חצלול
היי אנשים
אז היום היה לי קצת יותר זמן, ואחרי ההתעוררות הקצרה של הבוקר ניסיתי לעשות ווילד, אבל באיזשהו שלב פשוט שקעתי בחלום ולשמחתי הרבה- הוא היה צלול! איך גיליתי? החלום התחיל בבית של חברה, וירדו שם מים מקיר אז אני עושה לעצמי "מים?! מהקיר?! יאי זה חלום" וכדי לאשר לעצמי את העניין העפתי עציץ באוויר. אחר כך התחלתי ללכת בסדרון כזה עם המון דלתות (במטרה להביא אנשים) זה הצליח לי לבערך, הוא הופיע לשניה, ונעלם, אחר כך עברתי לסלון והתישבתי על שטיח, והתחלתי להעיף את האיזור, אנשים, חפצים, חיות, וכן, נורא נהנתי מזה. (אני נורא אוהבת להעיף דברים באוויר בחלומות שלי) באיזשהו שלב הרגשתי שהצלילות שלי נעלמת, אז צעקתי "הגבר צלילות" בהתחלה לא היה לי קול, אבל אחרי כמה צעקות זה כבר נשמע, והצלילות השתפרה, כדי לראות את העניין עם השעון, מה שקורה בחלומות, שזה משתנה, הלכתי אל תוך חדר מחשבים -שהיה בו רק מחשב אחד- והסתכלתי בשעון הקטן שלמטה, וכן, זה היה נורא מגניב, ("6:01" "1:00" 16:00" וכ'ו) אחר כך הלכתי למקום שנראה בדיוק כמו הבצפר שלי (איפה שלא הייתי היום) וראיתי את סבא שלי יושב במזכירות, ושם שוב הרגשתי שהצלילות נעלמת לי, והתחלתי לצעוק הגבר צלילות, ואז העיינים שלי נפתחו (במציאות) סבא שלי היה למטה ודיבר, ושמעו אותו. ע"פ זה אני מבינה שהחצלול היה בזמן קצר ביותר (משהו כמו פחות מחצי שעה) וזהו אלה
היי אנשים