שיעורי בית.

daniella1980

New member
לא רמזתי לכך מליס היקרה!

לא הבנתי על מה אנחנו מתווכחים (סך הכל הצגנו כל אחד עוד אופציה ללמה בנאדם ינהג באופן כזה). אני גם לא ממש מתה על הגישה של הרוב כאן: הוא לא מקיים איתה יחסים? אהההה בטוח היתה לו טראומה מינית כשהיה קטן! זה מאוד פשטני ומאוד נחרץ שלא לומר מושפע מסדרות טלויזיה אמריקאיות.

חלילה

ואת אמורה לדעת יותר טוב מלחשוב שבאמת חשבתי שרמזת לכיוון... זה לחלוטין לא מושפע מסדרות אמריקאיות - אני נוטה שלא לצפות בחרא כזה - אלא מנסיון אישי עם אנשים, ומאינטואיציה מצויינת.

דם הבן

New member
קראתי את התגובות שפה...

יש לי נטיה טבעית להסכים עם מליס, כי מה שהיא אומרת נשמע הגיוני. ההצעה שלי היא פסיכולוג, אבל אמרת שהוא ביישן... קשה לי לראות איך הוא הולך לזה... היה לי חבר פעם, אמנם בגיל קצת קטן יותר (סביבות 17,18) שממש חשש מזה, ובסופו של דבר הוא הגדיר את עצמו כא-מיני, וויתר על זה. (לא יודע מה נסגר מאז, יכול להיות שהוא הפך להיות גם טרנסקסואל, לא דיברתי איתו) והיו לו כמה חברות שניסו ממש, לחלק זה הצליח ולחלק פחות. נראה לי שתתני לו צ'אנס עם הצימר, יכול להיות שהוא צריך להרגע ולברוח מהכל. עושה רושם שאת ממש מאוהבת בו, אל תתני לזה לברוח רק בגלל סקס. (עכשיו, אל תסכלו אותי, אני אוהב סקס, אבל אני חושב שאהבה חשובה יותר)

זה מי שאני חושבת שזה?

-לא קראתי את ההודעה שלך בפורום השני ולא הבנתי מה עניין הצימר, אבל אם את מתכוננת לקחת אותו איתך לצימר אולי זה יביך אותו קצת, לדעת שאת מצפה לקבל משהו שהוא לא מעוניין לתת כרגע. מעבר לזה, אני עם דור (ההודעה ששרשרתי אליה) ומליס.

The Chicken

New member
אז תקראי, בבקשה

אחרת את מפספסת נקודה חשובה: הוא זה שהציע את רעיון הצימר.

תפסיקי להתקטנן, מליס.

niRa1975

New member
מתה עלייך !!!!

וזה שאמרת שהאהבה חשובה יותר גרמה לי לרצות לחבק אותך אתה בחור רגיש

niRa1975

New member
תגובה לחרדות

שלום יקירה ברצוני להביא בפנייך כמה כלים על מנת שתוכלי להתמודד יחד עם זו זוגץ במצב הנתון. דבר ראשון שלא חשבת עליו הוא, האם בעברו הוא נפגע מינית חו"ח או דבר דומה. לי נראה כי רוב הסיכויים שהבחור בתול!!! אם את באמת אוהבת אותך עליי לתת לו תחושת אמון חזק כדי שיוכל קצת להיפתח בפנייך כי ככל הנראה הוא עדיין לו סומך עלייך כדי שיוכל לשתף אותך באמת ב"חרדה" אל תנסי לשכנע בסיפורים של כמה זה כייף כי זה עלול להמעיט בערכך. אבל היתי רוצה לשאול האם שמת לב למשהו מוזר אצלו בזמן ה"משחק מקדים"? ישנם גברים רבים שנשארים בתולים על שנות ה30 לחייהם אפילו, למרות שהם ניראים נהדר חכמים ומצליחים. עלייך לגלות סובלנות, ויחד עם זאת לגעת בבעיה ולא לתת לו להיתחמק אבל לדעת לעשות זאת ברוך ובחמלה , לא לחטט בנימה סקרנית או תובענית. אם לא תצליחי צר לי לאמר לך שיצטרך להתערב גורם מקצועי. אך חשוב שתזכרי! שבכל דרך שנסי להתקרב ולנסות שיעמוד מול עיניי האגו הגברי שלו , תיזהרי לא לפגוע בזה כי אחרת הוא ירגיש נחות ויברח. בהצלחה

The Chicken

New member
מה הכוונה משהו מוזר במשחק מקדים?

פעם היה לנו דבר כזה, משחק מקדים. זה היה נחמד מאד. כיום גם זה לא קורה (והנה הדבר המוזר...): הוא מלטף אותי בצורה לא מינית (גב, צוואר וכו'), או לחלופין שולח ידים כביכול לתוך החולצה- אך מדלג באלגנטיות על החזה, למשל, ועובר על כל השאר. בקיצור סיבוך... איך לא פוגעים באגו הגברי? איך גורמים לו לתת אמון מלא ולהיסחף איתי? מה אני אמורה לעשות?

niRa1975

New member
תשובה

אמון בא עם הזמן לכן עלייך להיות סבלנית ולהתאפק, תאונני בינתיים לא נורא זה בסדר אבל שלא ירגיש מאויים כך האגו לא יפגע ותעלי את הנושא בקצב יותר איטי ברגע שתרגיש אוירה שבה אתם מחוברים רוחנית,,,בתוך שיחת נפש גלויה לתוך הלילה וכאלה,,,שעת וידויים. אז ברגע שכזה תצליחי לעלות על הבעיה, רק אז. וכך תוכלי לפתור אותה. כי לדעתי שום מיזמוזים וחירמונים לא יצליחו כל עוד משהו בראש תקוע לו, הבנת? אגו גברי נפגש שלוחצים או שמתעלים על הגבר בחכמה או ברחמנות או ביכולת

Mister Champion

New member
עם הוא נמשך אליך ועומד לו אז הכל

בראש! המחשבה על סקס מפחידה אותו. אני בטוח שזה מניסיון מר מהעבר... מה שאת צריכה לעשות זה קודם כל לתת לו להרגיש עצמה וביטחון כלפיך, כאילו שהוא יהיה בשליטה מלאה... (אלכוהול יכול מאוד לעזור) אח"כ אני מציע שתעשי דברים ספונטניים שידליקו אותו, שלא ירגיש כאילו הוא חייב עכשיו לזיין, כי זה מה שיפחיד אותו, שהכל יהיה ספונטני ובגדר משחק..... כשהוא כבר יהיה חרמן (ושיכור) את צריכה לבקש ממנו שירד לך- ככה הוא יהיה בשליטה, וירגיש את מה שכתבתי בהתחלה, שזה בעצם אחת מהמטרות שלך. זה גם יכול להדליק אותו, שלא לדבר עליך... ולקדם אותכם צעד מיני גדול.. תחשבי על זה...

הזוייה

New member
אני נופל וקם, נופל וקם.

זה נפוץ- חרדת ביצוע. אל תשכחי שעצם העניין שאת קצת מלחיצה אותו בשאלות לא עוזר לו להתגבר על החרדה שהוא נמצא בה. הרבה אנשים חרדים (לא אלו מבני ברק) כאשר הם עומדים להערכה ע"י מישהו אחר.ולפעמים החרדה נובעת בגלל זוגיות מתוחה ובעייתית. הזקפה מורכבת מגורמים הורמונאליים, עצביים ורגשיים בדיוק כמו שלנשים לוקח זמן רב של ריכוז כדי להגיע לאורגזמה המיוחלת, כך גם לזקפה. דבר שמצריך אווירה נינוחה ולא תובענית. טיפול פסיכו-סקסואלי או טיפול זוגי ומיני, יכול לתרום ע"י מתן כלים נכונים ומציאת שורש הבעיה הרגשית או הפיזיולוגית. למרות שלטעמי לא צריך לשלוח כל אחד היום ישר למומחה או פסיכולוג, כשאפשר לנסות להתגבר על זה לבד בהתחלה ואם הוא מספיק חשוב לך תתמודדי בהתחלה עם סקס בלי זקפה, חדירה וכו', גם ככה בן זוגך נמצא תחת רגשות אשם ותסכול והוא בטוח היה רוצה לסיים עם הסאגה המביכה הזו שבה נפל האיבר ואיתו נפל האגו. הרי לא תמיד אפשר לבקש מהחייל שיעמוד זקוף ובדום מלא. תנחמי אותו שגם לנשים זה קורה. צאו מהלחץ, כנסו לתכנית ב' שהיא הוצאת הלחצים והכנסת האווירה, הסקסיות, המגע, קצת טנטרה לא תזיק כדי שמהלימון תצא לימונענע. אם כל הזמן תגרמי לו להיות טרוד בחוסר הביצוע שלו האקט יהפוך למטרה ולא לדרך להגיע אליה. Relax זה כל הסיפור.

למעלה