חרא של משחק 7.

Pitekus

New member
חרא של משחק 7.

שתי הקבוצות שיחקו פשוט נורא. אבל בסופו של דבר הארגינטנאי הביא את האליפות לסן אנטוניו. היסטוריה לא הייתה פה. ומשחק 7 טוב לא היה פה. וכנראה שאי אפשר לחזור מ 2:0 ל 4:3. אבל היה עודד קטש כפרשן שהסביר למה ה NBA זה חרא לעומת ....גליל עליון? אבל ננסה לשכוח את ראשיד וואלאס במשחק 5. ובכל מקרה... נגמר הטירוף...אחרי חודשיים שלמים של לילות לא לילות....סוף סוף הגענו לנחלה. שינה שינה סוף.

guyx

New member
היה משחק טוב

אף קבוצה לא שחקה נורא, ההיפך - שתי הקבוצות שחקו הגנה נהדרת, ומכאן נבע המשחק האיטי.... פחות כיף ממשחק מהיר, אבל הייתה סדרה מותחת (בשלושת המשחקים האחרונים), והיה משחק אחרון מותח,והיו הרבה רגעים יפים במשחק הזה... רק חבל לי שג'ינובילי לא קיבל את ה MVP...

זה רק אני או ש...

גם לכם הכבוד שחולקים פופביץ' ולארי בראון מאוד מזכיר לכם את הכבוד שחולקים פיני גרשון ואפי בירנבוים? או פיני גרשון&בלאט לאדלשטיין בדרבים של עונת ה25 הפרש? (שגם הם באו בסיטואציה דומה של מורה ותלמיד) זה רק אני או שגם לכם חסר אולפן סיכומים מסודר בשידורי הNBA של ערוץ הספורט... האיכות של האנשים עופר שלח, ירון טלפז ושימי ריגר (לא מזכיר את עודד קטש) נשארה אותה איכות, אך ההשקעה שלהם בשידור הרבה יותר דלה ואין אולפן סיכומים מסודר ויש מעבר מאוד חפוז למציאות האפורה של ספורט 5 ולכל ההתעמלויות בוקר הלא ברורות האלה (לי לא יצא להכיר אפילו אדם אחד שמתעורר בבוקר מוקדם בשביל גלעד יענקלביץ') סה"כ הייתה בומבה של סדרה, עם הרבה מהפכים, הרבה מתח והרבה התהפכות יוצרות בפייבורטיות. אני חושב שהשנה היה את הפלייאוף הטוב ביותר מאז ימי ג'ורדן, אינדיאנה הגדולה של רג'י וריק סמית ויוטה. החל מהסיבוב השני של הפלייאוף כמעט לאף סדרה לא ניתן היה לתת תחזית צפויה, ואני אישית שמח שבסופו של דבר דטרויט האלימים ובן וואלאס הביריון המגעיל אכלו אותה, יחד עם הקהל המגעיל שלה שיחד הרסו לאינדיאנה שלי את העונה. אני מקווה ששנה הבאה הקבוצות ישארו באותן סגלים ובאותו שלד כולל דטרויט, שאידיאנה יתחזקו עם חזרתו של ארטסט ויפתחו טוב עידן חדש בלי רג'י מילר, מצפה לעליית מדרגה גם בפיניקס, מיאמי, קליבלנד, וושינגטון, שיקגו. למרות כל הדיבורים והרייטינג הנמוך אני חושב שבאנ בי איי יש סיבות לאופטימיות, ולזכותה של דטרויט יאמר שהיא זו שהשיבה בגדול את הכבוד למזרח עם האליפות היחידה שנקלחה מהצד הזה מאז פרישתו של ג'ורדן.

מה שרציתי להגיד ושכחתי

פעם היה אולפן בוקר חגיגי ונעים, עם אורחים, ניתוחים ולא כל טיים-אוואט, סיום רבע ומחצית עוברים לפרומואים המעיקים האלה... היום בכלל לא רואים את הפרצוף של השדרנים נראה לי ששלח ושימי משדרים את המשחקים מהשירותים

guyx

New member
אם כבר מדברים על השידור

למה כבר פעם שניה כשמצלמים את הכתבים הזרים המצלמה ישר חיפשה את ירון טלפז? ועוד מישהו שם לב שהכתב המקסיקני נראה בדיוק כמו אסף הראל? אה ולדעתי קטש היה מיותר... לא היו לו שום הברקות שעופר שלח או שימי לא היו יכולים להגיד... אם כבר מביאים מאמן שיביאו את פיני, יהיה באמת צחוקים...

DrLecter

New member
שמתם לב לשתיקות המעיקות של...

שימי וירון לאחר כמה מההערות המטופשות של קטש? או שהם צחקו באילוץ או שפשוט נהיה שקט פתאום. שלא לדבר על הערה ששימי בא להגיד והתחיל להיחנק בהתקף שיעולים מחריד על המיקרופון, זה היה היסטרי.

גארדים אגואיסטים אחד אחד...

זה פשוט לא מתקבל על הדעת שלאורך כל הסידרה שכשיש חילוף בהגנה הגארדים מנסים לחדור על הגבוהים במקום למסור לגבוה שלהם בפוסט אפ על השחקן הנמוך,אם הם היו עושים את זה זה היה כל פעם סל קל ומהיר או דאבל טים שמביא לזריקה פנויה של מישהו אחר,זה גם היה גורם להגנות לשנות שיטות שמירה ולנו לראות כדורסל יותר מגוון ומעניין. אם אני הייתי מאמן ושחקן שלי היה נוהג כך(אפילו אם הוא היה קולע או מוסר אסיסט בסופו של דבר) אני הייתי מעיף אותו לספסל למספיק זמן בשביל שלא יהיה סיכוי שהוא ינהג כך בפעם הבאה

אין מה לעשות.. בד"כ הקבוצה הביתית

במעמדים כאלה היא זו שמנצחת. יש לה את הדחיפה של הקהל והיא בטוחה יותר בעצמה. זה היה צפוי שSA ינצחו היום. הגיע לדטרויט...

portland

New member
בעעעעע

באסה טוטלית ש Sa לקחו למקות שברבע האחרון הגיע להם במיוחד שראשיד יצא ב4 עבירות ומקדייס לא פקטור בהגנה... אז טים חגג!!! ולצערי צונסי היה גרוע במשחק הזה דווקא שהוא היה יכול להראות איזה ווינר אמיתי הוא... אבל דטריוט נראתה כיאלו היא חושבת שזה רק עיניין של זמן עד שהם מנצחים את המשחק ובגלל זה המשחק נראה ככה...במיוחד ברבע האחרון בתקווה שנראה שנה הבאה עוד איזה גמר מעניין....אבל עכשיו הדראפט לפינינו .... נחכה לו נראה מי יקח את מי ומה יהיה בשנה הבאה...(בתקווה שפורטלנד תראה כמו קבוצה :) )

cprog

New member
כשצ'ונסי לא בפורמה...

כשצ'ונסי לא בפורמה, המילטון לא ממש פוגע, פרינס בכלל באופסייד (עם כל הסימפטיה שלי לשחקן הזה, הוא איבד את הבטחון והחטיא המון זריקות בכל הסדרה, וחבל), אז מה שנשאר זה להסתדר עם ראשיד וולאס (
) כקלעי שלשות. ככה אי אפשר לנצח. ומהעבר השני ג'נובילי קובר את השלשות, דאנקן משחק כמו שהוא יודע, בארי והורי מוסיפים את המע"מ.

e dor

New member
אמת

זה החסרון והיתרון של הקבוצה הזאת. כשאחד טוב, הוא מניע את כולם וזה מראה את הקבוצתיות האדירה של דטרויט. כחסרון זו בעיה רצינית במעמדים כאלה, צ'אנסי הוא הרכז והמנהיג, לכן הוא חשוב - אם אף אחד לא קולע אז מסתמכים על ראשיד ששיחק יפה אבל לבד זה כמעט בלתי אפשר. וצ'אנסי נזכר משהו כמו חצי דקה לשים סל ואז שוב פעם דטרויט איבדו את הראש .... המילטון החטיא הרבה, פרינס היה טוב אבל יכל יותר. למעשה - הם לא ממש הגיעו לסדרה הזאת - בארבעת המשחקים שהם הפסידו, הם פשוט שיחקו לא נכון בכלל, לא ניסו לגמרי ולא קלעו המון מצבים שהם יצרו לעצמם. ומכאן מתחילה הבעיה של העונה הזאת אצל הפיסטונס.

כל ההרחבות האלו הורגות את הליגה...

כל פעם שמוסיפים קבוצות זה מוריד את מספר השחקנים הטובים בכל קבוצה.

למעלה