חקר: חיידקים קטנים.

אדידוש

New member
חקר: חיידקים קטנים.

לדוקטור שלום, שמי אדי ויש לי שאלה אתה יכול לתת לי קצת חומר על התרופה לינוזיד. כי זה מאוד חשוב לי מפני שלא מזמן התחלתי את התרופה החדשה בגלל החיידק שיש לי הטיפיקל מיקו בקטרייה. אני כבר שנתיים עם החיידק הזה, ויש לי עירוי מרכזי וזה נורא מעצבןומציק!!!! מקווה שתהיה לך תשובה במהרה ממני אדידוש

jasmine38

New member
לדר´ אמיר שיינברג ../images/Emo45.gifראה על חקר ..

אנא, התייחס להודעה שמעל הודעה זו.

לאדידוש בנושא התרופה

אדידוש שלום רב, אודה לך מאד אם תוכלי לכתוב עבורי את שם התרופה באנגלית. האם התכוונת ל- LINEZOLIDE? בתודה מראש, אמיר שינברג

לאדידוש וריקי בנושא ה- Linezolid

אדידוש שלום רב, אני מתנצל מראש על הסגנון הרפואי של התשובה, אך חשוב לי להיות מדויק (וגם מובן) ככל האפשר. אם הבנתי נכון את בת כשנים עשר שנים, כך שיתכן שתצטרכי להיעזר במבוגרים ו/או בצוות הרפואי. אני בטוח שריקי מיכלין תשמח לעזור לך בהקשר זה. התרופה אותה את מתארת הינה תרופה אנטיביוטית חדישה יחסית, עם שימוש מקובל בזיהומים שונים, כולל MRSA . יש תיאורים שתרופה זאת מועילה גם בחולים עם זיהום במיקובקטריה אטיפית. לקיחת התרופה יכולה להיות מלווה בתופעות לוואי שונות כמו בחילה, שלשולים, כאבי ראש ועוד תופעות אחרות בשכיחות נמוכה יותר. יש גם לעקוב אחר מקבל התרופה באורח שגרתי, בעיקר אם משך הטפול עולה על שבועיים. אדידוש, אנא שימי לב, אחת הסכנות במתן מידע כוללני לגבי תרופה, הינה שהמידע לא תמיד מתאים לחולה הבודד. יש חשיבות גדולה להכרת בעיית החולה , מול יכולות ומגבלות התרופה. לכן, הצעתי לך לפנות לרופא המטפל בך ולקבל ממנו את המידע הקשור לתרופה והמתייחס לבעייתך. במידה והוריך,ישירות, או דרך ריקי מיכלין יפנו אלי לצורך קבלת מידע כללי נוסף אשמח להעבירו אליכם. בברכה, אמיר שינברג.

לדר´ שינברג- המשך

מסתבר שאדי כתבה בפורום במהלך אשפוזה ובבית עדיין אינה מחוברת לאינטרנט. ברגע זה הדפסתי עבורה את תשובתך ואני אשלח אליה. המשך בודאי יגיע. התכתובת אתך מעודדת, כנראה, את ההורים לחבר את אדי לאינטרנט גם בבית!

למעלה