חרא עם המורה הזאת!
זה כ"כ משנה לה לתת לי ציון מגן 97 ולא 100,דווקא בגלל שזה נורא חשוב לי היא לא תיתן לי. אני בחיים לא מערערת או מפקפקת בציון מגן שנותנים לי כי אני יודעת שהמורה צודק/ת,אבל הפעם אני ממש לא חושבת ככה ועוד שהציון הוא כל כך קרוב ל100. אני התלמידה היחידה בהקבצה של 5 יחידות שקיבלה ציון כזה קרוב ל100,השאר או שקיבלו 100 או שקיבלו 93 ומטה ואין אף אחד שקיבל ציון כזה קרוב ל100. זה מה שיעשה את ההבדל?ה3 נקודות האלה? המורה הזאת ממש לא מוכנה לשמוע,היא סותרת על טענה שאני מציגה,ככה היא כתבה לי:
זה כ"כ משנה לה לתת לי ציון מגן 97 ולא 100,דווקא בגלל שזה נורא חשוב לי היא לא תיתן לי. אני בחיים לא מערערת או מפקפקת בציון מגן שנותנים לי כי אני יודעת שהמורה צודק/ת,אבל הפעם אני ממש לא חושבת ככה ועוד שהציון הוא כל כך קרוב ל100. אני התלמידה היחידה בהקבצה של 5 יחידות שקיבלה ציון כזה קרוב ל100,השאר או שקיבלו 100 או שקיבלו 93 ומטה ואין אף אחד שקיבל ציון כזה קרוב ל100. זה מה שיעשה את ההבדל?ה3 נקודות האלה? המורה הזאת ממש לא מוכנה לשמוע,היא סותרת על טענה שאני מציגה,ככה היא כתבה לי:
Efrat,I will not give you 100: i) because YOU think you deserve it , ii) because of what you do and don't think about the difference between 97 and 100, iii) just because I like you, iv) just because I know you are an excellent student, v) or because you could possibly get 100 on the module E bagrut. I will not give you 100 because according to my calculations your grade is 97 and that is what I believe is what you deserve fairly, honestly, and logically.
היא אמרה לי שאם אני רוצה אני יכולה להגיש ערעור,ובהחלט אני הולכת להגיש וואחד ערעור כי אני בטוחה ומשוכנעת שזה מגיע לי. אז תגידו לי עכשיו שהיו כאלה שהיו הורגים אותי בגלל שאני מערערת על ציון כזה,אז בסדר,אבל אותם אלה שהיו הורגים אותי לא השקיעו כמוני במשך השנה הזאת בשביל לקבל את הציון שאני ציפיתי לקבל אז הם לא יכולים להגיד לי "מה אכפת לך,זה ציון מעולה". זה כל כך קרוב ל100 אבל זה לא 100,זה מעצבן וזה ממש מגעיל מצד המורה הזאת ואני קצת מתפלאת כי היא דווקא מורה שאני אוהבת,אני שונאת את המורים האלה שעושים לך חישובים במדוייק,למען ה' זה אנגלית וזה מקצוע חשוב אז למה לא להתחשב קצת? אני עוד צריכה ללמוד למתכונת המסריחה במתמטיקה ביום שלישי,והראש שלי כ"כ רותח בגלל שהיא לא ראתה את המאמצים שעשיתי השנה,ואחר כך היא שואלת למה יש לי טענות.