חרדה ולחצים

חרדה ולחצים

שלום רציתי לדעת מה אתם ממליצים לקחת לחרדות ולחצים? אני מחפשת משהו שירגיע באותו הרגע את הלחץ והחרדה? אשמח לתשובות.. תודה

RavidAtia

New member
פרחי באך...

שוב אני מוצאת את עצמי ממליצה על פרחי באך... תנסה רסקיו זה יכול לעזור..

RavidAtia

New member
יצרנים

3. שתי חברות גרמניות ששתיהן טוענות למקוריות, וחברה אנגלית אחת. מבחינה אנרגטית וטיפולית אני לא מצאתי הבדל ביניהן- שלושתן עובדות מצוין.

yperelman

New member
רסקיו עובד נקודתית במצבים

אקוטיים. אם החרדות מלוות אותך תקופה, כדאי ללכת למטפל בפרחי באך ולהתאים הרכב

RavidAtia

New member
נכון

לטיפול מהותי יותר תצטרך לגשת למטפל שיתאים לך טיפול, אם זה בפרחי באך או בכל דבר אחר.

hal767

New member
אני בעד טיפול רחב בבעיה

הכוונה היא להביא אותך לכך שיהיו לך כילים להתמודד עם מצבים כאלה, וזה בהחלט ניתן. כדי להשיג את המטרה יש להכירך היטב ולהבין את הסיבה שאת מגיעה לתחושות האלה. ע"פ המימצאים ניתן להתאים דרך שתהווה טיפול בשורש הבעיה. בדרך כלל הטיפול הזה משולב בעבודה מנטלית ופיזית. ישנן דרכים רבות שאינן קשורות לשימוש בתרופות מכל סוג, שיסייעו להגביר את חוסנך הנפשי, ובכך תיפתר הבעיה.

VERED SHEL

New member
לא ממליצה על רסקיו במצבים שכאלו

רצוי לטפל בבעיה נקודתית ולהגיע לשורש הבעיה בעזרת מטפל מקצועי ומכלול התמציות. הטיפול בפרחי באך מתבצע כמו קילוף בצל, מטפלים(לדוגמתך) בחרדות, בלחצים ובעוד מספר דברים שמאפיינים את הכאן ועכשיו, מרגיעים, נוגעים... ובפעם שאחרי כבר מטפלים בעזרת התמציות במה שעלה אל פני השטח בשבועות שבו השתמשת בתמציות. וכן הלאה עד שמגיעים לשורש הבעיה. רסקיו עוזר זמנית בלחצים וחוסר מנוחה (לפני מבחן, ימים לחוצים ועוד) אך לא ממש מטפל בבעיה מתמשכת אלא אם הוא משולב בבקבוקון טיפולי.

טאוֹ

New member
ורד, ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

את מוזמנת לקרוא את קבלת הפנים לפורום רפואה משלימה

למעלה