חרא מחלה!

חרא מחלה!

אני שונאת אותכםםםם ואת כל החולים במחלה המסריחהה הזאתת אין אתם חיים איתה??!!? לפרכסס ולהתעלףף, איך אתם לא נשברים מזהה באמצע מסיבה התעלפתי מהפליקרים אז אתם יכולים לדעת איזה סוג אפילפסיה יש לי. מסתבר שזו מחלה שנולדתי איתה. איך ? מה הקשרר?? למה כוסעמק עוד לפני ההתעלפות היו לי פרכוסים קטנים כל הזמן ולא התייחסתי אליהם כלכך כי לא חשבתי שזה רציני ואז הלכתי לרופא.. כל הבדיוק האללה... MRI וEEG, CT וכל החרא הזה זה כלכך מתסכל ומעצבן אותי שאין לי מה לעשות בנידון פשוט לחיות על כדורים.

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo46.gif את שונאת גם את עצמך?

ולהבא אני מבקש לא להתבטא בלשון גסה. אפשר לכתוב אותם דברים בלי גסויות.

חייםלוי

Member
מנהל
ולעצם העניין אפשר לחיות עם המחלה

לוקחים כדורים וחיים עם זה. אני לוקח כדורים כבר למעלה מ-40 שנה והכל בסדר. לגבי פליקרים תיאלצי להימנע מללכת למקומות שיש בהם פליקרים.

עדי - אני יכול רק לנסות ולהבין את ה

תיסכול שלך ומהיכן הוא נובע אבל את צריכה להבין שכל אחד מאיתנו מגיע לעולם עם חבילה וצריך להתמודד עם מה שיש . מסיבות ודיסקוטקים זה דבר שהוא זמני בתקופת חיים מסויימת לאחר מכן יש דברים חשובים יותר אז את על כדורים So what? יש כאלה שחיים על זריקות וגרוע מכך. הפסיקי לרחם על עצמך ושילטי ברגשותייך, החוזק הנפשי שלך זה הנשק שלך כנגד המחלה הזאת. יש לי בת בגיל 11 ששואלת מדי פעם מדוע נולדתי כך ? למה דווקא אני ? למה ולמה , צריך להסתכל על חצי הכוס המלאה ולהנות ממה שיש אל תשכחי אנחנו נמצאים כאן באופן זמני (אולי 80 שנה )אז תשתדלי להנות מהחיים במקום לחפש את השלילי תיהיה חיובית חפשי רק את החיובי בחייך וחייכי כל בוקר אל השמש . יש כאלה שלא מגיעים לראות את השמש מידי בוקר ורואים אותם בחדשות אז שיהיה לך הרבה בריאות מחזיק לך אצבעות רפי

ruthty

New member
עדי../images/Emo24.gif

עדי בוקר טוב לך קודם לא יפה להתבטא כך שנית אני מאוד מבינה אותך ואת הכאב נכון שנמצאים במסיבה אנחנו כל הזמן במתח אין מה לעשות זה קשה מאוד ומתסכל חבל מאוד שאת מרירה כל כך דעי לך שאם תשלימי עם זה יהיה לך קל יותר זה אחד הבעיות שלנו חוסר השלמה תפני את כל האנרגיה לדברים חיובים ואז החיים יראו לך ורודים האמיני לי אני עוברת את זה יום יום מאחלת לך הצלחה בכל אשר תפני אנא אל תתיאשי תהי חזקה שמחי שלפחות יש לך מקום להוציא את התסכולים ולהתמך נפשית לי בגלך לא היה את זה והיה לי קשה להתמודד היות והחברה לא מקבלת את זה נסי לנצל את החיים כי הם קצרים מאוד עדי היקרה אני מאחלת לך פורים שמח אם את צריכה משהוא אני כאן מוכנה תמיד לצדך מאחלת לך כל טוב חזקי ואימצי

ענת71

New member
צריך לדעת להתמודד עם כל דבר.

עדי אני יועת שזה קשה אבל אין לנו ברירה צריך לדעת להתמודד עם על דבר. גם אנשים בריאים לא מושלמים לכל אחד יש את החבילה שלו. אני לוקחת כדורים כבר יותר 20 שנה. ולצערי הרב אני עדיין לא מאוזנת. ישנם מחלות הרבה יותר קשות. צריך לדעת להתמודד עם כל דבר אין מה לעשות צריך ללמוד לחיות עם זה.

תפסיקי לרחם על עצמך

ותגידי תודה שאת עשית בדיקת EEG ולא כימותרפיה בגלל סרטן, שאת תקחי כדורים ולא איזה קוקטיילים בגלל איידס, שבכלל את הולכת למסיבות ועושה חיים! גם לי יש 9 שנים שאני לוקחת כדורים ונזהרת על עצמי. בהתחלה אמנם באמת הייתי בוכה אחרי כל התקף ומתבכיינת על מר גורלי, אבל תכלס, אני חיה רגיל. אני יוצאת, אני נהנית, עשיתי צבא וכו' וכו'.. כמו כל אדם רגיל, וכמו כל אחד (נראה לי) בפורום. אז אני לוקחת כדורים, אז מה? אז אני ישנה צהריים לפני שאני הולכת לדיסקוטק, so what? אז אני מנצלת את זה לטובתי ואומרת שאני עייפה מדי מכדי לנהוג כדי להחזיר מישהו הבייתה
צאי מהבאסה. זה לא יעזור לך.

ufo11

New member
תסלחי לי שאני מגיב ככה...

אבל עם כל התסכול שלך, ועם כל זה שאני חולה גם באפילפסיה... יש אנשים שהולכים 2-3 פעמים בשבוע למכונות דיאליזה...יש אנשים שעוברים הקרנות כל יום ויש אנשים שנולדים משותקים. אז כמה שרע לנו שיש אפילפסיה, אנחנו צריכים להגיד תודה שזו "רק" אפילפסיה. לא יעזור שתחשבי על עצמך את הדברים האלה, תגידי לנו מה שאת חושבת עלינו בצורה כזו. לכולנו קשה. כולנו חווים את המחלה. כולנו עוברים את הבדיקות. אבל אנחנו מנסים למרות זאת, לחיות חיים נורמלים. וזו המטרה של הפורום הזה, לחזק אחד את השני ולתרום מהידע והניסיון.

למעלה