במידה מסויימת הוא הדרדר
אבל זה מובן. צ'מע, הוא עושה איזה 5 עמודים ביום. הוא עובד כמו מטורף. אבל כמו שראית ב"הבלי משיח" (שהיה בעצם העבודות גמר שלו בבצלאל) וב"סקוטרמן, הרבנית וסמבוסק בחלל" אורי מחזיק בסגנון אישי מאוד מובהק אבל יודע להיות מאוד מגוון וליצור דברים נהדרים. אבל שוב, יש לו המון עבודה, אז אני מניח שהוא מחפף איפה שאפשר. אבל זה מאוד נסלח. המותג של זבנג דווקא עלה מדרגה בשנים האחרונות. אל תשכח שהיום זבנג היא יישות עצמאית מחוץ למעריב לנוער שמחזיקה בירחון משלה (ירחון זבנג). זה עניין הרבה יותר מסובך מלמכור את "אוגדני זבנג" (חחח) או יומן זבנג לביצ'פר (שעות על גבי שעות היינו בוהים בציור של מאיה עטופה בדגל המדינה...). אני רק לא מסכים עם ה"עדכון" שנעשה לדמויות. הן בהחלט נראות שונה ולפי מה שהבנתי היה ניסיון להפוך אותן ליותר "מנגה"איות. שזה לדעתי מיותר כי אורי לא נמצא בתחרות עם המנגה. אבל כמו שפעם אורי עשה ספיישל לכבוד "בטמן" (הראשון הראשון, עם ג'ק ניקולסון) אז היום יש ספיישל עם אינויאשה, אז אין מה להתלונן. בסה"כ, יצא לי לעלעל ב"זבנג 18" (וואו!) ואורי נשאר אותו אורי. ואני חושב שהוא עושה שם עבודה נהדרת. רק תחשוב על זה שכאשר זבנג התחיל, אורי צבע אותו עם טושים, והוא נהג לשלוח אותו למעריב לנוער עם שליח. היום, לפי דעתי, הוא עושה הכל על המחשב, יש לו חבר'ה שעוזרים לו בצביעה, והוא שולח את זה במחשב. זה מטורף! זה המון שנים!