חצלול?

baroolit8

New member
חצלול?

אני מנסה כבר בסביבות החודש ליצור חלום צלול. קראתי על זה באינטרנט ומאד התעניינתי, התחלתי לכתוב יומן חלומות אבל זכרתי ממש מעט חלומות אז הוא לא עקבי כל כך. בכל מקרה אתמול בלילה חלמתי חלום ובאמצע החלום הבנתי שהוא חלום. עמדתי מול חברה שלי ובאמצע החלום השיער שלה התחיל להחליף צבעים אז אמרתי לה שזה חלום זה בטוח חלום אמרתי את זה שוב ושוב והיא לא הגיבה. שום דבר לא השתנה סביבי למרות שהייתי בטוחה שזה חלום ואז פתאום הכל מסביב התחיל לזוז במן גלים כאלה ניסיתי לשלוט בזה אבל החלום נגמר. מוקדם בבוקר התקשרו אליי בבוקר לשיחת כמה דקות קצרה וחזרתי לישון ואז חלמתי עוד חלום. (שכחתי לציין במהלך החודש הזה עשיתי הרבה בדיקות מציאות במהלך היום, כל יום) בחלום השני הייתי במן חורשה היסטורית כזאת או משו בכל מקרה ראיתי שם מן שלט וכשמיצמצתי הכתוב השתנה אז הבנתי שזה חלום אבל שוב שום דבר סביבי לא השתנה ולא הצלחתי לשלוט בשום דבר למרות שידעתי שאני חולמת. החלום היה ארוך ובהמלכו היו לי כל מיני הוכחות שהבנתי שאני חולמת כך שלאורך כל החלום ידעתי שזה חלום ובכל זאת שום דבר לא השתנה, זה לא הרגיש מאד אמיתי ולא שלטתי בשום דבר שקרה. אתם יכולים להסביר את העיניין? מה זה היה? ואם זה היה חלום צלול למה לא שלטתי בשום דבר בו?? תודה מראש :)

oobe

New member
מה כן ניסית לעשות?

להתעורר משינה ולחזור לישון (נראה לי ממש כמו וויילד) זו שיטה שבעבר הצלחתי לחצלל איתה לא מעט. נראה לי שחלק מהחצלולים שבאים אחרי התעוררות-אנחנו לא זוכרים את ההתעוררות. אני חושב שאם תמשיכי השליטה תבוא לך לבד.את גם יכולה לעשות משהו שיכול לעזור. תבחרי דבר אחד שאת רוצה לעשות ותחזרי עליו לפני ההרדמות שוב ושוב ושוב עד שתרדמי איתו.למשל: "בחצלול שיהיה לי הלילה (אני)......." בהתחלה 3 פעמים בקול.לא צריך לצעוק,רק שתשמעי דרך האוזניים.אחר כך תמשיכי לחשוב את המשפט בראש עד שתרדמי.

baroolit8

New member
דברים רגילים

ניסיתי בעיקר נגיד לגרום לדברים לעוף או לשנות מקום או את רמת הבהירות, סתם דברים שקראתי שאפשר לעשות, וניסיתי גם דברים שקשורים לסיטואציה- לגרום לאנשים להשתנות וכאלה אבל כלום לא עבד. וגם בזמן החלום ידעתי מה אני רוצה שיקרה זה פשוט לא עבד. זה נחשב חלום צלול? ידעתי שאני חולמת אבל לא שלטתי בכלום.. מה לעשות פעם הבאה שזה קורה?

Eroca

New member
זה ממש מוזר, גם לי זה קורה...

כאילו שאני חולמת שאני חולמת שיש לי חצלול חח...

makron2

New member
באמת נשמע כמו וויילד....

כיף באותה מידה,נצלי את השיטה הזאת. *תזכרי לעשות בדיקות כל התעוררות שאת חווה(חשוב) ע"מ לשנות,סצנה - פשוט תסתובבי במקום כמו סביבון ותחשבי על מקום יפה שאת רוצה להיות.(לרגל חג החנוכה) או שיטה טובה באותה מידה,בלי לחשוב הרבה טוסי דרך התקרה ודמייני מקום,עוד אפשרות היא פשוט לפתוח דלת ולדמיין מיקום אחר. בעקרון כמו חצלול רגיל... בדרך כלל חצלול במקום חשוך שונה מעט בהרגשה מחצלול באור,אבל כיף באותה מידה. אולי לחתולה פשוט לא בא לדבר איתך
...הם סנובים החתולים האלה.

למעלה