חק שמייח

M הדרך

New member
חק שמייח

מי ייתן ובמהרה כולנו נתלה את שלט ברכת הבית... יבורך זה הבית בברכת שמים יהיה כעץ שתול על פלגי מים אהבה ורעות חדווה וששון בו ישכנו פרנסה הצלחה ובריאות בו יכונו יברך ה´ וישמרך יאיר ה´ פניו אליך ויחונך ישא ה´ פניו אליך וישם לך שלום חג פסח שמח וכשר לכם ולכל בית ישראל

איריסג

New member
גם ממני - נציגת הבודדים בליל הסדר

מטעמים בריאותיים - אני השנה לבד עם עצמי ועם הקרינה הרדיו אקטיבית שאני מפזרת פה על כל הבית... .. זו תהיה חוויה מעניינת לכל הדעות... אז חג שמח לכולם - ותזכרו - הכל שטויות - העיקר הבריאות!

../images/Emo12.gifהו, איריס, בילית במיקרוגל../images/Emo35.gif

מה קרה לך
רפואה שלימה
חג שמח לך ולכל באי הפורום

איריסג

New member
לא, אבל בלעתי כמוסה

שהופכת אותי בעצמי לסוג של מיקרו גל רדיו אקטיבי... עברתי טיפול משלים לניתוח של כריתת בלוטת התריס - שחייבים לעשות אותו כשיש לרשותך שירותים, מקלחת וחדר שינה נפרד למשל 3-4 ימים (שזה עדיף פי כמה מאשר לעשות אותו בבית חולים....) ומכיוון שהבית הגדול והנחמד שלנו, עם השלוש מקלחות וארבעת חדרי השינה הוא כרגע רק בגדר דגם תלת מימד מקאפה שצובר פה אבק - והבית האמיתי הוא בן 2 חדרים ומקלחת אחת - שלחתי את האיש שלי להורים ואת הכלבה שלנו להורים שלי... אבל אל דאגה - אני מרגישה בסדר גמור ובעוד ארבעה ימים הכל יגמר. חג שמח ותודה על הדאגה!

../images/Emo24.gifרפואה שלימה מהרה../images/Emo70.gif

נשמע לא הכי נעים....
מקווה בשבילך שאיך שהוא יעבור מהר ובקלות. (אי אפשר היה לדחות את הטיפול לאחרי החג
)

איריסג

New member
תודה רבה...

זה דווקא עובר עלי עד כה די בנעימים - אני רוב היום מול המחשב, יש לי ערמות של ספרים ועיתונים שעוד לא נגעתי בהם, שלא לדבר על כמויות מטורפות של סרטים שמי יודע מתי יהיה לי זמן לראות. יש לי הבטחות מכל הכיוונים (אמא, חברות) לאוכל טעים של חג שיגיע אלי עד המרפסת, ולמשלוח טעים של אוכל מהבראנץ' המסורתי של בוקר החג אצל דודה שולה (וככה גם הזדמנות לראות את האיש שלי שיביא לי את האוכל...) ולא, לא רציתי לדחות את זה לאחרי החג - יכלותי בשבוע הבא אבל אז הייתי מפסידה המון ימי עבודה והיה לי חבל (אני בעבודה חדשה. אני יודעת שזה תירוץ מטופש, אבל ככה הרגשתי) - עדיף כבר לנצל את חול המועד. האפשרות השניה היתה לדחות את זה בהמון זמן קדימה כי לא היו תורים ואז זה ממש לא לעניין. בדיעבד - עשיתי נכון - כי בדיוק יומיים לפני הטיפול התחילו לי כל ההשפעות שקשורות לזה שאני בלי תרופות המון זמן, והתחילו לי כאבים בגוף - ומאחר שקיבלתי אתמול את הטיפול - אני כבר מחר חוזרת לקחת תרופות ומתחילה סוף סוף להתאזן חזרה. בכל מקרה - חג שמח וכשר לכולם. ומי ייתן שלפחות רובינו יחגוג את הסדר הבא בבית החדש.

ענתש

New member
מותק שלי - רק בריאות !!!

והלבד הזה עם הסרטים והספרים בליל הסדר הוא חלומי הרטוב כרגע... הלוואי שהיו לוקחים את הילדים לליל הסדר ומשאירים אותי לבד עם ספרים, סרטים ומחשב וש-ק-ט. אוי, כמה שזה עדיף. חג שמח לכולם !

דורית1900

New member
חג שמח

מאחלת לכולם סדר שמח עם המשפחה המורחבת, אוכל טוב, וכמובן בריאות לאיריס.

בינא

Member
חג שמח ומשפחתי מוצלח

יש דברים חשובים מרובים בעולם החשוב מכולם הוא ביתו של אדם וכמו שאדם מאדם הוא שונה שונים הבתים אותם הוא בונה. בית אינו רק גג וקירות בית אינו רק צירוף של דירות בית אינו רק מבנה של בטון בית מעניק - הרגשת ביטחון. בית הוא פרח, שולחן עם מפה בית הוא ילד, רעיה מצפה בית הוא בית פינה חמימה וברית בין האדם לאדמה. על-כן חשוב להזכיר ולזכור כי על בית צריך להגן ולשמור כי דברים רבים יקרים בעולם אך אין כה יקר כביתו של אדם.

חג שמח לכל באי הפורום ../images/Emo157.gif

שנשתחרר מהעבדות *לפרעה ונזכה **לחופש אמיתי . * תאגידים * הכורח לעבוד * * כמו ציפורים

למעלה