חצללתי בשבת

וולפהרט

New member
חצללתי בשבת

זיהיתי שזה חלום, לפי האווירה, איכשהו היה ברור לי, אבל משום מה פחדתי לקום ולזוז כדי לא לזוז במציאות. אז קמתי לאט לאט, והלכתי, קודם בעיניים עצומות ואז פתחתי לאט לאט. שיתפתי את המשפחה שהיו שם בעובדה שזה חלום והם קיבלו את זה. לא זוכרת יותר.

התעוררתי וסיפרתי לאבא שלי על החצלול שהיה לי ואז פתאום חשבתי: "רגע, מי אמר שבכלל התעוררתי?" ואז לפי האווירה זיהיתי שוב שזה חלום, בלי צורך בבדיקת מציאות. הראתי לאבא שלי את עניין האצבעות (אני מסבירה למשפחה על הדברים האלו במציאות בלי יכולת להדגים). גם גיליתי אצלי חוקיות מסויימת לעניין מספר האצבעות: אני לא חייבת לספור אותן בשביל בדיקת מציאות, אלא רק לפרוס את האצבעות ולהצמיד אותן. ככל שאני פורסת אותן יותר מספר האצבעות גדל וכשבדקתי את המצב ההפוך (כי תמיד יש לי יותר אצבעות ואף פעם לא פחות) האצבעות נדבקו והתחברו ואז באמת היו רק 3 או שתיים שמנות. הרחבתי וצימצמתי כמה פעמים, זה די מגניב. אבא שלי הסתכל בעניין.
החלטתי לנסות לשטות בפיזיקה וגרמתי למשהו כמו פרופלור להסתובב ולא לעצור (שמתי לו מן בטריה שהקרצתי מאיפשהו או שהיתה בלתי נראית), נתלתי מתחתיו ועפתי בעזרתו בסלון. לא זוכרת יותר. אבל כשאני חושבת על זה עכשיו זה מזכיר לי את הסביבון מהסרט "ההתחלה".

חצלול מגניב

הקטע עם האצבעות באמת משוגע. היה לי המון כיף בחצלולים עם זה.
מוזר איך שלכל אחד יש את הסגנון שלו בשליטה בחלומות. בחיים לא הייתי משתמש בסוללה כדי להפעיל משהו, אצלי הכל עובד על קסם.
כדי לעוף לא הייתי משתמש בפרופלור בחיים. יותר בכיוון של אבק פיות אולי

וולפהרט

New member
:)

לפעמים אבל יותר מעניין נגיד לעוף על ציפור מאשר לעוף סתם. או לנסות להפעיל משהו שלא עובד אותו אופן במציאות.

תוך כמה זמן אפשר להגיע ליכולת הזו?

התחלתי לכתוב יומן חלומות לפני יומיים.
(לא שאני זוכר משהו כן... :) )

תוך כמה זמן אפשר להגיע לרמה של לשלוט?
טיפים?

תודה..

וולפהרט

New member
זה משתנה מאדם לאדם

וזה תלוי קודם כל ברמת העיסוק בנושא מבחינת בדיקות מציאות ויומן חלומות, אבל גם תלוי מזל.
העצות בשבילך הן:

עצה מספר אחת: תקפיד על בדיקות מציאות ויומן חלומות (מוזמן לקרוא בעמוד הזה את הפוסט של המלך בצהוב על "בדיקות מציאות" ואת של shadow568 על חשיבות כתיבת יומן חלומות)

עצה מספר שתיים: כשתצליח לחצלל תגלה שבאה עם זה תופאת לוואי של "התלהבות יתר" שמונעת לעשות דברים ולפעמים אפילו שוברת את החלום. תנסה לעבוד על זה במציאות. לפני שאתה בודק מציאות תנסה להאמין לרגע שאתה באמת בחלום ותחשוב מה אתה עושה מיד כשאתה מגלה שאתה באחד. תחשוב שבחלום ההרגשה תהייה זהה: אתה תחשוב בהתחלה שזו מציאות ואז תגלה שזה חלום.

עם הזמן נהיים יותר פרקטיים ומתחילים גם להנות מהחצלולים.
בהצלחה:)!

אל על2

New member
חלום צלול עם פרופלור חח

יש לך חוקיות בנוגע לדברים בחצלולים שלך?

אחלה חלום צלול! :)

למעלה