חרבה

מולוקו

New member
חרבה

אני בוכה בשבילך עכשיו תורך לבכות , תורי עכשיו לשיר כשאת בוכה בשבילך, אחר כך תשירי את כשאבכה בשבילך. השחפים חגים מעל המים הכחולים , אני חג מעליך מעל הדמעות שלך, תבכי עד שארגיש שחף , ושאת תרגישי ים כחול. נבכה עד שיגמרו לך הדמעות , עד שימאס לך לשיר ולי ימאס לבכות בשביל מישהו אחר. בואי נעוף רחוק אני לך כנפיים מעל המזח החרב נעוף כמו שחפים בלי דמעות , בחרבה בתוך הים.

../images/Emo23.gifליבי המתרפא../images/Emo79.gif

את אבלי, ויגוני בלי גינוני כבוד, בצד הנחתי. לחשתי לו דיייי, כי בו כבר מאסתי. את כל הזיכרנות, גם מהפינות האפלות. מרקתי, קרצפתי, בכאב, ובדמעות. אתה הוא זה שעזר לי להתנקות תמיד לחשתָ לי מילים מעודדות שרת מילים מלטפות. קול הדממה הכאב והתוגה התחלף לציוץ הציפורים בזכותךָ הדמעות הבדידות והשממה התחלפו באושר ואמונה חבק אותי חזק כמו שאתה יודע את דפיקות ליבי המתרפא הנך שומע והמבט בעיניי מתמלא ברגש הנח הממחטה יותר איני זקוקה לה כי כשאני איתך יותר איני בוכה

מולוקו

New member
עכשיו

עכשיו את לא לבד נתת לי נתח מעצמך למרות שנשארת שלמה לכשעצמך , להבא תלמדי להיות את ואחר כך להיות של אחר אבל רק בבואתך,

שמים1

New member
טיפות טל ../images/Emo79.gif

בכיתי לך דמעות שנשרו מליבי כטיפות טל נוצצות מעלי עץ ירוקים. תברכני עם שחר בקרני שמש ראשונות אשיר לך שיר יתגנן כטיפות מים מנחל סואן. ילטפו אותך מילותיי ביום מעונן כגשם מרווה נשמה נעצבת. ישאני גל אל זרועות אהבה אל ליבך.

מולוקו

New member
גל

תרשי לי להיות גל הנושא אותך אל על בים הכחול של הדמעות אהיה לך גל , אקפץ כשפמנון על פני המים ואשא אותך לשמים במחול אהבה שרק אנו נדע אותו על פני המים.

למעלה