חרדה חברתית

הנואשת

New member
חרדה חברתית

אני מעוניינת לדעת איך מגיעים לפסיכיאטר של קופת חולים או פרטי ללא הפניה במהירות, ניסיתי להתקשר למוקד 1700 והעבירו אותי לבית חולים (?!) אני פשוט רוצה לקבל תרופות לחרדה חברתית כמה שיותר מהר ובלי בעיות, אני סובלת מהבעיה הזאת מאז שאני זוכרת את עצמי אבל עכשיו זה מפריע יותר מתמיד כשיש לי ילד. בתודה.

גרא.

New member
בקופ"ח,את יכולה להגיע לפסיכיאטר,

דרך רופא המשפחה.לפסיכיאטר פרטי,תלוי כמובן לאיזה קופ"ח את שייכת.כי במכבי למשל,את יכולה לפנות ישירות באופן פרטי,וההתחשבנות תעשה לאחר מכן. אם את חשה שאת במצוקה ,ואת זקוקה לעזרה במיידי,פני בפשטות לחדר מיון של בית החולים הקרוב אלייך.שם יתייחסו לבעייתך,ויפנו אותך למי שיכול לעזור לך.

הנואשת

New member
תודא גרא, אני שייכת לכללית

יש אפשרות להגיע לפסיכיאטר שלא על ידי רופא משפחה? ועוד משהו, אם אני אלך לרופא משפחה, אני חייבת להגיד לו מה הבעיה או שמספיק לבקש ממנו את ההפניה?

גרא.

New member
למיטב ידיעתי,ללא הפנייה של רופא..

המשפחה,שהוא הראשון בסדר ההיררכיה,אי אפשר להגיע לרופא מומחה,במקרה שלך פסיכיאטר.אלא אם כן יש לך ויטמין פ.לא כל כך ברור לך מהם חששותייך מרופא המשפחה,שבדרך כלל רצוי שידע הכל,הכל..אבל את כמובן יכולה לנסות לבקש ממנו רק הפנייה,בשאת אומרת לו פשוט את האמת שלך,שאת לא מעוניינת לשתף אותו בבעיות הפרטיות שלך..זה קשה לך,את מתביישת,וכל מה שתאמרי,מבחינתי,כשר. כפי שציינתי כבר קודם לכן,את יכולה לפנות באופן פרטי לפסיכיאטר גם של קופ"ח,אלא שזה מאד יקר.יתכן שאם יש לך משלימה,תוכלי לקבל החזר די משמעותי של הוצאות הטיפול.תהיי בריאה..

למעלה