חרבות מ"שר הטבעות"

eni9ma12

New member
חרבות מ"שר הטבעות"

איפה ואיך אני יכול להשיג חרבות מהסרט "שר הטבעות" ? ואם אפשר עלויות משוארות ? תודה מראש לעונים :) חן.

Wing Chan

New member
הכול תלוי...

איזה חרבות? רפליקות (העתקים מדויקים)? איזה גודל? (גודל אמיתי, מיניאטורות, וכ'ו וכ'ו) הכול תלוי בדברים כאלה, ומאיפה אתה קונה...

Envenom

New member
הכי קל זה ב EBay

רוב החרבות ה"גדולות" משר הטבעות (אנדוריל, גלמדרינג, נארסיל, החרב של מלך הנאזגול, החרב של ארוון, הגרזנים של גימלי...) עולים כולם בסביבות 150$ פלוס משלוח.. החרבות ה"קטנות" (עוקץ, הפיגיונות של לגולאס, הסכינים של אראגורן) עולות בסביבות 100$ פלוס משלוח. זה כמובן מדובר על רפליקות מדויקות בגודל אמיתי.. מיניאטורות יש באתר הרשמי של שר הטבעות וזה עולה בסביבות 20-80 דולר פלוס משלוח (תלוי איזו מיניאטורה)

Wing Chan

New member
הוא צריך גם לברר

איך מעבירים לפה דברים כאלה, אם זה גם נכלל תחת קטגוריה של נשק. ואם כן אז הוא צריך אישור\תעודה או מה שזה לא יהיה של אנק"ה, או שיעשו לו עם זה בעיות כשזה יגיע לישראל.

Envenom

New member
עד כמה שאני יודע,

חרבות, ובכללן חרבות לצורכי נוי (זאת ההגדרה המשפטית אם אני לא טועה) אינן נחשבות לכלי נשק. אם הן היו נחשבות לכלי נשק היינו צריכים להוציא רישיון לאחזקת חרב או משהו כזה, ולעצור אותי על אחזקת נשק בלתי-חוקית
בקשר ללשלוח את זה לישראל, אפשר בדואר רגיל\אויר\ימי.. מה שכן, צריך יהיה לשחרר את זה מהמכס כי זה מעל 100$, וזה עולה עוד כמה גרושים לטובת מימון הוולוו החדשה של השר.. :-\

eyalros123

New member
במקום הזה

אני מעתיק את זה מפוסט אחר שלי בפורום כי זה בדיוק אותה תשובה: זה אמנם לא חנות שמיועדת לדברים כאלה אבל בחנות "היער" ראיתי חרב של אראגון ביחד עם מלא דברים של שר הטבעות ועוד הרבה חרבות זה קומה שלמה בקומה הכי למטה של קניון רננים ברעננה! שווה לבוא במיוחד: זה מקום מדהים, הכי יפה בארץ

למעלה