חרא עם המורה הזאת!

Efrat K

New member
חרא עם המורה הזאת!

זה כ"כ משנה לה לתת לי ציון מגן 97 ולא 100,דווקא בגלל שזה נורא חשוב לי היא לא תיתן לי. אני בחיים לא מערערת או מפקפקת בציון מגן שנותנים לי כי אני יודעת שהמורה צודק/ת,אבל הפעם אני ממש לא חושבת ככה ועוד שהציון הוא כל כך קרוב ל100. אני התלמידה היחידה בהקבצה של 5 יחידות שקיבלה ציון כזה קרוב ל100,השאר או שקיבלו 100 או שקיבלו 93 ומטה ואין אף אחד שקיבל ציון כזה קרוב ל100. זה מה שיעשה את ההבדל?ה3 נקודות האלה? המורה הזאת ממש לא מוכנה לשמוע,היא סותרת על טענה שאני מציגה,ככה היא כתבה לי:
Efrat,I will not give you 100: i) because YOU think you deserve it , ii) because of what you do and don't think about the difference between 97 and 100, iii) just because I like you, iv) just because I know you are an excellent student, v) or because you could possibly get 100 on the module E bagrut. I will not give you 100 because according to my calculations your grade is 97 and that is what I believe is what you deserve fairly, honestly, and logically.​
היא אמרה לי שאם אני רוצה אני יכולה להגיש ערעור,ובהחלט אני הולכת להגיש וואחד ערעור כי אני בטוחה ומשוכנעת שזה מגיע לי. אז תגידו לי עכשיו שהיו כאלה שהיו הורגים אותי בגלל שאני מערערת על ציון כזה,אז בסדר,אבל אותם אלה שהיו הורגים אותי לא השקיעו כמוני במשך השנה הזאת בשביל לקבל את הציון שאני ציפיתי לקבל אז הם לא יכולים להגיד לי "מה אכפת לך,זה ציון מעולה". זה כל כך קרוב ל100 אבל זה לא 100,זה מעצבן וזה ממש מגעיל מצד המורה הזאת ואני קצת מתפלאת כי היא דווקא מורה שאני אוהבת,אני שונאת את המורים האלה שעושים לך חישובים במדוייק,למען ה' זה אנגלית וזה מקצוע חשוב אז למה לא להתחשב קצת? אני עוד צריכה ללמוד למתכונת המסריחה במתמטיקה ביום שלישי,והראש שלי כ"כ רותח בגלל שהיא לא ראתה את המאמצים שעשיתי השנה,ואחר כך היא שואלת למה יש לי טענות.

lollapalooza

New member
אמא שלי אומרת,

שמורה שמתעקש לתת ציון מגן קרוב למאה וכבר לא עושה את המתבקש ונותן מאה, הוא פחדן. אני טוענת שהוא גם אידיוט. מה הקטע, אף פעם לא הבנתי. מורים שקשה להם לפרגן, זה מדהים. אני יכולה להבין שבמבחן רגיל, היא רוצה שתשימי לב לטעויות ולתקן, ולכן היא תתן לך 97. אבל ציון מגן? זוועה. זה כמו שהגישו אותי על 94 ואני לא הבנתי מה הבעיה לתת 95. סתם מורים עם ראש בקיר. תערערי, בהחלט. אני לא בטוחה כמה זה יעזור, אבל זה יראה שאת לא מוותרת. ואני אישית הייתי כותבת בערעור שציון מגן לא צריך להיות רק חישוב יבש של נתונים. אם היא חושבת שאת ברמה של 100 ושאת מסוגלת להגיע ל- 100 (ואם יש לך 97, ברור שאת ברמה של 100), אז שתפרגן קצת, לכל הרוחות. ציון מגן אמור להיות מבוסס גם על היכולות שאת אמורה להשיג בבגרות, לא רק על מה שעשית.

Efrat K

New member
חבל

שהיא יודעת שאני אקבל 100 והיא לא תיתן לי 100,עכשיו היא שלחה לי אימייל נוסף וכתבה לי "אני לא יכולה לתת לך יותר מ97 כי זה לא יהיה פייר כלפיי התלמידות האחרות וזה יהרוס את המוניטין שלי בתור מורה". איזה מוניטין זה יהרוס לה לעזעזאל? זה לא שהיא מעלה לי ב20 נקודות את הציון מגן. היא אמרה לי שבכלליות אני אמורה לקבל 92 אבל לכולם היא הוסיפה בונוס של 5 נקודות אז קיבלתי 97,נו אז מה? ולאלה שקיבלו 100 היו אמורות לקבל 95 וזה גם הוסיף להן. זה ממש מוציא ממני את העצבים שאני היחידה שהיא עושה לה את הקטע הזה. ואני גם חושבת שלתת 94 בתור ציון מגן זה מגעיל,כולה נקודה אחת יותר אפשר לחשוב,למה כל הדיוקים הקטנוניים האלה?למה?

AnnabeI Lee

New member
את צוחקת? אותי הגישו על 99!

99!
אמנם קיבלתי מאה בבגרות וזה היה מאה בסופי, אבל סתם בגלל העיקרון- גררר. או במילים אחרות, אפרת הילחמי איתה!

De-Panther

New member
זה מבאס תחת!! באחת הבגרויות..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שהיו לי במחשב אז המורה התעקשה להגיש אותי על 98 למרות שכמעט כל הציונים שלי היו 100(חוצמאיזה בוחן קטן שרוב הכיתה קיבלה בו ציון נמוך) ואנשים אחרים שהיו להם ציונים נמוכים משלי היא הגישה אותם על 100 או העלתה להם בהרבה את הציון אבל אותי היא הייתה חייבת להגיש על 98... בבגרות כמובן קיבלתי 100 ואז הציון הסופי סתם היה 99 מעפן... כאילו מה הקטע בזה?? והיא ממש התעקשה להגיש אותי דווקא על 98... ארג

Efrat K

New member
זה ממש דופק

וזה די מצחיק אותי שהיא כתבה לי שהיא חושבת שהמאמצים שלי משקפים 97 ולא 100,כאילו מה ההבדל.

lollapalooza

New member
מורים.

יש להם מעט מאוד הנאות בחיים, וכנראה שיש כמה שפשוט רוצים להרגיש שיש להם כוח, ומתקטננים עלייך כדי לשדר ש"אני המורה ואני הקובעת פה". זה הכל.

Efrat K

New member
אמא שלי אומרת לי

שיש לה הרגשה שהיא עושה לי את זה בגלל שהיא אף פעם בעצמה לא קיבלה 100.

Efrat K

New member
דיברתי עם המחנכת שלי

והיא אמרה לי להגיש ערעור,אז הנה סיימתי,מה אתם אומרים? הנדון:ערעור ציון המגן(השנתי) באנגלית. הנני פונה אלייך בבקשה לשנות את ציון ההגשה (ציון מגן/ציון שנתי) במקצוע האנגלית לקראת הבגרות שתתקיים בשבוע הבא ביום שני ב21 למאי/ד' בסיון. הציון הוא 97 והחלטתי לערער עליו מהסיבות הבאות: 1.אני לומדת ב5 יחידות אנגלית וזהו המקצוע היחידי אצלי שנחשב כ"יוקרתי" יחסית לשאר המקצועות שאני לומדת ושיכול לתת לי בונוס בצורה משמעותית בעתיד,לכן זה מאוד חשוב לי לקבל 100 ובייחוד כשזה בשאלון הכי קל ברמה הספציפית הזאת של 5 יחידות. 2.חישוב הממוצע שלי הורכב מ: א.97 במתכונת ב.97 ממוצע בבחנים באנגלית ג.90 בפרוייקט של אנגלית ד. 90 ממוצע במבחנים באנגלית רק במבחן אחד שנחשב יותר משאר המבחנים ושהיווה מרכיב שלם בציון המגן קיבלתי ציון נמוך יחסית לשאר השנה,לא בגלל חוסר ידע אלא כנראה בגלל לחץ. אני חושבת שזה לא יהיה הוגן כל כך להוריד לי את הציון בכוונה רק בגלל מבחן אחד. 3. המגן/הציון השנתי כפי שאני יודעת אינו מתבסס רק על חישובים מתמטיים כוללים של מבחנים,אלא גם על השקעה במשך השנה,הרוב אומרים שהשקעה מתבטאת בתוצאות המבחן ולכן כמובן רק נותר לחשב את הציונים הנתונים אך לא כך קורה תמיד,במקרים מסויימים משקיעים יתר על מידה ולא מצליחים כמו שציפינו,קורה גם שמשקיעים ולא מצליחים בכלל. דבר נוסף הוא שאי אפשר לעשות הכללה של X אנשים בחישוב ציון המגן,הכוונה שאי אפשר להתייחס אל הענקת ציוני המגן כדבר שתלוי רק במספר שכתוב על דף נייר לגבי כל הבנות בכיתה מכיוון שלכל אחת יש אופי אחר וכל תלמידה היא בפני עצמה ומסיבה זו,אני חושבת שמגיע לי 100 בגלל ההתמדה האישית שלי. 4.הסיכוי שלי לקבל 100 בבגרות באנגלית הוא 100%,אם לא במועד הבגרות הקרוב אז במועד אחר ושיקול זה גם צריך להכלל בחישוב המגן/הציון השנתי. 5.אני היחידה בהקבצה שקיבלה ציון שנתי בהפרש כל כך קרוב לציון המקסימלי(100) ואני רואה את את הציון הזה מתקדם רק לכיוון אחד-לכיוון ה100,לכן אני חושבת שזה קצת מגוחך שבהפרש קטן של 3 נקודות אני אמנע מעצמי את הזכות להשיג את מה שאני לא רק רוצה אלא גם יכולה ויש הבדל בין 97 ל100,כי אם לא היה הבדל ביניהם אז לא הייתי מקבלת 97. בעקבות הסיבות שהצגתי במכתב זה,אני מקווה שבקשת הערעור שלי תתקבל ושציון המגן/ציון שנתי יועלה לי ל100. אני מבקשת לשקול ערעור זה בכל הרצינות והיחס הראוי לכך,ומאוד מקווה שתענו לבקשתי. תודה רבה על תשומת הלב, אפרת קרסנר. כיתה:י"א

Efrat K

New member
אוףף../images/Emo46.gif

הגשתי ערעור למנהל היום והם לא הסכימו להעלות לי,הוא אמר שאם יעלו לי 100 אז זה ישנה לשאר הבנות האחרות כי היא חישבה לכולם אותו הדבר גררררררררר דאמט
.

למעלה