רעות מי זה?
ר רעות המגניבה New member 26/1/03 #14 אולי תשתף אותנו ותגיד.... מה בדיוק הבעיה שלך עם תלמידי מקיף ח???????
S syber New member 26/1/03 #16 הבעייה היא.... שכולם קטקטים... זו בעייה חמורה ... (מצטער על העקיצה מראש אבל....הייתי חייב)
S Superdror New member 26/1/03 #2 נכון, אני חרא , מקיף ח´ חרא, הפורום חרא, כל מי שפה - חרא. עכשיו הגיע השלב שבו אתה צריך לספר לי מה אתה. או שמא כבר סיפרת בעת שכתבת דבריך ?
נכון, אני חרא , מקיף ח´ חרא, הפורום חרא, כל מי שפה - חרא. עכשיו הגיע השלב שבו אתה צריך לספר לי מה אתה. או שמא כבר סיפרת בעת שכתבת דבריך ?
ר רעות המגניבה New member 27/1/03 #21 גיליתי מי זה זה אריאל ממקיף רגר שהיה איתנו במישלחת לפולין תפסתי אותו על חם!
ר רעות המגניבה New member 27/1/03 #27 תומי אם יש לך אקדח ביד לפחות... תעשה בו משהו שימושי ותיתן לעצמך כדור בראש בצחוק... מה שמעתי שאתה ממקיפינו הקט או בקיצור מקיף ח מי אתה?
תומי אם יש לך אקדח ביד לפחות... תעשה בו משהו שימושי ותיתן לעצמך כדור בראש בצחוק... מה שמעתי שאתה ממקיפינו הקט או בקיצור מקיף ח מי אתה?
ל לתומי יש אקדח ביד New member 27/1/03 #28 רעות... חחח מגניבה..... חחח.... בצחוק..... אני קטין.... :/ קיצר אני בחטיבה.... כיתה ח´...
ר רעות המגניבה New member 27/1/03 #29 קופיף אפגני? ספר ספר כאן אוהבים לשמוע רכילויות חמות מהשטח.... אריאל סיפר לי שאתה חבר שלו....
D DEATHRUCTION New member 27/1/03 #30 כן אנחנו באותה שכבה...קוף אפגני ולא קופיף כמו שאת חושבת זה כינוי למישהו שאוהב להתפרע במקומות זה הכל