חרדה

שלום
אני מתמודד עם הפרעת חרדה וכללת ויש לי כמה שאלות
1.הזמן אחרי החרדה - אני בטיפול פסיכלוגי בשביל החרדה וויש לי אני חשוב על זה שביזבתי סתם זמן על החרדה הרבה שנים וזה מבאס אותי מה לדעתכים כדאי לעשות?
2.מרגיש שהמצב נוח - אני בטיפול פסיכלוגי של חרדה ואני מרגיש שבא לי שהחרדה תישאר אולי כי אני כבר רגיל לה ורגיל להילחם בה בחרדה אז אני מריגש שאולי כדאי לי שהחרדה כבר תישאר אבל החרדה החרדה לא טובה אז מה לעשות?
3.שיחרור - יש לכם רעיונות מה לעעשות כדי להשתחרר מהחרדה?

in bal1

Well-known member
שלום
1.הזמן אחרי החרדה - אני בטיפול פסיכלוגי בשביל החרדה וויש לי אני חשוב על זה שביזבתי סתם זמן על החרדה הרבה שנים וזה מבאס אותי מה לדעתכים כדאי לעשות?
2.מרגיש שהמצב נוח - אני בטיפול פסיכלוגי של חרדה ואני מרגיש שבא לי שהחרדה תישאר אולי כי אני כבר רגיל לה ורגיל להילחם בה בחרדה אז אני מריגש שאולי כדאי לי שהחרדה כבר תישאר אבל החרדה החרדה לא טובה אז מה לעשות?
אני חושבת שזה יהיה חוסר אחריות מצידנו לתת לך עצות.כדי לפנות לאיש מקצוע המטפל בך ומכיר אותך.

אבח"י

Well-known member
שלום
אתה מזכיר לי מטפל אחד, שהגעתי אליו כי הוא מתמחה בטיפול בבעלי הפרעת חרדה. בשלב מסוים [פגישה ראשונה!! סה"כ היו 2 פגישות ] הוא שאל: אולי אתה נהנה מזה?
מה אני יגיד לך - ממש לא נהנה.
אני בטיפול תרופתי, לא מאמין בטיפול של דיבור.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
יקר,
שומעת כמה מצד אחד החרדה מטלטלת ומשאירה אותך חסר אונים בהתמודדות מולה..
ומצד שני אולי יש בך חלק שמרגיש צורך להיאחז בה ולא לתת לה ללכת..
יכולה רק לתאר לעצמי כמה זה מתיש להתמודד איתה יומיום,
ואולי יש הרגשה שאיבדת את השליטה על חייך.. ועכשיו יש רצון להחזיר את ההגה לידיך..
מצרפת קישור לפודקאסט באתר שלנו בנושא חרדה, אולי תמצא שם דרכים להתמודד..
בנוסף, כמו שהציעו כאן החברים, אולי כדאי להתייעץ עם המטפל שלך לגבי השאלות ששאלת..
שלך,
מתנדבת סה"ר

למעלה