חקירה משטרתית

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
חקירה משטרתית

הדמויות רצו לעלות על ספינה, ומישהו פוצץ את הספינה.
הדמויות הנחמדות הלכו לישון, ושלושה מתנקשים ניסו לרצוח את לורד אלפונסו.
בזמן שהדמויות נחות ומתכוננות לשיט לעולם החדש, הלילה סוער בתחנת המשטרה. .. .

"בחיי שאני לא יודע!", ייבב הנבל הקטן, עת גברתן מגודל עם שיער ארוך אסוף לאחור הפליא בו את מכותיו, "אני אפילו לא זוכר למה קיבלנו על עצמנו את העבודה!"
"אתה משקר!", שאג החוקר, והניף את אגרופו פעם נוספת, "ואנחנו לא נאפשר למתנקשים לעבוד בעיר שלנו! מי שלח אותך???"
"אני לא יודע! לא ראיתי את הפנים שלו! הוא היה קטן! הוא שילם במזומן!"
החוקר תפס בראשו של הנבל והטיח אותו בסמל המסדר שלו על השולחן, תליון מעץ וברזל.
"איייי!", ייבב הנבל, "אני באמת לא יודע!"
"גאריס", קורא מישהו מבחוץ, "בוא תקשיב לזה.
האיש הגדול יוצא, והאיש הקטן נשאר בחדר החשוך.
"מה באמת קרה פה?" ניסה לשחזר במחשבותיו, "ישבנו אני, וצימור ולואיז הקטן, שתינו לנו, ופתאום הרגשנו שצריך לצאת מהפונדק. . . הרגשה משונה כזו. כדאי לספר לחוקר? ואז. . .יצאנו, ואיש קטן בברדס אמר לנו להרוג את אלפונסו מה-שמו שישכון בחדר. היא שילמה לנו 2 מטבעות זהב לאיש. זה מעט לחיסול, אבל אנחנו זוטרים, אז אני מניח שזה היה בסדר. אני אפילו לא זוכר שחזרנו. . .קשה לחשוב. . ."

"גאריס, אנחנו צריכים שתחקור את זה, נראה לנו שהוא שתל את הפצצה"
"מי תפס אותו?"
"איזה ננס אחד"
"ננס? חשבתי שכולם נכחדו"
"לא בדיוק ננס, אבל הוא היה ממש קטן. הוא יכל להיות ננס, או סתם ברנש מעוות חסר מזל"
"ומה הבעיה עם האסיר?"
"הוא לא זוכר כלום, לא למה עשה את זה, ולא איך"
"עוד אחד עם בעיות זיכרון? זה יהיה לילה ארוך", אמר גאריס והפשיל שרווליו כשנכנס לחדר.

דרגורן

New member
מיומנו של אלפונסו מדיסי

אני מתעורר לקולו של פליפה
"לורד אלפונסו, הגיעה השעה לקום, החפצים שלך מוכנים ועוד שעה הספינה יוצאת"
אוי.... הראש עדיין קצת שוחה מהשתייה של אתמול, איזה יום מוזר....
בזמן שפליפה עוזר לי להתארגן, ולהתגלח אני מנסה לעשות סדר באירועים
מטרין שלח אותי ואת פליפה להיות הנציגים של בית מדיסי, במשלחת לעולם החדש.
לשימחתי, ג'ק (פרילנסר שעבד עם בית מדיסי מספר פעמים בעבר) הצטרף, אני חושד שמט שכר אותו לשמור עלי - לפחות זה ג'ק ולא איזה מישהו מעיק.

כשהגענו לספינה, פיצוץ הרעים את הנמל, וחור גדול נפער בקיר שלה... דופן. קיר של ספינה נקרא דופן... אוף מטרין וההתעקשות שלו שאני אלמד את הדברים הללו.
בזמן שאני וג'ק עזרנו לפצועים, תפס את עיני טיפוס גדול ושרירי, שעשה מאמצים לעזור ובזכותו כיבו את השריפה במהירות.
אחרי שנרגעו העניניים, הזמנתי את הבחור (ראבלין) לפונדק שג'ק מכיר, כאות הוקרה על גבורתו (מטרין יהיה גאה בי - אני מתנהג כמו אציל)
מה שקרה בפונדק קצת מעורפל, אני זוכר ששתינו (המממ.... אולי רק אני שתיתי?), הייתה בחורה שניגנה? ואז נרדמתי.

באמצע הלילה פליפה העיר אותי בפראות "לורד אלפונסו! יש אנשים מתגנבים מחוץ לחדר!"
עד שהתעוררתי, והצלחתי להבין מה קורה, גיליתי שראבלין, ג'ק, ועוד אורח בפונדק (המממ... צריך לשאול את פליפה וג'ק למה ישנו בפונדק ולא בבית הגילדה) נלחמו בשלושה טיפוסים לבושים בשחור.
ראבלין נפצע, ג'ק והאורח (הוא הציג את עצמו בתור "ברום") הרגו שניים מהפושעים והתחילו לתחקר את הפושע שנשאר בחיים.
מסתבר שהם באו להתנקש בי. למה שמישהו ירצה להתנקש בי?
אני לא בתור לרשת שום דבר, ואין שום יתרון בפגיעה בי....

בהתאם לכללי הכבוד של האצילים, הצעתי לראבלין וברום פרס על הגבורה שלהם, והצעתי להם להתלוות אלי בתור שומרי ראש.

"לורד אלפונסו!" הקריאה של פליפה תולשת אותי מההירהורים שלי "אנחנו לא רוצים לאחר..."
"אני כבר מוכן", אני משחיל את הידים לתוך הז'אקט שפליפה מחזיק, ואנחנו זזים לעבר הספינה והעולם החדש!

למעלה