חצלול

Tal Marciano

New member
חצלול

הסתכלתי על עצמי במראה וראיתי את עצמי עם שיער קצר(במציאות יש לי קוקו) החלטתי להסתפר מתישהו בקרוב אבל עוד לא עשיתי את זה הבנתי שאני חולם פתאום היו לי בגוף צמרמורות והכל התחיל להתפרק צעקתי תתיצבב תתייצב והכל חזר לעצמו... אחר כך נוהל חצלול חחח שש אצצבעות כמה פעמים ומשם החלתתי אחת לתמיד שאני הולך לעוף
עליתי לעליית גג שלי קפצתי ניסיתי לדמיין שיש לי סילונים ברצפה... לא הצלחתי ניסיתי עוד כמה פעמים ירדתי זמזה.. ניסיתי להרים משהו בכח המחשבה או לגרום לו לזוז לא הצלחתי ניסיתי לעשות כדור של דרגון בול Z בין הידיים. ללא הצלחה עליתי למעלה נזכרתי בחצלול הראשון שלי שבו עברתי דרך קיר כאילו הוא עשוי מהולוגרמה..האצבעות שלי נגעו בקיר כאילו הוא אמיתי...בנוסף בחצלול הזה עברתי דרך מראה...נגעתי במראה כלום לא קרה..הלכתי לחדר שלי נזכרתי שרציתי לראות מה יקרה... בהתחלה הגיטרה הייתה הפוכה ולא יכלתי לנגן עליה אבל זה הסתדר מעצמו.. ניגנתי משהו יחסית סביר לא מיוחד אחר כך קצת שכחתי מה היה... איכשהו הגעתי לבצפר או להסעה של בצפר לגני ילדים שם אני אמור לראות הצגה החלטתי לנשק ידידה שלי שבמציאות חבר שלה חבר שלי אז זה היה החלטה קצת דפוקה... אמרתי לה את מכירה את ( השם שלו) היא אמרה לי מה ? מי זה אז אמרתי לה במציאות יש לך חבר וזה השם שלוץץ פה זה החלום שלי ואני יצרתי את המציאות הזותי....קרה כמה דברים המחנכת שלי צעקה עלי ממשהו אז הלכתי הביתה(כבר לא ניסיתילשלוט מזמן בחלום ) וזהו התעוררתי
עכשיו עד עכשיו לא הצלחתי לעוף הצלחתי לקפוץ גבוה וליפול לרצפה בכל החלומות שלי..למה כשאני מנסה משהו כל כך הרבה פעמים הוא לא קורה אבל בחלום רגיל אני עושה דברים מטורפפייםםםםםם רק כי אני לא מודע לזה שזה חלום..כאילו אני מנגן באופן בלתי אפשרי על כלי שאני בחיים לא ניגנתי עליו טוב חחח אני יורק אש ועוד דברים..... למה בחצלול אני צריך להיות מאוכזב ששום דבר לא קורה? מה לעשותתת

ravehor

New member
חצלול נחמד מאוד

אבל נשמע שנכנסת למעגל של אכזבה - בגלל שבפעמים הראשונות לא הצלחת כל מיני דברים, הכנסת לעצמך לראש לא לצפות שתצליח גם בעתיד.
וזה הורס את כל הניסיונות שלך לעוף למשל.

פשוט תאמין בעצמך, תזכיר לעצמך באותו רגע את מה שאמרת פה על כל הדברים המטורפים שאתה עושה בחלומות הרגילים, ותשכח ממה שקרה בחצלולים הקודמים.
אין סיבה שזה לא יעבוד.

תעופה בחלום

תנסה שחיית צפרדע בכיוון מעלה באוויר - אצלי זה עבד ולא למדתי על הטכניקה פשוט זה מה שחשבתי לנכון בחלום והגעתי עד לעננים ככה
בהצלחה :)

DLS2

New member
עוד משהו...

כמו שכבר יעצו לך כאן, אל תנמיך ציפיות בחלום. זה בדיוק כמו לחשוב שאתה לא ממש מסוגל ואז המחשבה הזו מגשימה את עצמה.

ובקשר לחברה של החבר... החלומות שלנו זה בדיוק המקום לתת חופש לרחשי הלב, למחשבות,לשאלות וכו'. זה בדיוק המקום שבו הכל יכול להתרחש ולהיפתר ולהתקיים בלי להפריע לאף אחד. במציאות יש קודים חברתיים וצריך לשמור עליהם. אבל תשוקות נסתרות הן לדעתי דבר אנושי לגמרי- במציאות לפעמים צריך לשים אותן בצד, בחלומות אפשר לתת להן דרור.
בהצלחה

למעלה