חרדה
...

חרדה ../images/Emo5.gif...

מאז שגיליתי שאני בהריון אני ממש חרדה מהקטע שיראו דופק. יש לי תור לסוף שבוע הבא ובינתיים אני ממש במצב.... מה עושים? בנות שבמצבי - איך אתן מתמודדות עם זה? אני היום מתחילה שבוע 6, יש טעם להקדים וללכת ל US? אני יודעת שרובכן עדיין מנסות - אבל אני עדיין מרגישה חלק מהמנסות בגלל ששום דבר לא ברור עדיין, ולכן אני שואלת אתכן

ילדוש

New member
אני עשיתי אולטרא-סאונד

ראשון בשבוע 6+ 3 ימים (אני יודעת בוודאות את יום הביוץ כי הייתי במעקב זקיקים ערב קודם) ואכן ראו דופק אבל הרופא שלי אמר שאם הייתי באה יום קודם הוא לא חושב שהיו רואים.גם אם את בטוחה שאת שבוע 6+0 (שבועיים מלאים לאחר האיחור לפחות) אני חושבת שכדאי לך לחכות לשבוע הבא. השבוע זה עדיין גבולי ושבוע הבא הסיכויים טובים יותר שכבר יהיה דופק. אני מבינה אותך לגמרי כי הייתי באותה סיטואציה כמוך. גיליתי שאני הריון מייד לאחר האיחור והייתי צריכה לחכות שלושה שבועות עד האולטרא-סאונד הראשון וגם אליו לא יכולתי לחכות ועשיתי אחרי שבועיים וחצי. חוץ מזה סוף שבוע הזה זה חג ויש הרבה במה להתעסק אז אולי זה יעביר לך ת'זמן.

ילדוש

New member
אני מבינה שיש לך מחזורים

של 28 יום (לפי זה שאם את באיחור של 10 ימים והיום הראשון של הוסת האחרונה הייתה ב- 19/8). אם כך, היום את אמורה להיות בשבוע 5+0. דרך אגב ה- 19-8 זה יום שאני בחיים לא אשכח כי זה היום שעשיתי בדיקת הריון וגיליתי 2 קווים!

ילדוש

New member
תודה תודה . וכמובן גם לך

המון מזל טוב. שדברים יסתדרו כמו שצריך, שיהיה הריון קל, בריא וארוך ושהזמן יעבור בקלות. שנה טובה.

מי שרוצה לדעת באיזה שבוע היא

יש באתר של בי"ח לניאדו מין מחשבון כזה שמחשב לך שבוע ומתי צריך לעשות איזה בדיקות. ואולי כדאי לנהל את הדיון הזה בפורום אחר...

מ ט ר נ ה

New member
אני בתחילת שבוע שישי ואתמול

באולטראסאונד לא ראו עוד כלום. כך שעדיף לא למהר כדי לא להתאכזב - כמוני. בהצלחה!

ילדוש

New member
הערה לגבי לוחות השבועות

בכל הלוחות האלה שמחשבים שבועות הריון מתיחסיים למחזור של 28 יום. לבנות כמוני בעלות מחזורים ארוכים (מי פחות ומי יותר ) זה פשוט יוצר בלבול. אם מישהיא מכניסה את תאריך הוסת האחרונה שלה ויש לה מחזור ארוך מ- 28 יום תתקבל תוצאה שהיא בשבוע מתקדם יותר מאשר היא באמת. והתוצאה- ציפיה לשק הריון/דופק כשזה למעשה עוד מוקדם מידי.

ילדוש

New member
ועוד הערה פיצפונת לגבי השבועות

כשאנחנו אומרות "נכנסתי לשבוע 6" הכוונה היא שאני שבוע 5 +, אבל בכל הבדיקות ובהתייחסות של הרופאים שבוע 6 הוא 6 שבועות מלאים. כלומר אולטרא-סאונד כשהתחלת שבוע 6 (ולמעשה 5 שבועות + יום/יומיים) הוא לא 6 שבועות לצורך בדיקת דופק באולטרא-סאונד.

ori27

New member
אני ואת בדיוק באותה הסירה

אני גם כמוך חרדה מאד שלא יראו דופק, לדעתי כדאי לך לחכות בסבלנות עד סוף שבוע הבא כי את היום בשבוע 5+0 ז"א מתחילה שבוע 6 .תאריך ווסת אחרון שלי הוא 11.8 ושבוע שעבר בבדיקה שהייתי שבוע כמוך לא ראו דופק, לי נקבע בדיקה נוספת ביום חמישי שאני אהיה 6+3 ואז אני מקווה (אמן) שאראה דופק והכל יהיה בסדר. אז.. מאחלת לך המתנה סבלנית- בכלל יהיה לך את ראש השנה באמצע אז זה יעביר לך קצת את הזמן. אני כ"כ מבינה אותך כי אני ואת בדיוק באותה הסירה.

ילדוש

New member
אורי, אצלי ראו

דופק בשבוע 6 + 3 ימים בדיוק ואני מאחלת לך את אותה החוויה . מזל טוב ובהצלחה

ori27

New member
אני זוכרת שרשמת את זה ומאז יש לי

הרגשה הרבה יותר טובה- כי ביום חמישי(בבדיקה)זה יהיה בדיוק 6+3 , אפילו סיפרתי עלייך לבעלול והוא בתגובה עשה לי מעין פרצוף של "תפסיקי כבר לדבר על הפורום הזה"- אבל לא אמר כלום. מה אני יכולה לעשות שאני מחוברת לפורום הזה?

למעלה