חרדות שמלוות.

שומקום10

New member
חרדות שמלוות.

כבר תקופה ממשוכת.מפחדת להשאר לבד בבית.יש חרדות מעכברים...שאנשים יכנסו לדירה....בנוסף גם הלילות מצטיירים לי כמפחידים...אתם חרדות שמישהו או משהו יכנס...דיכאון שלא חולף כבר שנים...שום טיפול שאני הולכת לא תרופתי.ואפילו לא פסיכולוגי מצליח להקל על המצב.אני מתעוררת בבקרים.ולא מבינה לאיזו מטרה אני קמה.תחושות כמו עדיף שלא יראו אותי אנשים בחוץ.כדי שלא יפגעו בי....כי גם המחשבה הזו כל הזמן חוזרת.שבכל מקום אנשים רק יפגעו בי.וכדי למנוע סבל אני צריכה להתרחק מכולם...גם בזמן האחרון התחליו לי בחילות מדי יום .ללא שום ממצע רפואי.שנמשכו כבר כמעט חודש....שהרופא אמר לי שזה מלחץ....ובנוסף....אני כבר תקופה ממושכת.ללא תעסוקה.לפני כן.עבדתי בעבודה מוגנת.אך גם משם ברחתי...עכשיו אני שוקלת לחזור לאותה עבודה.אך זה בירוקרטיה ....אולי מ ישהו יכול לייעץ לי מה עושים בכזה מצב.כי אני כבר ממש מיואשת...תודה.

yonadavg

New member
בטיפול

בטיפול שלך - מקמי במקום גבוה את הנושא ה"טכני" של החזרה לעבודה, חרף הבירוקרטיה. אל תוותרי על כך.

yonadavg

New member
בזמן שתהיי בעבודה

לא תהיי במיטה. בנוסף, אם תצליחי לפגוש אנישים שלא רוצים לפגוע בך, אולי גם לא תחששי כל כך שאנשים שכאלה ינסו להיכנס לביתך. כמובן שהתהליכים צריכים להיות מלווים בטיפול ועיבוד של ההתמודדות החדשה/ישנה.

למעלה