חרא של כלבים...

שרוני10

New member
חרא של כלבים...../images/Emo5.gif

וגם חרא של הבעלים שלהם.... אפשר להשתגע....אי אפשר לפסוע צעד אחד מבלי להתקל בערמת חרא... עד לפני 4 חודשים גרתי {במשך 8 שנים}ברחוב עמק החולה.רחוב ראשי וסואן ורועש מאוד.חיפשנו רחוב שקט, והגענו לנהר הירדן. גיבעה סי, רחוב שקט,איכותי...עאלק איכותי...כל הרחוב מלא קקה של כלבים,מליון כלבים נובחים בכל שעות היום.כבר לא יודעת מה עדיף עמק החולה הרועש אבל נקי, או נהר הירדן "האיכותי" אך "מסריח" מחרא.אני יוצאת לטייל עם התינוקת וכל הזמן העינים תקועות למטה וכל הזמן עושה סללום עם העגלה מפחד מוקשים. אפשר לעשות משהו? לא מאמינה להתלונן למועצה.....

לא בטוח שזה יעזור אבל...

בישיבה הקרובה של הוועדה לאיכות הסביבה של עיריית מודיעין, הנושא עולה לסדר היום. את יכולה לברר במועצה מתי הישיבה ולהיות נוכחת בה.

ומה עושים עם שכנים (בניין ממול)

שנותנים לכלב שלהם להיות במרפסת ולנבוח על כל העוברים והשבים, גם ב- 12 בלילה?

הי עפרה..

בדיוק היתה כתבה על סכסוכי שכנים בעיתון ערי מודיעין. המצב באמת לא פשוט ויש אנשים כל כך אגואיסטים ולא מתחשבים... הצעות שלי? 1. לגבי החרא של הכלבים - אולי אפשר להעלות במועצה אפשרות לשים מתקני שקיות איסוף ברחוב. יש כאלה בתל אביב על כל צעד ושעל. בעיקר ליד קיוסקים. כאן אולי אפשר למצא מקום בכניסות של בתים מסויימים או פשוט לבנות מעין "סככה" קטנה לכל מתקן שקיות כזה כדי שלא ירטב בגשם, ולהצמיד לקירות הגדרות של הבתים מבחוץ. 2. לגבי הרעש של נביחות הכלב - אם זה משהו יומיומי ובלתי נסבל -תתקשרי למשטרה שיבואו להעיר להם. אני בטוחה שבפעם הבאה הם לא יתנו לכלב לנבוח בשעות כאלה. זו לדעתי הדרך היחידה.(אני לא מבינה איך הם ישנים בשקט...)

למעלה