חקר הזוגיות

s h i r k u s h

New member
חקר הזוגיות ../images/Emo63.gif

קבלו מכל ה-
סקר על הזוגיות, כל אחד כמובן עונה לפי הזוגיות האישית שלו ואני אענה לפי האקס <כי זה מה שיש כרגע
>:
אני בקשר רומנטי עם בן/ת זוגי כבר ____ ימים/חודשים/שנים <השלימו את החסר + מחקו את המיותר>.
אני מכיר/ה את בן/ת זוגי היטב- מה התחביבים שלהם, מה הצבע האהוב וכו'
3 תכונות שאני שונה מהבן/ת זוג ו-3 תכונות שאני דומה לבן/ת זוג
מתי ואיך ידענו שזה קשר רציני, שבאמת יש לו עתיד

תשובות מהצפון לחקר

אני בקשר עם בן זוגי כבר 12 שנים, מתוך 10.5 נשואים מכירה אותו כמו את כף היד שלי הצבע האהוב עליו? לא משנה איזה צבע, העיקר שיהיה ג'יפ אני שונה מבן זוגי: הוא גורם ואני לחוצה, הוא סגור ולא מספר על עצמו ואני פטפטנית יותר מידי, הוא אוהב סקס בלי הפסקה ואני אוהבת הרבה פחות אנחנו דומים: שנינו מתעצבנים (אני יותר מהר), שנינו רגישים, שנינו נאמנים ידענו שזה קשר רציני אחרי חודש עוד שאלות גברת שירקוש ??????

תשובות שלי ../images/Emo23.gif

אני בקשר רומנטי עם בן/ת זוגי כבר _8___ שנים אני מכיר/ה את בן/ת זוגי היטב- מה התחביבים שלהם, מה הצבע האהוב וכו': תחביבים: כדורסל, מכוניות, אופנועים.. צבע אהוב: כחול תכונות שאני שונה מהבן/ת זוג: הוא יסודי ואני מחפפת, הוא מסודר ואני מבולגנת, הוא איש של לילה אני של יום. ו-3 תכונות שאני דומה לבן/ת זוג: אוהבים לישון, אוהבים לאכול, שונאים לקנות מתנות לחגים. מתי ואיך ידענו שזה קשר רציני, שבאמת יש לו עתיד: עם הנשיקה הראשונה.

eרון

New member
מתיצבת ועונה, חקר הזוגיות...

אני בקשר רומנטי עם בן/ת זוגי כבר 4 שנים מתוכם נשואים בקרוב שנה
אני מכיר/ה את בן/ת זוגי היטב- התחביבים שלו קשורים כמעט כולם בספורט,חדר כושר, לשחק טניס, לשחק כדור סל,לטייל בחיק הטבע שעות. ולשחק במחשב. הצבע האהוב עליו כחול, הממתק האהוב עליו שוקולד אגוזים.
3 תכונות שאני שונה מהבן/ת זוג: 1. הוא אוהב לישון עד מאוחר אני קמה מוקדם, אחרת כל הגוף כואב לי .2. יש לו סבלנו אדירה אצלי הפטיל קצר מאוד. 3. הוא מבשל מדהים, אצלי עדיף לא לגעת באוכל ו-3 תכונות שאני דומה לבן/ת זוג: 1. שנינו אוהבים ומפנקים. 2. שנינו אוהבים לטייל. 3. שנינו מאוד מאוד עקשנים!!!
מתי ואיך ידענו שזה קשר רציני, שבאמת יש לו עתיד

eרון

New member
אופס שכחתי לענות על השאלה השלישית

אז האמת שבהתחלה לא ידעתי, לו זה היה ברור אני עוד התלבטתי. אבל אז הוא טס לחודש לטיול (לא רציתי להצטרף כי זה הראה על קשר רציני ועוד לא היתי בטוחה). בקיצור התגעגעתי בטרוף, התכתבנו ללא הפסקה, והיה לי ברור שברגע שהוא חוזר לארץ אני לא אתן לו עוד לטוס לבד.

Miss פטל

New member
אני עונה

אני בקשר רומנטי עם בן זוגי כבר 3.5 שנים, מתוכם שנה וחצי נשואים. אני מכירה את בן זוגי היטב- מה התחביבים שלהם-לשחק במחשב, לקרוא. מה הצבע האהוב- אין
3 תכונות שאני שונה מהבן זוג ו-3 תכונות שאני דומה לבן זוג: דומה: 1- רומנטיים 2-אותה גישה ואותן שאיפות לחיים 3- הומור זהה אנחנו כלל דומים בהרבה מאוד דברים בסיסיים וחשובים. שונה: 1- הוא מסתכל על הכל במבט יותר ריאלי, אני יותר מערבת רגשות ותחושות. 2-אני יותר מסודרת ממנו 3-אני מתעצבנת יותר מהר מתי ואיך ידענו שזה קשר רציני, שבאמת יש לו עתיד? אחרי חצי שנה ערך, התחלנו לדבר על עתיד משותף והתחלנו לתכנן אם לעבור לגור יחד בעוד כמה שנים..ומשם השיחות עם הזמן התגלגלו שהחלטנו להיתחתן

ענתי 10

New member
טוב, אז ככה

אני בקשר רומנטי עם בן זוגי כבר 6 שנים ו-3 שבועות בדיוק.
אני מכירה את בן זוגי היטב- התחביב העיקרי שלו הוא מחשב וכל מה שקשור בזה. בנוסף מכבי ת"א בכדורסל ומכבי חיפה בכדורגל. וואלה לא יודעת מה הצבע שהוא הכי אוהב, איכשהו זה אף פעם לא עלה. אוהב מאוד מאוד לאכול סטייקים, ובשרים בכלל וגפילטע פיש של אמא שלו (אפורופו פסח) , שונא ירקות, במיוחד גמבה. טוב, אפשר להמשיך עד מחר...
3 תכונות שאני שונה מהבן זוג - הוא חסכן מאוד ואני בזבזנית. הוא מסודר אני מבולגנת (למרות שבפועל אני זאת שמנקה). אני אוהבת מאוד לישון צהריים והוא לא. בכל הקשור לאוכל אנחנו הפוכים לחלוטין.
3 תכונות שאני דומה לבן זוג - אוהבים סקס
, אוהבים לאכול במסעדות, אוהבים את המחשב
מתי ואיך ידענו שזה קשר רציני, שבאמת יש לו עתיד. אני מהתחלה כיוויתי שזה קשר רציני, כי הייתה לי תחושה מאוד טובה ושונה לגבי הקשר הזה. לא יכולה להצביע ממש על תאריך או ארוע שסימל לי שזה באמת קשר רציני. זה נבנה לאט לאט, לאט לאט הייתי נשארת לישון אצלו יותר ויותר. בהתחלה פעם בשבוע, אח"כ פעמיים, אח"כ 3, וכו' עד שבסוף ישנתי בבית רק פעם בשבוע, ביום שהוא למד עד מאוחר. האמת לא היה לי הרבה זמן לנחש האם זה קשר רציני או לא כי אחרי 9 חודשים הוא הציע לי נישואין
אני כ"כ כ"כ אוהבת אותו

טוב עכשיו תורי

אני בקשר רומנטי עם בן/ת זוגי כבר שנה וחצי כולל . אני מכיר/ה את בן/ת זוגי היטב- מה התחביבים שלהם, מה הצבע האהוב וכו' אני חושבת שאני מכירה את בן זוגי היטב, התחביבים שלו הם: ספורט ספורט ועוד קצת ספורט. אין צבע אהוב עליו הוא פשוט לובש כהה כדי להסתיר את השומנים (
) . 3 תכונות שאני שונה מהבן/ת זוג ו-3 תכונות שאני דומה לבן/ת זוג 1. לא אוהבת ספורט. 2. לא אוהבת סרטים כמו ביג לבובסקי ההומור הזה משעמם אותי. 3. לא אוהבת גבינות. 1. אוהבים אוכל טוב. 2. סרטים. 3. להיות יחד ולא חשוב איפה. מתי ואיך ידענו שזה קשר רציני, שבאמת יש לו עתיד אחרי חודשיים של קשר לא מחייב ידעתי שהוא יהיה איתי.

maybesure

New member
שירקוש, ערב חג בחיאת!

איכשהו בסקרים שלך אני תמיד יוצאת קשישה
. במפגש תזהו אותי לפי מקל ההליכה. אני בקשר רומנטי עם בן הזוג כבר......23.5 שנים, מכירה אותו כ 28 שנים! תחביבים שלו: מוזיקה-ג'אז בעיקר, חלם פעם לתופף היום שם מודעת מכירה לתופים
הצבע האהוב עליו: גווני חום או בורדו. תכונות בהן אני שונה: לא יודעת לקנא. אוהבת קניות של כייף. אוהבת חיות.אוהבת חברה. עירנית בלילות. תכונות בהן אנחנו דומים: אוהבים טיולים בטבע. אוהבים להאזין יחד למוזיקה. אוהבים לקרוא. ידענו שהקשר רציני: בערך שנה אחרי שהתחלנו לצאת-הוא נרשם ללימודים והיה ברור שישכור דירה בעיר, ואני הצטרפתי לגור איתו יחד. אנחנו עוד כאן-יחד למרות ועל אף ובעיקר כי אוהבים! וכל השאר - פרההסטוריה

למעלה