חרדון שלא אוכל

אילון פ

New member
חרדון שלא אוכל

יש לי חרדון מזוקן, והוא כבר כמעט שבוע לא אוכל כמעט (צרצר או שניים ביום ולא סלט). בהתחלה הצבע שלו היה כהה וחשבתי שהוא בנשל, אבל הצבע חזר להיות בהיר והוא עדיין כמעט ולא אוכל. הצואה נראת תקינה. אני מתחיל להלחץ. מזה יכול להיות?
 
מה הטמ"פ בטרריום? יתכן והיא צנחה

בעקבות הימים הקרים, כדאי לבדוק. אם הטמ"פ בסדר והוא בכל זאת חסר תאבון אני ממליץ לך ללכת לוטרינר שיעשה לו בדיקת צואה למקרה שהוא סובל מטפילים פנימיים.
 

1צחי

New member
בנוסף

אם הטמפ' תקינה,נסה לגוון להם את האוכל-הם משתעממים מהר מאוד מאותו אוכל כל הזמן. אגב שלא כמו אצל נחשים נשל בלטאות אינו אמור להשפיע על הרגלי אכילה.
 

אילון פ

New member
תשובה

יש מקום בו הטמפ' נעה בין 39-43 מ"צ רוב הזמן, יש אור (לא UV, אני מחכה שהמנורה שהזמנתי תגיע, ואני מוציא לשמש בימים מתאימים) ביום וחושך בלילה. אני נותן לו בבוקר סלט עלי בייבי (עלי סלק, מיזונה ורוקלה) ביחד עם עלי חלמית (חובזה) ודלעת. בצהריים צרצרים ולעיתים רחוקות מאוד (פעם בשבועיים-שלושה) תולעי קמח בגודל המתאים.
 

אילון פ

New member
השתעממות....

אני חושב (ומאוד מאוד מקווה) שזאת הסיבה... היום ניסיתי והוא לא מסרב לתולעים...
 
למעלה