חרדות

חרדות

בזמן האחרון אני מפתח חרדות שונות ומשונות. למשל אתמול הייתי במסיבת רווקים ועישנתי 2 שאכטות מריחואנה , הייתי בטוח שמישהו מהעבודה היה שם והסתכל עלי.ואולי ילשין היום סיפרתי משהו לחבר טוב שלי שרציתי שרק הוא ישמע ואני בטוח שהיה מישהו מאחורה שגם האזין לנו. יש עוד הרבה דברים , אני לא זוכר עכשיו ,אבל כל הזמן אני מרגיש דברים דומים. מה קורה איתי ?

מה קורה איתך

יש מצב שהתופעות שאתה מתאר הן תוצאות מהשימוש במריחואנה. להשתמש בסמים, כשאתה סובל מאפילפסיה -- זה ממש לא רעיון טוב! לא אמרנו את זה כבר?

היי

לא השתמשתי במריחואנה או במשהו דומה לזה כבר חצי שנה , גם שתי השאיפות ששאפתי לא השפיעו עלי.(אני זוכר מתי ואיך זה משפיע עלי) עובדה שהחרדות הללו כבר קרו לי בשבועות האחרונים (וזה בלי צריכה של מריחואנה בחצי שנה). אשמח אם תייעצו לי.

תשמע

אתה כותב בעצמך שכשעישנת היית בחרדה. חוץ מזה, סמים יכולים להשפיע על המוח לא רק באותו רגע שמשתמשים בהם, אלא בזמנים נוספים. בעיקר אם יש לך מוח רגיש כמו של חולה אפילפסיה. אתה רוצה שנייעץ לך? טל כבר עשתה את זה בפעם הקודמת ששאלת את השאלה. אז הנה, אני אייעץ לך שוב: לך לטיפול. תבדוק מה גורם לחרדות שלך, מה גורם לדיכאון, על איזה צורך עונה (או אתה מצפה שתענה לך) המריחואנה, ואיך ניתן לענות על הצורך הזה בצורה בריאה יותר. זו עצה מספקת בשבילך?

למעלה