תשובות!
1.מה קורהD:?
היה יכול להיות יותר טוב. בסוף ההודעה תביני. 2.איזה עוד להקות את אוהבת חוץ מ30?
אוי זה לא ייגמר...בסדר אקראי: system of a dawn, sum41, shakira, Sean Paul, red hot chilli peppers, radiohead, poets of the fall, pink, nsync, nightwish, nickelback, negative, muse, green day, Gorillaz, good charlotte, Foo Fighters, evanescence, entwine, Depeche Mode, Christina Aguilera, Chris Cornell, blue, black eyed peas, backstreet boys, 3 doors down, HIM, mika, my chemical romance, rasmus, within temptation ויש עוד המון המון המון שאני אוהבת שירים ספורים שלהם. מצטערת בפני כל מי שקיבל סחרחורת משטף השמות, ועוד באנגלית. 3.אימה או קומדיה?
בהחלט קומדיה. שונאת סרטי אימה ומפחדת לצפות בהם. 4.
או
?
שניהם
. 5. סתיו או חורף(נכון שסתיו?נכון שסתיו?חח סתם)?
אם אני חייבת לבחור בשניהם אז סתיו, אבל בעיקרון אני שונאת קור וחורף והעונה האהובה עליי היא קיץ. חולה על חום וים. 6.באיזה מדינות היית?
בפולין ובמולדובה שם נולדתי וגם ביקרתי בגיל 14. 7.את רוצה להיות באוזביקיסטן?
מולדובה הספיקה לי תודה
8.אל תתייחסי,אני עייפהXD 9
אבל זה לא יפה לא להתייחס לאנשים
שודדי הקאריביים סרט טוב נכון?
מעולה! אחד מהאהובים עליי ביותר, יש לי את כל הטרילוגיה במחשב, ולפעמים אני רואה אותה שוב. אני חולה על ג'ק ספארו וג'וני דפ פשוט שחקן מצויין. 9.יש לך חיות בבית.?
שתי כלבות, חתולה, הרבה תוכים ממינים שונים ולעיתים גם נטושים שמחפשים בית. 10.D=
אני חפרנית נכון? אין לך מה להתלונן, את התחלת
ואהבתי נורא את הקובץ שצירפת, הוא הצחיק אותי
נ.ב. את יודעת כמה פעמים כתבתי את ההודעה הזאת?! לפחות שלוש פעמים. בפעם הראשונה לחצתי על שלח וזה כתב לי "לא ניתן להציג את הדף". בפעם השנייה זה פשוט לא נפתח. בפעם השלישית זה נתקע לקראת סוף הכתיבה. בפעם הרביעית החלטתי להיות חכמה וללחוץ על העתק לפני שאני מסתכנת. כצפוי נתקע, אבל כשפתחתי חלון חדש ורציתי לעשות הדבק, לא הייתה לי את האפשרות. אז הייתי צריכה לכתוב הכל מהתחלה, שוב. התחלתי לכתוב את ההודעה הזאת בערך 20 דקות אחרי שפירסמת את ההודעה שלך. סתכלי על השעה עכשיו
. מעניין אם הפעם זה ישלח?!