חרא..

חרא..

בזמן האחרון אני לא מרגיש טוב הלימודים לא טובים הציונים לא טובים היום השעו אותי בגין" מגע בלתי ידידותי" איזה שטוייות לא יאומן!!! חשבתי שעמיר עם איזה שיר יעזור לי והחלטתי לשמוע את השיר "געגוע" כי זה השיר הנכון בזמן והרגע הנכון פעם ראשונה זה לא ממש עזר אבל אז שישבתי עם המילים מול העניים(למרות שאני יודע את השיר בעל פה) רק אז הרגשתי את הצמרמורת את הרגש הכל מתערבב ועולה למעלה החלטתי לא לשיר כדי לא להרוס כלום פשוט ישבתי הרגשתי והתרגשתי. כעת ברגע זה ממש אני שומע את השיר"ריבונו של עולם" כדי להפיג את הכעס! אני יודע שזה לא ממש מעניין את כולם אבל זה עוזר לי לשמוע את השיר ולכתוב פה. נ.ב לפני לא הרבה זמן הייתה פה תגובה דומה עם בחור שהיה לו את אחד הערבים המגעילים והוא הצליח להירגע רק שירים של עמיר בניון אז אחי אני מזדהה איתך שוב הפעם מחדש כי מזמן שיר של עמיר לא עזר לי ככה (כאילו זה לא הפעם הראשונה שאחד משיריו עוזרים לי). אנשים המשך שבוע נעים באמת מכל הלב.

משה 777

New member
אח שלנו

חחחח תשמע אחי אני אחד הבחורים שהיה לו לילה מגעיל וזה לא היחיד היו לילות שמצאתי את עצמי עם בחורות שאני לא מכיר ואין לי מושג מי הם עד היום אבל אסור לי לפרט על זה המנהלת המתוקה ביקשה אז אני מכבד חוץ מי זה בלי לישפוט אותך כל אחד ומה שעושה לו רע לי היה באסה כי יצאתי בנזק של 2000 שקל +חברה שלי לשעבר שאני לא יכול להיתקרב עלייה אבל זה בקטנה עבר מה שרשמתי היה מתוך סטלה ואני שמח שיש אנשים שהיזדהו איתי אבל אלוי עליי שהיו משעים אותי מהבית ספר וזה היה הצרות שלי בגיל שלך ליפני שנתיים היה לאמא שלי אוהל ליד החדר של המנהלת אז תנחחם אחי זרום עם החיים תאמין לי הם יפים וגם שקצת קשה ויש ימים באסה אז לא קרה כלום מידי פעם זה מותר אפשר לישמוע תמיד את המלךך ולהירגע טיפה ןלהמשיך רגיל

תודה על התגובה גבר אבל..

אתה צודק 100000% זה לא אמור להיות הצרות שלי וזה לא אבל זה דבר ועוד דבר ועוד דבר והכל מתבסף ונערמת לך ערימה שאתה לא יודע מאיפה אתה מתחיל לפתור אותה! אתה יודע כולם על ה... אבל אחי דאחילק ההורים!!! זה הדבר הכי חשוב לי אתה יודע איך נצבט לי הלב?! אני הבן הבכור הם מצפים ממני, כואב לי בנוסף לכל אני בתקופה חרא מעצמה תאמין לי אתה לא רוצה לשמוע. זה הכל אבל מה שקרה זה הקש ששבר את גב הגמל

יהיה בסדר../images/Emo24.gif

לכל אחד יש את התקופה הקשה...בעזרת השם הכל יסתדר וכמו כולם כאן,גם אותי שירים של עמיר מרגיעים שאני במצב לא טוב זה התרופה

ספיר 2

New member
גם אני בידיוק במצב שלך

מזדהה איתך.... גם אני בתקופה דומה לשלך.. (רק שלא השעו אותי מהבית ספר)... ואיך תמיד אומרים לעמיר? "מזל שיש אותך"

למעלה