חקירה משטרתית.

חקירה משטרתית.../images/Emo196.gif

השבוע, הרגישו בנוח לחדור לפרטיות של A Bleeding Angel, הלא היא אינה שלנו, ולשאול אותה כל העולה בראשכם הפרוע.
שבוע משגע לכולכן
.

pizi23

New member
בנוהל- השאלון של ברנרד פיבו ../images/Emo27.gif

מהי המילה האהובה עלייך?
מהי המילה השנואה עלייך?
מה מדליק אותך?
מה דוחה אותך?
איזה רעש או צליל את אוהבת?
איזה רעש או צליל את שונאת?
מהי הקללה האהובה עלייך?
באיזה מקצוע היית רוצה לעסוק?
באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק?
ולבסוף, מה תרצי שאלוהים יאמר לך כשתגיעי לשערי גן עדן?

עונה ../images/Emo13.gif

מהי המילה האהובה עלייך? חיבוק מהי המילה השנואה עלייך? בוצ'ה מה מדליק אותך? גבר עם ילד קטן
, שהוא מחזיק ילד, מדבר עם ילד, משחק עם ילד... אני לא יודעת למה אבל זה הדבר הכי סקסי ביקום.
מה דוחה אותך? גסות רוח ו"ערסיות". איזה רעש או צליל את אוהבת? גיטרה חשמלית איזה רעש או צליל את שונאת? צעקות. מסוגלת להתחרפן מזה. מהי הקללה האהובה עלייך? פאק וכוסאמאשך באיזה מקצוע היית רוצה לעסוק? וטרינריה באיזה מקצוע לא היית רוצה לעסוק? כל מקצוע שמצריך התעללות בבעלי חיים (כולל אנשים) או יחס לא נעים לזולת. ולבסוף, מה תרצי שאלוהים יאמר לך כשתגיעי לשערי גן עדן? הצלחת לשנות משהו לטובה בעולם.

my reflection

New member
שאלותD=

1.מה קורהD:? 2.איזה עוד להקות את אוהבת חוץ מ30? 3.אימה או קומדיה? 4.
או
? 5.סתיו או חורף(נכון שסתיו?נכון שסתיו?חח סתם
)? 6.באיזה מדינות היית? 7.את רוצה להיות באוזביקיסטן? 8.אל תתייחסי,אני עייפהXD 9שודדי הקאריביים סרט טוב נכון? 9.יש לך חיות בבית.? 10.D= יאללה לילה טוב

תשובות!

1.מה קורהD:? היה יכול להיות יותר טוב. בסוף ההודעה תביני. 2.איזה עוד להקות את אוהבת חוץ מ30? אוי זה לא ייגמר...בסדר אקראי: system of a dawn, sum41, shakira, Sean Paul, red hot chilli peppers, radiohead, poets of the fall, pink, nsync, nightwish, nickelback, negative, muse, green day, Gorillaz, good charlotte, Foo Fighters, evanescence, entwine, Depeche Mode, Christina Aguilera, Chris Cornell, blue, black eyed peas, backstreet boys, 3 doors down, HIM, mika, my chemical romance, rasmus, within temptation ויש עוד המון המון המון שאני אוהבת שירים ספורים שלהם. מצטערת בפני כל מי שקיבל סחרחורת משטף השמות, ועוד באנגלית. 3.אימה או קומדיה? בהחלט קומדיה. שונאת סרטי אימה ומפחדת לצפות בהם. 4.
או
? שניהם
. 5. סתיו או חורף(נכון שסתיו?נכון שסתיו?חח סתם)? אם אני חייבת לבחור בשניהם אז סתיו, אבל בעיקרון אני שונאת קור וחורף והעונה האהובה עליי היא קיץ. חולה על חום וים. 6.באיזה מדינות היית? בפולין ובמולדובה שם נולדתי וגם ביקרתי בגיל 14. 7.את רוצה להיות באוזביקיסטן? מולדובה הספיקה לי תודה
8.אל תתייחסי,אני עייפהXD 9 אבל זה לא יפה לא להתייחס לאנשים
שודדי הקאריביים סרט טוב נכון? מעולה! אחד מהאהובים עליי ביותר, יש לי את כל הטרילוגיה במחשב, ולפעמים אני רואה אותה שוב. אני חולה על ג'ק ספארו וג'וני דפ פשוט שחקן מצויין. 9.יש לך חיות בבית.? שתי כלבות, חתולה, הרבה תוכים ממינים שונים ולעיתים גם נטושים שמחפשים בית. 10.D= אני חפרנית נכון? אין לך מה להתלונן, את התחלת
ואהבתי נורא את הקובץ שצירפת, הוא הצחיק אותי
נ.ב. את יודעת כמה פעמים כתבתי את ההודעה הזאת?! לפחות שלוש פעמים. בפעם הראשונה לחצתי על שלח וזה כתב לי "לא ניתן להציג את הדף". בפעם השנייה זה פשוט לא נפתח. בפעם השלישית זה נתקע לקראת סוף הכתיבה. בפעם הרביעית החלטתי להיות חכמה וללחוץ על העתק לפני שאני מסתכנת. כצפוי נתקע, אבל כשפתחתי חלון חדש ורציתי לעשות הדבק, לא הייתה לי את האפשרות. אז הייתי צריכה לכתוב הכל מהתחלה, שוב. התחלתי לכתוב את ההודעה הזאת בערך 20 דקות אחרי שפירסמת את ההודעה שלך. סתכלי על השעה עכשיו
. מעניין אם הפעם זה ישלח?!

חהחה.

מיקום בכדור הארץ: צבע שיער: צבע עיניים: יש לך משקפיים? צבע אהוב: מאכל אהוב: בגד אהוב: זה או זה: אוכל או שתיה? לילה או יום? לתת חיבוק או לקבל חיבוק? פאנק או רוק? רוק או פופ? פופ או מזרחית? מזרחית או מטאל? בריכה או ים? שביתה או לימודים כרגיל? על הלהקה: השיר האהוב עלייך ביותר של 30stm: השיר של 30stm שגורם לך לרצות לבכות: [אם יש אחד כזה] השיר של 30stm שגורם לך לרצות להשתגע כאילו את בהופעת רוק: [אם יש אחד כזה] יש שיר שהיית מוציאה מהאלבום שלהם? אם כן, איזה ולמה? ב-24 השעות האחרונות... בכית? צחקת? חיבקת מישהו? מישהו חיבק אותך? אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? אכלת משהו שאת אוהבת לאכול? דיברת בטלפון? ראית טלוויזיה? ענית על שאלונים מפגרים, ממש כמו זה? חיחי, מועתק ושונה על ידי. מקווה שנהנית בובה
אוהבת
(בא לי להיות קיטשית היום, מה תעשי?!
) אני. צריכה. עזרה.

XD

מיקום בכדור הארץ: נשר, צמוד לחיפה. צבע שיער: יש הטוענים שבלונדיני. אני אומרת שכבר שנים אני לא בלונדינית. משהו בין בלונד לשטני. צבע עיניים: ירוק. יש לך משקפיים? רק לנהיגה וצפייה בטלוויזיה והצגות תיאטרון צבע אהוב: כל פעם משתנה. אני אוהבת את הצבעים כחול, אדום, שחור סגול וירוק. מאכל אהוב: נודלס וספגטי אלפרדו של נאפיס! בגד אהוב: חצאיות ושמלות. בעיקר קצרות. זה או זה: אוכל או שתיה? אוכל לילה או יום? אני חיית לילה, בהחלט. לתת חיבוק או לקבל חיבוק? להתחבק ביחד. אני בכלל אדם חיבוקי. פאנק או רוק? רוק! רוק או פופ? רוק. פופ או מזרחית? פופ. שונאת מזרחית. מזרחית או מטאל? מאטל. שונאת מזרחית! בריכה או ים? ים. כל כך ים. שביתה או לימודים כרגיל? תלוי באיזו תקופה, אבל נוטה מאוד לשביתה. על הלהקה: השיר האהוב עלייך ביותר של 30stm: אקאק ודה פנטזי, ויש גם את Phase 1 - Fortification השיר של 30stm שגורם לך לרצות לבכות: [אם יש אחד כזה] לא לבכות, אבל בהחלט להתרגש, וכמעט כל שיר שמדבר על התחזקות, הגשמת חלומות, עמידה על שלך...(הרגע תיארתי את כל השירים שלהם כמעט אה?) השיר של 30stm שגורם לך לרצות להשתגע כאילו את בהופעת רוק: [אם יש אחד כזה] Phase 1 - Fortification וכמעט כל שיר רועש שלהם. יש שיר שהיית מוציאה מהאלבום שלהם? מהאלבום לא, אבל יש את Revolution שאני מאוד אוהבת את המנגינה שלו אבל לא מסוגלת לשמוע אותו בגלל המילים שפשוט עושות לי רע. הלוואי שהם היו כותבים מילים אחרות ללחן הזה. אם כן, איזה ולמה? עניתי בשאלה הקודמת ב-24 השעות האחרונות... בכית? לא צחקת? כן חיבקת מישהו? באו אליי דודים היום וסבתא אז כל אחד מהם כולל את אמא שלי. מישהו חיבק אותך? כל מישהזכרתי למעלה. אמרת למישהו שאת אוהבת אותו? לא אכלת משהו שאת אוהבת לאכול? כן. דיברת בטלפון? כן, עם אבא, ועם חברה. ראית טלוויזיה? האוס
וקשרים אפלים
ענית על שאלונים מפגרים, ממש כמו זה? כן
וזה דווקא שאלון נחמד מאוד.
אוהבת אותך גם
+

למעלה