חצ`קונים.

natiנתי

New member
חצ`קונים.

היי לכולם בוקר טוב! יש לי בעיה מגיל 16 בערך של פצעי בגרות(אקנה)בתחילת דרכם הם היו בודדים ומבויישים אך ככל שעבר הזמן חוצפתם רק הלכה וגברה וכאילו גמרו אומר בליבם להתנחל בפרצופי לנצח,כיום אני כמעט בן 20 ומחשבות של יאוש מתגנבות לתוכי כל הטיפולים והמשחות שקיבלתי לא עזרו יש למישו פיתרון לעזאזאל ?אני מאוד מודה לכם!

נעמי66

New member
טיפול באקנה, לפי הגישה הטבעית (ד"ר שלטון)

גישה זו אומרת שיש לטפל בבעיה על-ידי מעבר לתזונה בריאה יותר. מדובר בטיפול בגורם לבעיה, מה שנקרא "טיפול פנימי". הטיפולים החיצוניים שקיבלת, בצורת משחות שונות, לא עזרו, כפי שראית. הן לא טיפלו בגורם לבעיה, שהוא, לפי הגישה הנ"ל - הצטברות של חומרי פסולת בגוף, שנוצרה בגלל תזונה, שיש מה לשפר בה.

ינוקא1

New member
ממה שראיתי , הדבר הכי אפקטיבי

בבעיה הנ"ל זה טיפול תזונתי טוב. בניגוד למנהגי לא לראות תזונה כחזות הכל , כאן טיפול תזונתי טוב יכול לעשות פלאים. יש כאן בפורום חבר'ה טובים שמתמחים בזה , וישמחו לעזור לך - בהצלחה.

nadaval56

New member
חצ'קונים - אקנה

אני מצרף קישור לכתבה קצרה בנושא אקנה. אני מקווה שהכתבה תעזור לך. בגדול הכתבה מדברת על סיבות וגורמים ועל דרכי טיפול סימפטומטיות ולא סימפטומטיות, כלומר, טיפול אמיתי + הקלה. בהצלחה.

0 אור 0

New member
המלצה

מצטרפת להמלצה על כך שהטיפול האמיתי והטוב ביותר לטווח הארוך הוא התזונה, אבל מכיוון שבינתים לחיות עם אקנה זה לא סימפתי בלשון המעטה, אז אני ממליצה על קוסמטיקאית טובה. יותר טוב ויותר אפקטיבי מרופא עור. יש מוצרים מצויינים שהיא תתאים לך שישמרו על העור נקי ועל יבוש מהיר של הפצעונים שצצים, כך שתוכל להסתובב בראש מורם עד שהשינוי התזונתי יתפוס תאוצה וישנה את מצב העור מפבנים.

נעמי66

New member
לנתי, שינוי תזונתי

אם מתאים לך שינוי ברוח הגישה הטבעית (שלטון), אוכל לפרט. מדובר בתזונה טבעית-צמחונית.

0 אור 0

New member
מה שיותר טבעי יותר בריא

צריך לשתות הרבה מים, ולספק לגוף את כל אבות המזון, ויטמינים ומינרלים בכמות ספקת - על ידי מגוון ירקות, פירות, אגוזים למיניהם, דגנים מלאים וקטניות.

למעלה