חרב פיפיות

SansayWinter

New member
חרב פיפיות

לכל המפרסמים כאן. מספר דברים. 1. השמצות ולכלוכים (תרתי משמע) לא מובילים להצלחה מנהיגותית ו/או שילטונית. 2. מומלץ להתמקד בעשייה נוכחית ובניתוב האנרגיה השלילית לחשיבה יצירתית ולעשייה בקדנציה הבאה. 3. כל אחד שיבדוק בציציות של עצמו ויחדל מלדבר סרה על אחרים. 4. ראיתי בפורום על כי דובר על שלטים לא חוקיים (בגודל ובמיקום). רבותיי, אומנם חשובה חזות העיר וניקיונה אך משום מה האחד מתלונן בעוד הוא עצמו מבצע את אותה העבירה. ראיתי כי נרשם על העברה תלונה למשטרה. אך כיצד יוכח מי הם האשמים? אולי מחנה אחד זייף שלטים של מחנה אחר? ועוד ועוד.... עצם העניין היא לא החקירה וחובת ההוכחה אלה ההתעסקות המיותרת והשולית בטפל וחוסר התמקדות במטרה הנעלה אשר היא טובת היישוב והתושבים (בכל המישורים). 5. הגיעו לביתי מספר לא מבוטל של פליירים ופולדרים צבעוניים. התאכזבתי לראות כי רובם השקיעו כסף רב באותיות קידוש לבנה כשהתוכן המרכזי הינו דברי סרה על מועמד כזה או אחר. נראה לי כי בהשקעה זו, יכלו לתאר את העשייה המתוכננת לרווחת היישוב והתושבים (לדעתי זה היה מקנה הרבה יותר נקודות זכות לאותו מועמד). בפרסום אחד זכיתי לראות כי אכן דובר על עשייה קיימת וחשיבה עתידית (שאפו). ** מילים אילו נועדו לטייב את המצב הקיים ולשפר את העתיד. תגובות בונות יתקבלו בברכה. לסיכום: גבירותיי ורבותיי, חדלו מלעסוק בשוליים והתחילו להתמקד במטרה המרכזית. חישבו כולכם על טובת התושבים וטובת היישוב ושימו זאת לנגד עינכם. שמרו על טוהר מידות וטוהר בחירות ו.......עם זה אפשר לנצח על החתום, Sansay Winter - אחד מן היישוב

Master Stav

New member
י5 וסיפורי אלף לילה ולילה

ושוב במסווה של מיקטרת שלום עננת תרעלה מכוונת היטב 1. מסכים איתך 2. בהחלט כן ואוסיף בהחלפת הראש הכושל 3. אכן כן ורצוי שכאשר לא מוצאים חומר על המתמודד לא לחפש את אלו שתומכים בו זה עובד כפי שכתבת כחרב פיפיות 4. סיעה אחרת זייפה ...תעשה סיבוב בישוב ...ותראה את השליטים ה"מזויפים" אם אתה מאמין בתיאורית הקונספרציה ....זה טוב ... 5. אבאחד דובר לע עשייה ...ושברור למי אתה מתכוון אבל בעיה קטנה בפורום הזה הוכיחו עלידי פורטוקולים ועוד שמדובר באחיזת עיניים !!! 30,000,000 ש"ח ועוד ....כך חסוך מאיתנו את הנסיונות הנמוכים בפיזור ערפילי בחירות ותתמקד בהרצת המועמד שלך איכשוה גרמתם למשהו אחד מעולה כולם רוצים שהוא ילך הבייתה ....

SansayWinter

New member
הסר נשקך ודבר איתי כאחד העם.

סתיו, כוס התרעלה בידיך ואתה הולך להשקות את המסובים ללא ידיעה. דע לך כי מראשיתי אין אני עומד מול אף מועמד. טוהר מידות וטוהר הבחירות הינו דבר טריוויאלי. כמנהל הפורום הייתי מצפה ממך לתת דוגמא חיובית ולספק מידע כלפי המועמד שלך בלבד. כקול מתנדנד אתה ממש לא גורם לי לבחור במועמד שלך אלה לסלוד ממנו בידיעה שישנו איש כמוך אשר שפת חלקות לו ובתהפוכות חושב לנצח מלחמה. אומר שוב!! כל רצוני הוא לראות מערכת בחירות נקייה והוגנת. ייתכן וישנן קולות מתנדנדים נוספים אשר רואים את הדברים וזה כנראה לא עושה עליהם רושם חיובי. למה הגישה לא יכולה להיות מקצועית גרידא? בכל מקרה...."כושי לא יחליף עורו ונמר לא יחליף חברבורותיו..." תן לי (או לנו) את היכולת לקבל מידע מבלי לשתות מכוס התרעלה. אבל לדאבוני נראה כי התייחסותך אינה עניינית וכי המוטו על פיו אתה עובד כנראה משקף את מטה המועמד שלך. סביר להניח שאת הקול שלי הפסדתם....ומי יודע אוליי ישנם תושבים נוספים אשר עניינם במקצועיות ולא בדברי סרה. חשבת מה היה קורה אילו הייתה טורח לספק מה המצע של המפלגה שלך? מהם הרעיונות העתידיים אשר בגינם כדאי לבחור בכם? איך אתם הולכים לשפר ולחדש? איך רווחת התושבים והיישוב משתקפת בעיינכם?. בכל מקרה, אלו הם השאלות האקוטיות. חדל דברי סרה והחל במלכת מחשבת של הסברה חיובית ויעילה מבלי להכפיש את מתחריך. (אוליי תוכלו לקבל קצת נקודות זכות בגין זה) על החתום, Sansay Wintert - אחד מן היישוב

Master Stav

New member
אני לא ברשימה ....ולא מועמד ...

כך שאני ממליץ שתפנה את שאלותיך אל המועמדים עצמם .... אני אדם פרטי, מנהל את הפורום ומאפשר לכל אחד לכתוב ככול העולה על רוחו הצהרתי בעבר ואומר זאת שוב אני לא אוביקטיבי, אני בעל דעה משלי ועיסוקי בעבר אינם רלוונטים לעניין למרות שניסית למשוך לשם מתוך דבריך סגנון הכתיבה והאיום המוסווה ששלחת בהודעה ...אני מבין עם מי שיש לי עסק בנתיים כל מה שכתבתי גיביתי במסמכים , ואם שכמותך פתאום מחליפים ניקים יוצאים ותוקפים אותי אישית ואל את הנושא ....אי לכך אין לי אלא לשמוח מסתבר שאני עושה את עבודתי נאמנה ואני נוגע במקומות הכואבים שתדבר אלי ישירות ללא כחל ושרק ללא הסתתרות מאחורי כינוי שנרשם לתפוז ...בימים האחרונים רק בשביל הפורום או אז נוכל לדבר שהרי ...בנתיים אני מופיע בשמי כתובתי ופני ואתה אינך אלא כינוי עלום המתהדר בנוצות יונת השלום אך מחזיק בידיו לא ענף של זית אלא שיח שלם של הרדוף נחלים ...יפה אך רעיל ומרעיל .

SansayWinter

New member
הרדוף נחלים

המממ...... הרדוף נחלים...... כמה דברים על הרדוף נחלים מעבר להיותו רעיל (כנראה שמי שרוצה לראות רק רע...מוצא רק רע): זה הטוב שמצאתי... הצמח מכיל אלקלואידים המשפיעים קשות על הלב ומשמשים ברפואה כמאיצי לב. ברפואה המודרנית הצליחו לבודד את המרכיב הפעיל ברעל - גליקוציד הקרוי אולנדרין - ועושים בו שימוש דווקא להסדרת פעילות הלב. באפריקה משמשים העלים לתרופה נגד מחלת הנפילה, אצל יהודי תימן השרו את הפרחים בשמן לטפל בכאבי רגלים, וקטורת עלים נגד כאב ראש. הרמב"ם מציין את ההרדוף המבושל בשמן זית להכנת פתילות לטיפול בטחורים. בצפון אפריקה מכירים בו כמעודד הפלות, מפעיל את שריר הרחם כדי לגרום להוצאת ולדות מתים. עלים כתושים משמשים להרגעת גירויים בעור, בתמיסה משמשים כתרופה לנשירת שיער ולטיפול בעגבת. מיצוי בגרגור משמש לחיזוק השיניים והחניכיים וכטיפות אף. מיצוי מהפרחים משמש להורדת חום. בעת האחרונה נתגלו בצמח חומרים המעכבים חלוקת תאים, יש בכך הסבר לאפשרויות ריפוי של גידולי עור, יבלות ואף גידולים סרטניים. בקליפה הטחונה השתמשו להשמדת מכרסמים מזיקים ואף להרעלת בני אדם. הצמח ארסי לבעלי-חיים שונים, סימני הרעלה עשויים להופיע בתוך שעות ספורות וידועים מקרי מוות מקץ יום. מכונה באיטליה, למשל, "קוטל חמורים", בסעודיה משתמשים בו להרעלת דגים, באפריקה למשיחת ראשי חיצים ובצרפת להרחקת טפילים מעור הבהמה. ושוב...כל מילה נוספת מיותרת. על החתום, Sansay Winter - אחד מן היישוב

למעלה