חרגולים יקרים

boldjos

New member
חרגולים יקרים

האם נכונה השמועה שלא קיים חרגול שלא נשבר לו המחוש? האם לא יתכן קיפוץ בין הסלעים ללא נפילה ושבירת 999 עצמות? האם כולכם מכורים לריח הגבס במיון? JOS שמאז ומעולם אהב שטח אבל פשפוש קטן בהיסטוריה מזכיר לו כמה מדכא להיות מרותק למיטה 4 חודשים....

הקולרגול עבר לשיטה חדשה

השיטה הקונברציונלית ועתיקת היומין כימיו של מתושלח אותה שיטת נפילה וריסוק עצמות מול סלעים עברה ידידי כיום אנו מתנסים בקריעת גידים ורצועות או בעצמות זעירות כמטקרפוס או עקב אכילס לוחמי המחר בזים לאותו גבס מגושם כיום הגבס כולל ברזלים ( בלו תרגע ביגו) ברגים ניתוחים מתוחכמים והרבה סבל וכאב אך בכל זאת האדמה חזקה מדם לאותו רגב אדמה לחה ישנה עוצמה פי כמה מאותה פיסת אספלט חדשה שרק אתמול סללו כה אמר קורלגול

boldjos

New member
אז הסטטיסטיקות נכונות הן!

לוחכי העשב שוברים יותר עצמות מכל חיה אחרת! אני כלכך אוהב שטח אבל מסתפק בינתיים לראות ולהריח... עצמותיי יקרות מפז (לא הדלק) לכן כולכם דפוקים ! צריך ממש להיות מכור לשטח כדי לקפץ בין הסלעים אהה?

SENDA

New member
מהזה!!!!!!!

מתוק שלי, ביליתי בשטח כבר מספר פעמים (קרוב מאוד לשטח) ועדיין כל הנפילות ביחד לא גרמו לי את הנזק של החלקה כל האספלט שהיתה לי. בדרך כלל בשטח אתה שולט בגורלך, כלומר אם לא תקח סיכונים מיותרים סביר להניח שלא תפגע, ואם כן, פגיעה תהיה במהירות נמוכה יחסית (לא ראיתי משהו שרוכב בשטח ב 280 קמ"ש) אין פחנועים שיתקלו בך ינסו לרצוח אותך וכו´. דרך אגב אני עברתי מרכיבת כביש לשטח בגלל הבטיחות. חוץ מזה כמה מהאופנוענים ההרוגים נהרגו בשטח? תבדוק ותחזוק. אם החיים יקרים לך, תעבור לשטח. בברכה ניב שלא אוהב שקוראים לו דפוק.

פוטנציאל לרה - חרגוליזציה, אחי.....

מסתמן אצלך...... ואתה טועה בגדול. ולהלן קורס גרוזיני מזורז לסיכוני שטח : קודם כל השאלה בן כמה אתה ?? צעיר יותר - מוטרף יותר ולכן מסוכן יותר. ומדובר בעומק השריטה, אחי. עקרונית, בשטח נופלים. עקרונית גם בשטח אתה ממוגן מלא - מגפיים שחבל"ז, קסדת שטח, מגיני בירכיים, מגיני מרפקים, חגורת כליות, ומגיני חזה וגב במגוון אפשרויות, וזה כמובן חוץ מביגוד שאם הוא איכותי גם לא אלמנט מגן. הבנת ????? נשמע כבד ??? 95% מהנפילות לכן מסתיימות בכלום, קמים, מרימים את הבהמה, רגלית, וגז..... דיונות - אפס סיכוי לפציעה. רק במקרים קיצוניים במיוחד. שבילים - הסיכון הגבוה ביותר לדעתי, כי אלמנט המהירות הוא הוא שיוצר את הסיכון, וככל שתתקרב ואף תעבור מהירות תלת סיפרתית בשטח - אתה באיזור הסיכון. וסוף סוף לשאלתך, אחי : סלעים - דווקא שם, למרבה הפלא, הסיכון נמוך להפליא, זה נכון שהמפגש הוא עם אלמנט מוצק ולעיתים חד, אך המהירות אפסית וזה כל העניין. דווקא בסלעים יש ויש נפילות וגם לבכירים וטובים, ושוב, אם זה קטע קישור שבין לבין ונצברה תאוצה - לא נעים. ואם זה ממש קטע קשה של אנדורו טכני צפוף על מדרגות סלע איימתניות - כלום !!!!!!!! כמובן יש לקחת בחשבון צוקים ותהומות שהן בהחלט חלק מהעניין, ושוב חוזרים כאן לעניין הגיל, ומה שאתה מוכן לעשות או לא. יללה קדימה. תתלבש ותן גז. אין מה לפחד. com.ביז´ו רזיאל ז´קונט מומחה ליחסים בין לאומים וסלעים

אלון DRZ

New member
כל מילה אמת

הסיבה העיקרית שאני בשטח היא שבשטח יותר בטוח. וכמו שאמר ביז´ו, המהירות היא הסכנה. יש עוד גורם אשר אינו קיים בשטח והוא נהגים פסיכים אשר מחכים לך בכל פינה. אתה מול הטבע נקודה. נדירים המקרים של תאונות בין אופנועים לג´יפים טרקטורונים וכד´. באתי בגלל הסכנה, נשארתי בגלל הכיף... הספורט הכי מאתגר מהנה רבגוני שקיים.

big_foot

New member
עדיף חול על אספלט . ../images/Emo18.gif

תחשוב מה יותר כואב - קטלני נפילה בכביש במהירות גבוהה עם סכנת מכוניות שיכנסו לך לנתיב וידרסו אותך - חס ושלום מלח מים מלח מים או נפילה על חול \ אדמה , תחליק חופשי על הצב עד שתעצור והכל טוב עדיף לפול על חול

גרמי

New member
ובכל זאת....

ראיתי תאונה אחת בשטח עם רכב שבא ממול. אמנם ההתנגשות היתה בין 2 מכוניות, אבל אם אופנוע היה בא מהסיבוב שממול, התוצאה היתה חמורה בהרבה... שמעתי גם על טרקטורון שרכב בלילה באזור נחל הבשור היישר אל תוך תהום... אבל זה כבר טיפשות של הרוכב... אני שמח לראות את השימוש במושג החדש "רה-חרגוליזציה"
למישהו יש קשרים עם אבשלום קור? וסתם תצפית מאתמול.... אני יוצא לי מקיפוח לכיוון הבית, ולידי ברמזור יש NRG אקסטרים. הרמזור מתחלף, והטורים שלו טסים למעלה, ולפני שאני שחררתי קלאץ´, אני מוצא את עצמי בענן של שתי פעימות
(מה אתם אומרים על האילתור של האייקון?) עכשיו היה לי NRG פעם, ואני יודע שהוא לא פותח ככה... בסוף אני משיג אותו ברמזור, ומתברר שהוא עשה אי-אילו שיפורים, מהסוג שפוסלים אותו מהשתתפות בליגת הקטנועים, ואז בכלל מתברר שהוא שירת איתי בצבא
כמו שאמרתי.... סתם תצפית

neXos

New member
מה שנכון נכון

יש לי חברים שנסעו על טרקטורון ואופנוע, קפצו מעל דיונה ונחתו על פסי רכבת אי שם למטה במרחק 5 מטר.... לא נעים הנזק היה בעיקר כספי אבל יודעי דבר עדיין מספרים על זעקות הזוועה של הניצולים במשך הלילות שאחרי מסקנה: צריך תמיד להזהר

boldjos

New member
אני מקווה שלא הכעסתי פה אנשים

ואם כן אז כל הז... בשבילם ... בכל מקרה ניסיוני בשטח מתבטא בטרקטורונים עד גיל 18 (הייתי צעיר וטיפש) עם בוא נאמר התרסקויות לא מעטות... אחרי זה ג´יפים... ואז מעבר חד לאופנוע (כביש) וממה שראיתי בשטח כל המטרה והכיף זה לבדוק את הגבולות לעוף לעבור... לא ראיתי הרבה אנשים שנוסעים בסתלבט בשטח (חוץ מאבא שלי...) ובכביש אני נהנה מאד גם מהקרוזינג בשבתות בבוקר... אני נהנה גם להחנות את האופנוע ולבהות בו... ממ.. כן... תמיד היתה לי הרגשה בשטח שאני חייב לנסות חייב לעבור חייב לטפס חייב... על מנת לפמפם ולהנות .... אז לזה התכוונתי. הגיוני מה שאמרתי? (ולמי שהתעניין אני בן 24)

danh

New member
תאונות בשטח

ג´רמי , במקרה של הטרקטורון שדהר לתהום בבשור - זה קרה ביום ולא בלילה , וגבה מחיר יקר - שני הרוגים צעירים . האירוע קרה לפני כמה שנים וזכור לי היטב כיוון שהייתי בין אלו שמצאו את שני ההרוגים במקום צניחתם לתהום לאחר לילה של חיפושים ... ולכל החרגולים יש לי רק בקשה אחת - לעולם אל תרכבו לבד - זה יכול להיות ההבדל בין חיים ומוות .
danh - שיודע שלפעמים לא מספיק מיגון , צריך גם קצת שכל ישר...

למעלה