חצלול שרשרת

חצלול שרשרת

מצאתי את עצמי הולך לכיוון הבסיס שהייתי בו בצבא, בגולן. היו איתי שני אנשים נוספים, ומשום מה רציתי להראות להם מה אני יכול לעשות בחלום כשאני שולט בו (אני יודע... אין טעם לעשות רושם על דמויות חלום...). הראיתי להם איך אני עף מהר ובשליטה מלאה, ואיך אני יכול להטיס באוויר משאית שלמה בהינף יד. ניסיתי גם לעצור מכוניות משני צידי הכביש שליד הבסיס, אבל את זה לא כל כך הצלחתי לעשות. משום מה המכוניות התעלמו ממני והמשיכו כל אחת לכיוונה. אני לא זוכר אם הם התרשמו או לא, עברתי חלום מיד אחר כך.

בחלום הצלול השני דיברתי עם שותף שלי לדירה, ושמתי לב שהוא גבוה ממני (במציאות זה הפוך). היה מוזר מאוד לדבר איתו "מלמטה". זה הרגיש כאילו הוא מבוגר ואני לא. בדקתי מציאות עם היד, וראיתי שהאצבעות שלי מסודרות מוזר, בארבעה זוגות. עם יד חייזרית כזו הבנתי שאני חולם, אבל אני לא ממש זוכר מה היה אחר כך. הזיכרון שלי די מיטשטש לתוך החלום השלישי.

בחלום השלישי הייתי שוב בבסיס שלי, והיו שם הרבה ילדים משום מה. אחד מאנשי הבסיס ביקש שאציג להם מה אני יכול לעשות וארשים אותם. כולם ביקשו ממני להפוך לדרקון, והחלטתי לנסות. עוד לא עשיתי את זה אף פעם באף חלום, אז פשוט התרכזתי בלהיות דרקון, ועפתי בלופ אנכי גדול. תוך כדי הרגשתי את עצמי משתנה, ואת הראייה שלי נהיית... צרה (זו המילה הטובה ביותר שמצאתי לזה... תחושה משונה). כשסיימתי את הלופ שלי הייתי שוב בן אדם. משם החלום נהיה לא יציב ומטושטש והתעוררתי די מהר.

למעלה