חצללתי הלילה שוב :)

חצללתי הלילה שוב :)

הייתי בתוך דירה מלוכלכת, אפורה וישנה, כשהבנתי שאני חולמת. די התרגשתי, כי כבר הרבה זמן שלא חיצללתי, והתגעגעתי לתחושה. צעקתי "אור" כדי להאיר את הדירה, ובמקום שהמנורה תידלק כל התריסים בכל החלונות נפתחו, והיו שם המון חלונות והמון אור. פתחתי את אחד החלונות היותר גדולים שהיה קרוב אלי וקפצתי דרכו אל הכביש. משום מה, לא הצלחתי לעוף, ורק נפלתי מן נפילה חתולית כזו בהילוך איטי, ותוך כדי הנוף התחלף סביבי והפך מעיר לשדה פתוח, מישורי וגדול. נחתתי על האדמה סוף - סוף, וחשבתי איך אני יכולה לעוף בלי לקפוץ מבניין גבוה, וחשבתי שאני יכולה פשוט לדמיין שאני מצמיחה כנפיים. משום מה זה עבד, והתחילו לצמוח לי מהגב כנפי - עטלף, בלי נוצות, שחורות. החלטתי שזה מספק אותי והתחלתי לעוף מעל לשדה ולחפש מקום מעניין לנחות בו, כי לא היה לי שום רעיון, אבל השדה נמתח ונמתח ולא הצלחתי לעבור אותו בשום פנים ואופן. ניסיתי לטוס יותר גבוה, וממש הרגשתי את הכנפיים פוגעות באוויר והכל, והתחושה הייתה ממש מגניבה. מצד שני, לא הצלחתי לעוף יותר מדי מהר או גבוה איתן, אז צעקתי "שהכנפיים יעלמו!" והן נעלמו. התחלתי לצנוח למטה, כי לא היה שום דבר שיחזיק אותי באוויר. צעקתי "לעצור באוויר!" ועצרתי באמצע הנפילה כדי לחשוב מה לעשות. שלחתי יד למעלה כמו סופרמן כזה ואמרתי לעצמי שהשמיים הם פלדה צבועה בתכלת, והידיים שלי היא מגנטים, אז הן נמשכות לשמיים. זה עבד, והצלחתי לעוף ככה נורא מהר וגבוה עד ש... נתקעתי ב"פלדה". כנראה שהמוח שלי נותן יותר מדי משמעות למה שאני אומרת. בכל מקרה, גם נתקעתי שם כי הידיים שלי "התמגנטו" לשמיי הפלדה וזה לא נתן לי לזוז. אמרתי לעצמי שיש לי מגנטים דבוקים לסוליות של הנעליים, וחיברתי את הרגליים כך שיכלתי ללכת צמוד לקיר הפלדה כמו ספיידרמן. עשיתי את זה קצת עד שנמאס לי, ואמרתי שאין לי יותר מגנטים והתחלתי לפול לכוון הרצפה. עשיתי כמה סלטות באוויר, ושתבינו, הייתי נורא גבוה מעל האדמה והמהירות - נפילה שלי הייתה גבוהה גם, אז הכל קרה נורא מהר וכל השמיים נמסו לי בעיניים. הקשתי באצבע - צרדה בשתי הידיים, והתעתקתי למקום אחר. הפעם הופעתי בבניין בית הספר שלי, שנראה בדיוק כמו במציאות. יצאתי לחצר, וצעקתי שם של מישהי שאני שונאת. היא הופיעה מולי, ואני תפסתי אותה, קפצתי וניסיתי שוב לעוף. הפעם הצלחתי לעוף סתם ככה, בלי מגנטים או כנפיים, ועפתי די קרוב לאדמה. החזקתי אותה מהידיים, והכפות רגליים שלה נגררו על הרצפה. הגברתי מהירות, והתחילה לבעור אש בקצה הנעליים שלה. היא צרחה לי להוריד אותה ושאני משוגעת, אבל המשכתי לסחוב אותה. זימנתי גיגית מלאה במים שהופיעה באמצע הכביש שמעליו טסנו, וכשעברנו מעליה זרקתי את המישהי הזו לתוך הגיגית - מתכת. התחיל לעלות משם עשן בגלל האש שבנעליים שלה, ומהשלב הזה אני לא זוכרת. אולי איבדתי את הצלילות. חשוב לציין שזה היה בין החלומות הצלולים הארוכים ביותר שהיו לי.

לקשמי

New member
וואו, איזה יופי ../images/Emo13.gif

לא רק החלום שלך, אלא העובדה ששלושה אנשים בפורום הזה (כולל אותי) חצללו באותו לילה חלומות ממש דומים באופי שלהם. בחלום שלי ושלך הייתה תעופה וגם אני בהתחלה לא הצלחתי לעוף ואחר כך כן ובחלום של "החציל המחצלל" הוא גם ניסה לעבור דרך קיר, כמו שאני ניסיתי. איזה יופי, ממש טלפתיה בין גולשי הפורום בחלומות.

תודה,

עד עכשיו, לא היה מלווה לזה שום דבר מיוחד. אחרי הארי פוטר השישי אני פתאום מטלטלת ומרגישים את ההתעתקות. זה משונה קצת.

הא! מגניב!

יעני רק בגלל שבהארי פוטר השישי התחילו לתאר את זה כחוויה לא נעימה את מרגישה את זה בחצלולים שלך? פשש מעניין...

מזל טוב!!

יש לך שליטה מדהימה בחלומות! הייתי שמח לדעת איך עושה את זה. בכל מקרה, מזל טוב.

תודה רבה,

אמ, אני מחצללת מאז שאני זוכרת את עצמי, גם אם עד לאחרונה לא ידעתי שיש לזה שם ושיש אנשים שמנסים להגיע לכך בכוח, היה לי הרבה מאוד זמן להתאמן
ובכל מקרה, מה הרשים אותך במיוחד? (חולת - מחמאות שכמוני, אבל באמת מעניין אותי לדעת. לא היו שם דברים שהפגינו יכולות מדהימות או משהו, אלא להפך דווקא.)

נו, באמת... זה כן היה מדהים!

אני לא מצליח לזמן בחלומות שלי אפילו פרעוש, שלא לדבר על כנפיים, מגנטים ולעוף. בכל אופן, הנה מחמאה.

נבני

New member
חצלול מהסרטים

רציני! הלוואי עלי כזה, פעם חצללתי אבל לשליטה מוחלטת כזאת לא הגעתי. מגניייייייייייייייייייייייייייייייייייייב. תתחדשי על החצלול (תכתבי ביומן!)

מזל"ט על החצלול../images/Emo70.gif

באמת יש לך שיטה מדהימה! גם אני וגם אח שלי (כמו שהוא כבר כתב) לא מצליחים לשלוט כל כך טוב בחלומות... הלוואי שהייתי יכולה לעשות את זה כמוך. באיזה שיטות את משתמשת כדי להגביר את הצלילות (אם בכלל)? אולי גם אצלי זה יעבוד. נ"ב: גם לי היה חצלול היום, אבל הוא כל כך עלוב שלא שווה לפתוח בשבילו שירשור...

:)

אז אני מניחה שחצללן מצוי הוא אח שלך? אני משתמשת בעיקר בפקודות קוליות של "הגבר צלילות", וצועקת את זה ממש חזק (גילתי שכשלוחשים את זה בביישנות, כמו שעשיתי פעם, זה לא עובד) ובשפשוף ידיים. בכלל לא ידעתי שיש עוד שיטות. השליטה בחלומות היא דבר נרכש - צריך להתאמן די הרבה בשביל זה, אבל זה שווה כל רגע. שתזכי לחצלולים מוצלחים יותר (;

whyme3

New member
את מחצללת טבעי?

ד"א, אצל כל אדם זה שונה, יש אנשים שיחצללו אחרי יום ויש כאלה שאחרי חודשים, תלוי באדם :/

silverhawk

New member
כל הכבוד!

נשמע חצלול מדהים ברמת הצלילות והשליטה שלך בו!

למעלה