חרדות

hyb

New member
בהצלחה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. לא כל כך הבנתי למה אתם זקוקים להזרעה, האם ההריונות היו מהזרעה או ספונטניים? בכולופן הזרעה כשיש 15 זקיקים בשלים זה קצת המממ... לא מומלץ
. אני אמנם לא רופא אבל במצב כזה יש חשש רציני להריון רב עוברי. ההזרעה עצמה לא מסובכת. אולי עם 15 זקיקים הרחם והשחלות יהיו רגישים מידי אז תצטרכי לעבוד קשה על הרפיה. על תהליך ההזרעה עצמו תוכלי לקרוא במאמרי הפורום (בסרגל הכחול למעלה). אם קיבלת הורמונים סביר להניח שהמצב הרוח שלך מטורף במיוחד. כל תגובה רגשית היא הגיונית וצפויה במצב כזה ואל תאשימי את עצמך. תסבירי לבעל המדהים שלך שזאת לא את זה ההורמונים. וכדי שהוא יבין תורידי את זה (זה לא וירוס, בדוק) ותבקשי ממנו שיחק עם הגפרור וידליק את הפתיל
. עוד מעט לא תצטרכי לקנא באף אחד
. בהצלחה נועם

היי וגם נעים מאוד

לגבי ההריונות הקודמים הם היו ספונטניים. ולא ממש החזיקו מעמד ולכן הגענו לפרופ' פיש המדהים שהחל בשלב הבדיקות.. שלו/שלי לא יודעת בדיוק מה גדול הזקיקים ולכן לא יכולה לאמר.. ראיתי רק בטופס של האולטרסאונד האחרון את המשפט הנ"ל שאלה לי.. האם אחרי ההזרעה עדיין ממשיכים לקחת את הכדורים?? ומתי בדיוק עושים בדיקת דם/ אולטרסאונד לבדוק??

השעון מתקתק..

טוב.. אז קראתי את כל התגובות וחימם לי בפנים. עדיין סופרת שעות/ דק.. ונותרו רק עוד 9 עות פחות 10 דק'. וכמה שניות..:) מנסה לנשום רגיל...קשה.. במיוחד אחרי שלא התאפקתי ולמרות שהפסקתי נשמתי איזה 4 סיגריות היום... והחמישית בדרך לריאות החצי הגברי משדר עסקים כרגיל ואני רוצה שיתחרפן קצת כמוני.. בעצם אולי עדיף שלא.. עברו עוד שתי דקות כמעט חושבת האם לפנטז זה מוקדם מידי..תאומים יתאים לנו בול :) לא יכולה לישון.. ובטח לא אקום מחר טוב נותרו עוד 8 שעות ו46 דקות.. אבל מי סופר

אל תספרי לאף אחת על הסיגריות

אחרת "תחטפי" מבול של תוכחה. רק 9 שעות, זה כלום בינך לבין הנס הגדול. אני מחזיקה לך אצבעות שמחר תבשרי לנו בשורה מתוקה מתוקה. אמן ואמן. בינתיים, יש לך טיפות רסקיו בבית? תיעזרי בהן כדי להירדם, או תיכנסי לצ'ט. זה מעברי את הזמן יופי (בתנאי שיש שם עכשיו מישהו...) בהצלחה

לגבי הנט

היי תודה.. ואני אשתדל לא לעשן יותר היום. למרות שקשה לי.. ממחר חסל סדר סיגריות יש איזה צ'אט ששם לא אקבל הצעות מגונות ויהיה למי לקטר.. למרות שבד"כ אני לא קוטר... בשבועיים האחרונים הפכתי קצת לנאג'ס אפילו בעיני עצמי השאלה היא עד מתי מותר לי להאשים את ההורמונים... אף פעם לא הייתי כזאת נשפכת...ושוב קשה לי לספר לקרובים אלי כי אני טיפוס תומך חברתי.. ולכן כאן קצת יותר קל לי.. אז סורי מראש ותודה על ההקשבה

מבינה איך את מרגישה,

ויש לי שני דברים:
סופרים את ההריון מהיום הראשון למחזור או משבועיים לפני הביוץ אז את בעצם כבר בהריון, לא? אולי זה יוריד לך קצת מהלחץ...(ואולי לא!)
אם את רוצה צ'ט נקי ומקסים יש לי להציע לך, שירים דיבורים וכיף: בבלוגTV יש צט שקוראים לו: "כל העולם שלך" של miki4u kef li מומלץ! מחכה לך שם ....אשמח אם תגיעי

הייי

נהניתי לדבר בנט.. העשרת... אותי בהצלחה המון וקצת נרגעתי.. ונותרו רק עוד 7 שעות וארבעים דק

נועם@בת

New member
לשרשר יקירתי, שלרשר ../images/Emo3.gif

כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לשרשר הודעות. כדאי שתלכי לישון כדי לקום מחר מאופסת יותר. אבל אם את לא הולכת לישון בטח יש חגיגה בצ'ט (תלחצי על הצט בסרגל הכחול למעלה). אני לא יודעת מה לקחת לפני ההזרעה, אבל אחרי הזרעה לוקחים לרוב רק פרוגסטרון (בנרות או זריקות) ולא תמיד. שיהיה בהצלחה נועם

למעלה