חרדות ובכי היסטרי..

veredy

New member
חרדות ובכי היסטרי..

קורן אוהב לישון במיטה של אבא ואימא, הוא נרדם תוך כדי הנקה, אני שמה אותו במיטה שלו, וכעבור כשעתיים הוא קם (בבכי היסטרי) אני מעבירה אותו למיטה שלנו והוא נרדם מרוצה ושקט וישן עד הבוקר- כך זה היה עד לא מזמן. ב-3 שבועות האחרונים יש לילות שהוא קם כרגיל בהיסטריה, אבל נראה כאילו שום דבר לא יכול להרגיע אותו, אני מעבירה אותו למיטה והוא ממשיך לצרוח, מחבק אותי בחוסר שקט כזה, אני מחבקת אותו והוא ממשיך לבכות, אני מניקה אותו הוא מפסיק לינוק מיוזמתו ומתחיל שוב בבכי תמרורים, הוא פשוט לא נינוח ונראה לחוץ ומפוחד. מישהי נתקלה בתופעה הזאת? יש לכן מושג מה זה יכול להיות? מה ניתן לעשות? בהתחלה קישרתי את זה לחילופי סייעות בגן ולחוסר יציבות (למרות שיש 2 מטפלות שהן קבועות ואין לו בעיה להתחבר ולהיקשר), חשבתי אולי שיניים, אבל הוא נראה ממש לחוץ. אני ממש לא רגועה וחוששת.

תּמר

New member
בן כמה הוא?

אם הוא בסביבות שנתיים, זה יכול להיות בהלה מחלום. (נראה לי שהיו דיונים על הרגעת ילד מחלום מפחיד: להסביר שזה רק חלום ולא באמת, ליצור לוכד חלומות וכדומה) בנוסף, יכול להיות שזה כאב אזניים, שמתאים לתאור של בכי היסטרי שלא נרגע.

לאה_מ

New member
גם לי זה נשמע על פניו כמו חלום

אבל הייתי שוללת קודם בעיה רפואית (אזניים, ונדמה לי שגם לתולעים יש סימפטומים כאלה - מישהי בעלת נסיון יודעת לאשר או להכחיש? צימעס?).

veredy

New member
זה עדיין לא מסביר את זה ששום-דבר

לא מצליח להרגיע אותו..... כי גם כמקרים שהוא נופל או מקבל מכה הוא בוכה מאוד וכשאני מרימה אותו, מחבקת, מלטפת ומעודדת במילים תוך מקסימום 30 שניות הוא נרגע וממשיך הלאה כאילו שום-דבר לא קרה... מה שבמקרה הזה לא עוזר ולא מרגיע.

למעלה