חרא יום...

vikush

New member
חרא יום...

טוב אז יש לי בעיה קטנה... אני בדרך כלל לא נוהגת לשאול לעצות של אנשים אבל הפעם בא לי לשמוע מה חושבות בנות אחרות- אולי זה יעזור. אז ככה... אני בדיכאון! כן אני יודעת שזה נשמע בעיה נפוצה אז זהו שזה הפך שכיח מדי. מה גם, הדכאון שלי הוא סתם. הכל בתכלס בסדר, אבל בכל זאת, אני מרגישה רע. יש שיגידו שזה ההורמונים של גיל ההתבגרות, ויכול להיות שזה באמת זה, אבל בכל מקרה בא לי שזה יעבור לי. איך אני מתגברת על זה? נמאס לי? ממש סבבה לי עכשיו בתאוריה אבל אני מרגישה לבד ובלי חברות ועצוב לי... שלכם, ויקוש

ווי אני כל כך מבינה אותך...

נורא מכירה את ההרגשה... אבל אני דיי בטוחה שבסוף זה עובר, אבל רק אם את תחליטי שאת רוצה כי את בעצמך אמרת שזה סתם אז זה רק תלוי בהחלטה שלך להפסיק להיות בדיכי. אבל יש גם את הקטע הזה שלא בטוחים שרוצים לצאת מזה... וגם זה יעבור ובסוף את תחליטי שבאמת נמאס לך והדיכאון יפסיק
דרך אגב, בת כמה את? טוב, מקווה שזה נתן לך משהו... שלך, חולמנית.

shiri-d

New member
וואי, אני מכירה את זה...

זה גם קורה לי, שאני חוזרת ביום שיש בערב, אחרי שמאוד נהנתי, ופתאום אני עצובה כזה... אז אם יש לכם הצעות... אז בבי ואני מזה מבינה אותך... שירי

yellow cheese

New member
ויקוש ../images/Emo24.gif

אני כל כך אבל כל כך מבינה אותך.. יש ימים טובים ויש כאלה שפחות.. בעיקרון אני ילדה מאוד שמייחה ומאושרת..אבל יש ימים שבהם הדיכאון והבאסה משתלטים עליי.. הפעם הראשונה בה ממש הרגשתי חלשה הייתה לפני חודשיים.. זה היה יום נורא.. לא הפסקתי לבכות, בכיתה, בבית.. פשוט משהו השתלט עליי...אין לי מושג מה זה היה..אבל היה נורא! לקח לי שבוע להתגבר על כל הבאסה..יש כאלה שייקח להן יותר..יש פחות.. רק חשוב שתדעי שאת לא לבד.. אני פה בשבילך! לייעץ, לעזור, לדבר, לעודד וסתם כדי לדבר
בהבנה רבה,
שירלי
האייסיקיו שלי נמצא בפרטים שלי :) כמו כן גם האימייל.. את מוזמנת לבקר בפורום אביב גפן בהנהלתי- שם אני תמיד זמינה!

זה לא רע!

ליבכות זה לא רע...לפחות בישבילי!.....כאילו כשאני בוכה אני מישתחררת מהכל -בין אם זה סתם שטות ובין אם זה רציני...אני ממליצה! בה ביי-אבישג!

למעלה